לכבוד מזג האוויר המגעיל קבלו שאלון

M A R K I

New member
לכבוד מזג האוויר המגעיל קבלו שאלון

שלא קשור לחורף... שם: גיל: מתי בפעם האחרונה:
-הקאת: -ראית את סבתא שלך: -נסעת רחוק: -טסת: -אכלת שניצל: -קנית משהו: -קנית משהו שהוא לא אוכל: -היית בהפגנה: -היית בקניון: -היית בבית מרקחת: -למדת למבחן: -התקלחת: -רבת עם בנאדם: -הלכת מכות: -ראית סרט טוב: -ראית סרט מפגר: -קיבלת מאה במבחן: -דיברת שעה בטלפון: -בכית: האם אי פעם:
-התעלפת: -היית בכנסת: -היית במשחק של מכבי: -היית באיקאה: -נסעת לאילת באוטובוס: -טסת לאילת: -עשית צניחה חופשית: -הרגת מישהו: -נעצרת: -הצטלמת עם סלבריטאי: -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, -היית בהופעה של אביב גפן: -בכית ביום רצח רבין: -בכית ביום הזיכרון לשואה: -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: -היית בהלוויה: -היית בפיגוע: -היית בתאונת דרכים: -היית ברמת השרון: -היית בבאר שבע: -היית בטירת הכרמל: -היית במעלה אדומים: -היית בערד: -היית ב-"תנובה": -היית בכותל: -קראת הארי פוטר: -קראת ספר של עמוס עוז: -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: -נשבר לך היד/הרגל וכו': -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): -עשית קורס מד"א: מי החבר האחרון ש:
-דיברת איתו בטלפון: -דיברת איתו באמת: -דיברת איתו אונליין: -שלחת לו sms: -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: -נסעת איתו לאנשהו: -לאן נסעתם? -לקחת ממנו משהו: -מה זה היה? -היית אצלו בבית: -היה אצלכם בבית: -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -ראית איתו סרט: -צחקת עליו:

../images/Emo186.gifלהפגת השעמום ובגלל שקר פה

קר פה בירושלים, ואביך, אז מגעיל. שם: אלה, זקנת הפורום גיל: 28 וקצת מתי בפעם האחרונה: הקאתי: לא זוכרת, אבל היו כמה פעמים של כמעט... אין לי סבתא (שתין הלכו לעולמן כבר מזמן) נסעתי רחוק: אילת, בקיץ
טסתי: לפני שנתיים לניו יורק, עם עצירה ברומא אתמול אכלתי שניצל קניתי משהו : בגדים בשישי האחרון בשוק מעצבי העיר (גם אכלנו) הייתי בהפגנה: לפני שנתיים וחצי - של מוסדות התרבות בירושלים בקניון הייתי לפני שבועיים בבית מרקחת: סופר פארם ביום ראשון נחשב ? למדתי למבחן: תאכלו את הלב... לפני שנתיים וחצי, למבחן אחרון לפני התואר, בהתנהגות צרכנים. אני בדרך לאמבטיה רבתי עם בן אדם: משתדלת שלא הלכתי מכות: לא וכרת, וחבל... ראיתי סרט טוב: לפני חודש בערך - "צ'רלי בממלכת השוקולד"
עם האחיין קטן שלי ראיתי סרט מפגר: מדי פעם... קיבלתי מאה במבחן : ביסודי? דיברתי שעה בטלפון : כל כמה ימים בכית: דבר שקורה תדירות האם אי פעם: התעלפת: כן, באמצע העבודה היית בכנסת: כן היית במשחק של מכבי: כמה פעמים היית באיקאה: לא נסעת לאילת באוטובוס NEVER טסת לאילת: לא עשית צניחה חופשית: אמאל'ה הרגת מישהו : ג'וקים נחשבים?? נעצרת: NEVER!!!! הצטלמת עם סלבריטאי: מעולם לא, אבל צילמתי היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא בהופעה של אביב : ב- 06.01 עם דניאל במעבדה בכית ביום רצח רבין: נראה לי שכן. בעיקר הייתי בהלם משתק בכית ביום השואה: נושא כאוב בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כל שנה היית בהלוויה: של סבתא שלי לפני תשע שנים היית בפיגוע: לא ברוך השם!!! אבל הייתי ברחוב אחרי הפיגוע בקו 18 השני לפני 10 שנים, ונאלצתי לראות את זק"א ולהריח את הריח הכי נורא שיש הייתי בתאונת דרכים :NEVER, אבל עזרנו פעם לפצועים, אחרי תאונה ברמת השרון: הייתי בדרך לאנשהו בבאר שבע: בשנת 1999 בטירת הכרמל: אף פעם במעלה אדומים: לפני שמונה חודשים בערד: לא זכור לי בתנובה:
בכותל: אוי לבושה, חמש דקות מהבית, ונראה לי שעברה לפחות שנה מאז לא קראתי הארי פוטר ספר של עמוס עו: מנוחה נכונה, וקופסה שחורה פעם שנייה שאר שאלות הבאם אי פעם - לא עשיתי ולא קרו. לגבי קורס במד"א - זה בדרך. ווי, איזה שאלון מתיש ... החברה האחרונה שדיברתי איתה בטלפון: עזבו שמות... דיברתי איתה באמת: אותה אחת אונליין- אין לי מסנג'ר, איי סי קיו וכד' (אין לי כח להתקין) שלחתי SMS- חברה אחרת כעסת עליו : ביום שישי נסעתי איתן לאנשהן: ביום שישי, לשוק מעצבי העיר. דיברנו דיבור די ארוך ורציני, ולא צחקתי עליו מעולם. עד כאן להפעם. מקווה שלא שיעממתי בואו נעבור לדברים עוד יותר מענינים. השיר החדש של שילה פרבר פשוט מ ר ג ש
אני שומעת אותו ברקע, והוא מאוד מרגש
היו שלום תן לי סימן אלה

