לכבוד יעל רותם גלילי {דחוף}

boy200

New member
לכבוד יעל רותם גלילי {דחוף}

שלום לך! שמי משה והנני סובל מכאבי גב תחתון כבר קרוב לשנתיים. { עשיתי מיפוי עצמות וגילו שיש לי סקוליוזיס, חוץ מזה לא הצליחו לגלות עוד כלום למרות כאביי הגב החזקים שתוקפים אותי עקב פעולות מסויימות באזור הגב התחתון}. כרגע אני בצבא וכמו שאת יודעת הרופאים בצבא לא הכי מתייחסים אפילו גם לאילו שיש להם בעיות באמת. אישית אני לא מסוגל לסחוב עליי נשק לזמן ממושך, לאחר כל שמירה הנני סובל מבעיות גב כואבות ואף קשה לי להירדם מכאבים על המיטות בצה"ל. גם כל מיניי עבודות סחיבה למינייהן ועמידה ממושכת גורמים לי להרגיש לחץ עצום על הגב אשר גורם לכאבים עזים. בעייתי היא כזו: כל פעם שאני בא לרופא עם בעיות הגב הוא דוחף לי תרופות ונותן לי גימלים. ת'אמת בכלל לא אכפת לי מהגימלים טוב לי איפה שאני משרת בצה"ל ואין לי סיבה להתחמק, הבעיה שלי היא שפטור קבוע משמירות ועבודות פיזיות למינייהן לא נותנים לי {וזה מה שאני צריך}. כמו שאת יודעת בצבא יש הרבה שמנסים סתם להתחמק מדברים ואז כשבא מישהו עם בעיה אמיתית לא מתייחסים אליו בהתאם. מה אני אמור לעשות כדיי לקבל את ההקלות הדרושות לי, אני כבר ממש מתוסכל, נמאס לי להרגיש כל פעם ת'כאבים האלו מחדש, ולהלחם כל פעם מחדש, אני לא יודע עוד כמה זמן אני יחזיק ככה בצבא, ואני ממש לא רוצה להגיע למצב שהאפשרות יחידה שלי היא תהיה לצאת מהצבא. מבקש שתעזרי לי בהקדם. בתודה מראש. נ.ב: אני טופלתי בפיזטורפיה, כמו כן הנני שוחה כמעט כל יום לחיזוק הגב ואף מתאמן בחדר כושר עם מאמן על תרגילים לחיזוק הגב.

כאב גב

משה שלום, במסגרת הצבאית, הרופא הוא היחיד שיכול לתת הקלות ופטורים. תנסה אולי רופאים אחרים למרות שאני יודעת שזה קשה. אמרת שטופלת בעבר, האם הטיפול עזר קצת ? אולי תנסה סידרה נוספת של טיפולים, התרגילים שצריך לעשות מי שסובל מסקוליוזיס הם מאד ספציפיים וצריכים להיות מותאמים אישית לך, רצוי שתתיעץ שוב עם פיזיותרפיסט שעוסק בתחום הסקוליוזיס (יש באיכילוב) שיתן לך תוכנית מתאימה. אולי הפעילות שאתה עושה מחמירה את הכאב ? בינתיים יעל

boy200

New member
תודה לך

אני ישמע לעצתך ויבקש הפנייה לאיכלוב מקווה שיתנו לי תודה

למעלה