hodayoyo

New member
יאללה../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: 18 מתי בפעם האחרונה: -הקאת: שנה שעברה ביום של הבגרות באנגלית -ראית את סבתא שלך: לא משהו שזכור לי, שתיהן נפטרו כשהייתי קטנה -נסעת רחוק: שבת אולפנה ליד מעלות, לפני שלושה שבועות -טסת: אף פעם -אכלת שניצל: היום -קנית משהו: ביום ראשון -קנית משהו שהוא לא אוכל: יום חמישי (חוברת תשבצים
) -היית בהפגנה: אף פעם -היית בקניון: ביום ראשון -היית בבית מרקחת: לא זוכרת -למדת למבחן: היום, לבגרות באזרחות -התקלחת: היום בבוקר -רבת עם בנאדם: יום שישי עם אמא -הלכת מכות: :X -ראית סרט טוב: אתמול -ראית סרט מפגר: לא זוכרת -קיבלת מאה במבחן: לפני חודשיים ככה בביולוגיה -דיברת שעה בטלפון: לא יודעת -בכית: אתמול בטח האם אי פעם: -התעלפת: כמעט -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: לא -נסעת לאילת באוטובוס: טיול שנתי לפני שנתיים -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי:
שנה שעברה בטח -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא -היית בהופעה של אביב גפן: בניצנים האחרון, אבל הייתי על החוף -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון: לא זוכרת -היית בבאר שבע: שנה שעברה -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: לפני שנתיים -היית בערד: שנה שעברה -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: קצת לפני חנוכה -קראת הארי פוטר: לא מזמן -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא -עשית קורס מד"א: בכיתה ט', קורס מקוצר של 20 שעות מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: רעות -דיברת איתו באמת: המ אתי -דיברת איתו אונליין: הדס -שלחת לו sms: דר -כעסת עליו: לא חסרים -ישבת לידו בשיעור: שני -נסעת איתו לאנשהו: אתי -לאן נסעתם? לסיירת של השירות לאומי בת"א -לקחת ממנו משהו: לא זוכרת -מה זה היה? - -היית אצלו בבית: אין לי מושג -היה אצלכם בבית: אין לי מושג -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: הדס -ראית איתו סרט: ורד -צחקת עליו: לא יודעת

M A R K I

New member
וואי וואי...מעייף...../images/Emo26.gif

שם:מרווה גיל:19 מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לפני חודש חודשיים -ראית את סבתא שלך: לפני שבועיים -נסעת רחוק:יום שבת, לבאר שבע -טסת:כמעט שנתיים... -אכלת שניצל:אתמול -קנית משהו:אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל: אתמול -היית בהפגנה:לא שזכור לי -היית בקניון:אתמול -היית בבית מרקחת:שבוע שעבר -למדת למבחן:היום -התקלחת:היום אחרי הצוהוריים -רבת עם בנאדם:רציני או סתם? -הלכת מכות:רציני?אף פעם.. -ראית סרט טוב:אתמול -ראית סרט מפגר:אתמול -קיבלת מאה במבחן:יסודי?! -דיברת שעה בטלפון:יום שבת -בכית:יום שני האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:הייתי -נסעת לאילת באוטובוס:כן,בחופש הגדול האחרון -טסת לאילת:כן -עשית צניחה חופשית:אף פעם -הרגת מישהו:לא... -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:לא שזכור לי -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא -היית בהופעה של אביב גפן:כן -בכית ביום רצח רבין:לא זוכרת -בכית ביום הזיכרון לשואה:כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כל שנה -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:קטנה -היית ברמת השרון:בטח מתישהו -היית בבאר שבע:כן -היית בטירת הכרמל:לא נראה לי -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:כן -היית ב-"תנובה":לא -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:לא -קראת ספר של עמוס עוז:יכול להיות -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:חחח כן -נשבר לך היד/הרגל וכו':כן, היד -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:רון -דיברת איתו באמת:רון -דיברת איתו אונליין:רון -שלחת לו sms:רון -כעסת עליו:נועה -ישבת לידו בשיעור:סתו -נסעת איתו לאנשהו:רוני -לאן נסעתם?לבאר שבע -לקחת ממנו משהו:נגה -מה זה היה?מיקוד בהיסטוריה -היית אצלו בבית:עמית -היה אצלכם בבית:עמית -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:רון -ראית איתו סרט:עמית ותשובה -צחקת עליו:לא זוכרת

מסטולית

New member
../images/Emo20.gif

שלא קשור לחורף... שם: גילי. גיל: 18 וחצי. (
) מתי בפעם האחרונה: -הקאת: 6 שנים. -ראית את סבתא שלך: אע.. מזמן. -נסעת רחוק: היום? :) -טסת: ב2001. P: -אכלת שניצל: חודש-חודשיים. -קנית משהו: היום. -קנית משהו שהוא לא אוכל: חחחחחחחחח!!! ביום שבת. :) -היית בהפגנה: בעצרת של רבין שנה שעברה. -היית בקניון: היום. -היית בבית מרקחת: ב22.1 [בדיוק היום ראיתי ת'קבלה בארנק. :X] -למדת למבחן: מממממ... לפני 10 חודשים? -התקלחת: היום בבוקר. -רבת עם בנאדם: לפני כמה ימים. -הלכת מכות: בכיתה ח'? -ראית סרט טוב: הרבה זמן שלא. -ראית סרט מפגר: השבוע מתישו. -קיבלת מאה במבחן: כיתה ב'?
-דיברת שעה בטלפון: אתמול עם באני. -בכית: היום, כמעט.. האם אי פעם: -התעלפת: פעם אחת, בגלל אביב גפן. :( -היית בכנסת: כן. -היית במשחק של מכבי: לא נראה לי. -היית באיקאה: כמובן. -נסעת לאילת באוטובוס: כן. -טסת לאילת: לא חושבת. -עשית צניחה חופשית: לא. -הרגת מישהו: לא. -נעצרת: כן. -הצטלמת עם סלבריטאי: כן.
-היית בהופעה של שוטי הנבואה: כן. -היית בהופעה של אביב גפן: כמובן. -בכית ביום רצח רבין: לא.. -בכית ביום הזיכרון לשואה: לא. -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן. -היית בהלוויה: כן. -היית בפיגוע: חס ושלום. -היית בתאונת דרכים: חלילה. -היית ברמת השרון: השם ישמרני, לא! -היית בבאר שבע: נראה לי שכן. -היית בטירת הכרמל: כמובן. -היית במעלה אדומים: ברור, סבא וסבתא גרים שם. -היית בערד: לא זכור לי, אבל סביר להניח שכן. -היית ב-"תנובה": לא. -היית בכותל: כמובן. -קראת הארי פוטר: אחד מהם, איפ. -קראת ספר של עמוס עוז: יו, בשבוע שעבר. :) -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא. -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן. -עשית קורס מד"א: לא. מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: האמת, אמא. -דיברת איתו באמת: אמא. -דיברת איתו אונליין: ליאור ושחף. -שלחת לו sms: ענבר. -כעסת עליו: רן. -ישבת לידו בשיעור: פחחחחחחחחחחחחחחחחחח. -נסעת איתו לאנשהו: עם באני, היום. :) -לאן נסעתם? לת"א ובחזרה. -לקחת ממנו משהו: הרבה אהבה. :) -מה זה היה? ^. -היית אצלו בבית: וואי כה, מזמן מזמן... -היה אצלכם בבית: כן, היום. -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: אע.. לא זוכרת. אבל בטח השבוע מתישהו. -ראית איתו סרט: ראינו הד'וגמניות היום. -צחקת עליו: ברור. היא שרה לא רע. P:

מסטולית

New member
איפ..

עכשיו קלטתי שעניתי לא נכון על כל הקטע האחרון.. לא נורא, אתם תחיו. P:

BaRbiK

New member
../images/Emo144.gif

מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני שנה +- שהייתי חולה (אני לא יודעת להקיא
) -ראית את סבתא שלך:יום שישי -נסעת רחוק:אתמול יום ראשון (והייתי שם 4 ימים
) -טסת:לפני שנתיים -אכלת שניצל:כרגע XD -קנית משהו:אמממ ספרייט במקדונלס בדרך מהנגב נחשב? אז אתמול
-קנית משהו שהוא לא אוכל:לא זוכרת
-היית בהפגנה: אמממ לא הייתי בחיים @_@ -היית בקניון: לפני שעתיים -היית בבית מרקחת:לא זוכרת -למדת למבחן:לפני שבועיים אני חושבת @_@ -התקלחת:אתמול בערב -רבת עם בנאדם:מתישהו בזמן האחרון לא זוכרת בדיוק -הלכת מכות:כנ"ל -ראית סרט טוב:לא זוכרת -ראית סרט מפגר:כנ"ל
-קיבלת מאה במבחן:ואוו, ממזמן -דיברת שעה בטלפון:ראה תשובה ל"רבת עם בנאדם" XD -בכית:יום ראשון האם אי פעם: -התעלפת:לא שאני יודעת @_@ -היית בכנסת:
-היית במשחק של מכבי:
-היית באיקאה:
-נסעת לאילת באוטובוס:
-טסת לאילת:
-עשית צניחה חופשית:
-הרגת מישהו:
-נעצרת:
-הצטלמת עם סלבריטאי:
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:
-היית בהופעה של אביב גפן:
-בכית ביום רצח רבין:
-בכית ביום הזיכרון לשואה:
-בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:
-היית בהלוויה:
-היית בפיגוע:
-היית בתאונת דרכים:
-היית ברמת השרון:
-היית בבאר שבע: כביש עוקף באר שבע נחשב? XD -היית בטירת הכרמל:
-היית במעלה אדומים:
-היית בערד:
-היית ב-"תנובה":
-היית בכותל:
-קראת הארי פוטר:
-קראת ספר של עמוס עוז: לא זוכרת -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:
-נשבר לך היד/הרגל וכו':
-נפתח לך הראש/הסנטר וכו':
-היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):
-עשית קורס מד"א:
מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: עדי
-דיברת איתו באמת: עדי, מאתיה, ליטל -דיברת איתו אונליין: מזתומרת? במחשב? ליטל ועידן -שלחת לו sms: שיר (יותר לכיוון בת דודה אבל שיהיה ) -כעסת עליו: מור -ישבת לידו בשיעור: אורטל -נסעת איתו לאנשהו: כל השכבה שלי
? -לאן נסעתם? מסע נגב
-לקחת ממנו משהו: עדי -מה זה היה? מברשת לשיער XD -היית אצלו בבית: נעמה -היה אצלכם בבית: לא זוכרת
-דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: מור -ראית איתו סרט: לא זוכרת -צחקת עליו:ליטל (השמות לא באמת עזרו
)

../images/Emo143.gif

שם:
מור. גיל:
15. מתי בפעם האחרונה: -הקאת:
חודשיים -ראית את סבתא שלך:
3-4 חודשים, יותר מדי.
-נסעת רחוק:
שלשום -טסת:
בחופש הגדול -אכלת שניצל:
אתמול -קנית משהו:
היום -קנית משהו שהוא לא אוכל:
היום -היית בהפגנה:
הזאת של 88FM -היית בקניון:
היום -היית בבית מרקחת:
היום -למדת למבחן:
היום -התקלחת:
היום בבוקר -רבת עם בנאדם:
מזמן לא -הלכת מכות:
לפני יומיים-שלושה -ראית סרט טוב:
לא זוכרת כבר.. -ראית סרט מפגר:
שבוע שעבר -קיבלת מאה במבחן:
הרבה זמן לא... -דיברת שעה בטלפון:
היום, עכשיו... -בכית:
אתמול האם אי פעם: -התעלפת:
כן -היית בכנסת:
כן -היית במשחק של מכבי:
כן -היית באיקאה:
כן -נסעת לאילת באוטובוס:
כן -טסת לאילת:
כן -עשית צניחה חופשית:
לא -הרגת מישהו:
לא -נעצרת:
כן -הצטלמת עם סלבריטאי:
כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:
לא -היית בהופעה של אביב גפן:
כן -בכית ביום רצח רבין:
כן, למרות שהייתי ממש קטנה... הייתי בעצרת. -בכית ביום הזיכרון לשואה:
כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:
כן -היית בהלוויה:
כן -היית בפיגוע:
כן, בסיני -היית בתאונת דרכים:
כן -היית ברמת השרון:
כן -היית בבאר שבע:
כן -היית בטירת הכרמל:
כן -היית במעלה אדומים:
כן -היית בערד:
כן -היית ב-"תנובה":
כן -היית בכותל:
כן -קראת הארי פוטר:
כן -קראת ספר של עמוס עוז:
כן -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:
לא -נשבר לך היד/הרגל וכו':
לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':
לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):
כן -עשית קורס מד"א:
כן מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:
שבט הקרציה, עכשיו -דיברת איתו באמת:
חחחחחחח לא, היא מדברת לעצמה (שבט, אל תבכי) -דיברת איתו אונליין:
ליטל -שלחת לו sms:
שבט -כעסת עליו:
שבט, היא מציקה ומפריעה לי לענות -ישבת לידו בשיעור:
שיר -נסעת איתו לאנשהו:
שיר -לאן נסעתם?
לגני תקווה -לקחת ממנו משהו:
אור -מה זה היה?
מחק? -היית אצלו בבית:
שיר -היה אצלכם בבית:
שיר -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:
שבט -ראית איתו סרט:
כמה חברות... -צחקת עליו:
שבט

הא אני חדשה!

או קיי אני אענה: שם:הדס גיל:בדיוק עוד חודש 13 מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לפני שנתיים -ראית את סבתא שלך: אתמול -נסעת רחוק:לפני חודש -טסת: לפני חצי שנה בערך -אכלת שניצל: אני צמחונית כבר 3 שנים אז- שניצל תירס- היום בצהריים -קנית משהו: היום -קנית משהו שהוא לא אוכל: לפני שבוע -היית בהפגנה: וואי, כבר יותר משנה -היית בקניון: לפני חודש וחצי -היית בבית מרקחת: לפני חצי חודש -למדת למבחן: יום שבת -התקלחת: לפני חצי שעה -רבת עם בנאדם: לפני 3 שעות (אימהות נחשב?) -הלכת מכות: אני peace maker -ראית סרט טוב: לפני יומיים -ראית סרט מפגר:אתמול -קיבלת מאה במבחן:יום ראשון -דיברת שעה בטלפון:לפני שבועיים -בכית: היום האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי:כן -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת:כן -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא (תנו לי כמה שנים) -נעצרת: אותו דבר כמו מקודם -הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא -היית בהופעה של אביב גפן: כן -בכית ביום רצח רבין: כן -בכית ביום הזיכרון לשואה:כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל:כן -היית במעלה אדומים: כן -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה":כן -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר: כן (הצטרפו לפורום- 160) -קראת ספר של עמוס עוז:כן -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:כן -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש:
שאר התשובות פשוט לא מעניינות כי אתם לא מכירים
-דיברת איתו בטלפון:שחר -דיברת איתו באמת: דניאל -דיברת איתו אונליין:אור -שלחת לו sms: אין לי פלאפון (מפחדת מסרטן) -כעסת עליו:רונה -ישבת לידו בשיעור:אחינועם -נסעת איתו לאנשהו:שחר -לאן נסעתם?מושבת כנרת (ליד הכנרת) -לקחת ממנו משהו:שחר -מה זה היה? ספר של ה"פ -היית אצלו בבית: שחר -היה אצלכם בבית: שיר -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: דנה -ראית איתו סרט: אופיר -צחקת עליו בהחלט רונה

NoY182

New member
^_^

שם: נוי גיל: 15.5 מתי בפעם האחרונה: -הקאת: וואלה לא זוכרת -ראית את סבתא שלך: שבוע שעבר -נסעת רחוק: מממ קשה -טסת:לפני 3 שנים -אכלת שניצל: שלשום -קנית משהו: אעע.. -קנית משהו שהוא לא אוכל: אעע.. -היית בהפגנה: לא הייתי אף פעם -היית בקניון: שבוע שעבר -היית בבית מרקחת: ממ.. -למדת למבחן:שלשום -התקלחת:היום -רבת עם בנאדם: לא זוכרת -הלכת מכות: כל יום עם אחותי -ראית סרט טוב: לא זוכרת -ראית סרט מפגר: גם לא זוכרת.. שאלות קשות -קיבלת מאה במבחן: בחן נחשב? אם כן אז גם שלשום -דיברת שעה בטלפון: וואו לפני חודש בערך -בכית: היום בחזרות לכשרונות צעירים.. האם אי פעם: -התעלפת: יותר מדיי -היית בכנסת: כן -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: לא -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: עדיין לא -הרגת מישהו: עדיין לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: ממ לא חח -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, כן בעיר הנוער -היית בהופעה של אביב גפן: עדיין לא -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה:כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון: לא חח -היית בבאר שבע: לא -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: לא! -היית בערד: לא.. -היית ב-"תנובה": לא חח -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: לא זה משעמם אותי -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כן חח -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: נועה -דיברת איתו באמת: לי -דיברת איתו אונליין: קורן -שלחת לו sms: ירדן -כעסת עליו: ממ -ישבת לידו בשיעור: גיל -נסעת איתו לאנשהו: נראה לי ירדן -לאן נסעתם? תחרות -לקחת ממנו משהו: קורן חח -מה זה היה? מפרט -היית אצלו בבית: ירדן -היה אצלכם בבית: ירדן -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:ירדן -ראית איתו סרט: ירדן! -צחקת עליו: ירדן חחח

טול2

New member
.....

שם:טל גיל:16 מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לג בעומר -ראית את סבתא שלך:שעתיים שלוש -נסעת רחוק:היום -טסת:האמ,4 שנים? -אכלת שניצל:אתמול -קנית משהו:היום -קנית משהו שהוא לא אוכל:היום היית בהפגנה:לא זכור לי -היית בקניון:היום -היית בבית מרקחת:יום שבת -למדת למבחן:שבוע שעבר מתישהו -התקלחת:ב4 בערך -רבת עם בנאדם:למי יש כוח לריב -הלכת מכות:- -ראית סרט טוב:אתמול -ראית סרט מפגר:מזמן,לא זוכרת מתי זה היה.חודשיים ככה. -קיבלת מאה במבחן:בבגרות במתמטיקה -דיברת שעה בטלפון:דיברתי עם מוג,לא שעה אבל. -בכית:לפני רבע שעה בערך האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:כן -היית במשחק של מכבי:לא חושבת -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס:כן -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:בחופש הגדול! -הרגת מישהו:בדיוק עכשיו -נעצרת:היתי באוטו שעצרו -הצטלמת עם סלבריטאי:כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:כמובן -היית בהופעה של אביב גפן:כן -בכית ביום רצח רבין:כן -בכית ביום הזיכרון לשואה:כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כן -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:כן -היית בבאר שבע:כן -היית בטירת הכרמל:האמ,יש מצב -היית במעלה אדומים:כן -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה":כן -היית בכותל:לא זוכרת,אבל יש לי הרגשה שכן -קראת הארי פוטר:כן,פרשתי בשיא. -קראת ספר של עמוס עוז:לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:חח לא -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):לא -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:שעוכ -דיברת איתו באמת:מאיה -דיברת איתו אונליין:אברי נראה לי -שלחת לו sms:מוג -כעסת עליו:-- -ישבת לידו בשיעור:בר -נסעת איתו לאנשהו:עם כל השכבה,יום ראשון -לאן נסעתם?לגדנע.הדבר הכי טוב בעולם הזה. -לקחת ממנו משהו:המון. -מה זה היה?דברים שטוב שלקחתי וטוב שעברתי . -היית אצלו בבית:אור -היה אצלכם בבית:אביב -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:טישלר -ראית איתו סרט:הרבה בנות -צחקת עליו:לא זוכרת.אבל זיו הצחיק אותי עד מאוד אם זה נחשב.מה זה נותן לכם השמות?

י yuval

New member
השאלון...

שם:יובל גיל: ב-4.3 14... (עכשיו גם שמתי לב שיש הופעה של דניאל באותו יום..) מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לפני חצי שנה משהו שאכלתי כנראה... -ראית את סבתא שלך:האמת שלפני כמה ימים היתה לה יומולדת... -נסעת רחוק: לא זכור לי כל כך... לאילת בחופש אולי..? -טסת: לטנזניה... (באפריקה אם לא מוכר לכם..) -אכלת שניצל: אתמול! -קנית משהו: אתמול.. -קנית משהו שהוא לא אוכל: לפני 5 ימים -היית בהפגנה: לפני שנה ככה נגד הקרינה באנטנות.. -היית בקניון:לפני שבוע בערך.. -היית בבית מרקחת:לפני חודש אולי..? -למדת למבחן:לפני המבחן האחרון בהיסטוריה... -התקלחת:אתמול.. -רבת עם בנאדם:לפני שבוע.. -הלכת מכות: לא בזמן האחרון.. -ראית סרט טוב:אתמול.. "אבודות והוזות" -ראית סרט מפגר: כן אני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו.. -קיבלת מאה במבחן: לפני חודש נראה לי... -דיברת שעה בטלפון: לפני שבועיים (שעוד היה לי זמן..) -בכית: שלשום.. האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת: ביום כיפור -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס:לא -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:לא לצעריי -הרגת מישהו:לא -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:לא ממש זה לא הכי הקטע שלי.. -היית בהופעה של שוטי הנבואה:כן -היית בהופעה של אביב גפן:כן -בכית ביום רצח רבין:לא אולי קצת? -בכית ביום הזיכרון לשואה:כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כן -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:קטנה ביותר -היית ברמת השרון:כן -היית בבאר שבע:כן -היית בטירת הכרמל:כן -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:כן -היית ב-"תנובה":לא -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:לא -קראת ספר של עמוס עוז:לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': יאפ יד -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':יאפ פתחתי תראש.. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): רק ששברתי את הרגל.. -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתה בטלפון:ליאור -דיברת איתו באמת:דנה -דיברת איתו אונליין: -שלחת לו sms:ענבר -כעסת עליו:לא חסר -ישבת לידו בשיעור:ליאור -נסעת איתו לאנשהו:יונית -לאן נסעתם? לתל אביב -לקחת ממנו משהו:יונית -מה זה היה?צעיף -היית אצלו בבית:ליאור -היה אצלכם בבית:לירון -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: יונית

november rains

New member
בו

שם:טל גיל:15.3 מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לא זוכרת -ראית את סבתא שלך:מזמןן -נסעת רחוק:יום שבת -טסת:בחופש הגדול -אכלת שניצל:קצת לפני שהפכתי לצימחונית..חודש וקצת משו כזה -קנית משהו:אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל:חח שוקו נחשב?
אתמול. [אם לא, אז שהייתי בת"א] -היית בהפגנה:פייייי -היית בקניון:שבוע -היית בבית מרקחת:שבועיים.. -למדת למבחן:חודשיים -התקלחת:היום בבוקר -רבת עם בנאדם: -הלכת מכות: -ראית סרט טוב:יום שלישי -ראית סרט מפגר:לא זוכרת -קיבלת מאה במבחן:חחחחחחחחחחחח -דיברת שעה בטלפון:לא זוכרת -בכית:לא זוכרת האם אי פעם: -התעלפת:לא בטוחה -היית בכנסת:לא, אבל ב2.3 אני אהיה
-היית במשחק של מכבי:כדורסל כן כדורגל לא -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס:כן..נראהלי -טסת לאילת:לא זוכרת -עשית צניחה חופשית:לא -הרגת מישהו:לא -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:אני חושבת שכן..אבל אני לא בטוחה -היית בהופעה של אביב גפן:כן -בכית ביום רצח רבין:כן -בכית ביום הזיכרון לשואה:כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כן -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:כן -היית בבאר שבע:כן -היית בטירת הכרמל:מה? דליית אל כרמל אולי? -היית במעלה אדומים:נראהלי -היית בערד:עברתי ליד -היית ב-"תנובה":אני חושבת שכן -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:לא ממש. קראתי עמוד מהאמצע -קראת ספר של עמוס עוז:לא יודעת -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:לא -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:כן..משו כזה מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:ניצ -דיברת איתו באמת:יערה -דיברת איתו אונליין:איתו -שלחת לו sms:ממ פז -כעסת עליו:ניצ -ישבת לידו בשיעור:נוני -נסעת איתו לאנשהו:אח שלי נחשב? -לאן נסעתם?בית קפה -לקחת ממנו משהו:עדן -מה זה היה?גרביים כי נטרבו לי -היית אצלו בבית:עדן -היה אצלכם בבית:עדן -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:יערה -ראית איתו סרט:נוני -צחקת עליו:נופנאפ

אניי..:)

שם: רעותייי גיל: 17 מתי בפעם האחרונה: -הקאת: שנה שעברה ביומולדת שליי =( -ראית את סבתא שלך: לפני שבוע ביומולדת של סבא שליי... -נסעת רחוק: כבר הרבה זמן שלאאא -טסת: אף פעם -אכלת שניצל: מזמןןןןןן -קנית משהו: כל מיני שטויות להכין ברכות וכאלה... -קנית משהו שהוא לא אוכל: לפני חודש -היית בהפגנה: מזמןן -היית בקניון: לפני שבועיים עשינו התרמות..חחחחחח... -היית בבית מרקחת:מזמןן.. ברוךך השםם.. -למדת למבחן: אני תמיד לומדתת... לא מפסיקהה... אוףףף!! שייגמר כברר.. -התקלחת: היום -רבת עם בנאדם: אתמול -הלכת מכות: שהייתי קטנה מאודד -ראית סרט טוב: "סינדרלמן" בערב סרט צוותי.. =) -קיבלת מאה במבחן: לא זכור לי היום הזה בכלל...חח -דיברת שעה בטלפון: אתמולל -בכית: ביום שלישי כשהיה טקס זיכרון לילדה בת 13 שנהרגה בתאונת דרכים.. האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: כן!!.. -היית באיקאה:לא -נסעת לאילת באוטובוס:כןן ברור!! -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן! -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא! -היית בהופעה של אביב גפן: כן! -בכית ביום רצח רבין: לא.. הייתי קטנה מדי כדי להבין משהו!.. -בכית ביום הזיכרון לשואה: כןן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כןן -היית בהלוויה: כןן לצערי!! -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: לא למזלי.. -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: אני גרה שםם!..חחחח... -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: כן! -היית בערד: כן! -היית ב-"תנובה": כן -היית בכותל: כן.. -קראת הארי פוטר: לא -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לאאאא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: הילו'ש אהובתי!! -דיברת איתו באמת: הילה.. -דיברת איתו אונליין: דפנה -שלחת לו sms: ניצן -כעסת עליו: הרבהה... -נסעת איתו לאנשהו: לירון -לאן נסעתם? לקניון -לקחת ממנו משהו: הילה -מה זה היה? מכנסס מדהייםם!..חחחח -היית אצלו בבית: לירון -היה אצלכם בבית: לירון -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: אורן.. -ראית איתו סרט: לירווןן -צחקת עליו:אור!..=) דניאלללל אתה ה
שליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 בוא כבר לבאר שבעע!!!

A duli T

New member
חורף!../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo80.gif

שם:עדי גיל:16 $:
מתי בפעם האחרונה: -הקאת:מזמן, לא זוכרת -ראית את סבתא שלך:אתמול -נסעת רחוק:כמה רחוק? -טסת:שנה שעברה -אכלת שניצל:לא זוכרת...שבוע, משהו כזה -קנית משהו:אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל:אתמול -היית בהפגנה:אף פעם -היית בקניון:לפני שבוע -היית בבית מרקחת:אתמול -למדת למבחן:שבועיים בערך? -התקלחת:היום בבוקר -רבת עם בנאדם: -הלכת מכות:ממ...בטח שנה שעברה מתישהו -ראית סרט טוב:לפני שבועיים בערך -ראית סרט מפגר:לא זוכרת -קיבלת מאה במבחן:שנה שעברה -דיברת שעה בטלפון:שלשום -בכית:אתמול...או שלשום?
האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:כן -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:לא -נסעת לאילת באוטובוס:לא -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:לא, אבל אני ממש רוצה! -הרגת מישהו:לא -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:לא -בכית ביום הזיכרון לשואה:לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:לא -היית בהלוויה:לא -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:לא חושבת -היית בבאר שבע:לא -היית בטירת הכרמל:לא -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה":יש מצבD: -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:לא -קראת ספר של עמוס עוז:לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:יש מצב
-נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':הסנטר -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן, אבל לא משואפזת -עשית קורס מד"א:היה פעם מהבצפר, של 4 שעות
מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: -דיברת איתו באמת: -דיברת איתו אונליין: -שלחת לו sms: -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: -נסעת איתו לאנשהו: -לאן נסעתם? -לקחת ממנו משהו: -מה זה היה? -היית אצלו בבית: -היה אצלכם בבית: -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -ראית איתו סרט: -צחקת עליו:

../images/Emo85.gif100% לחות

שלא קשור לחורף... שם:שירן גיל:17.8 מתי בפעם האחרונה: -הקאת:היום=/ -ראית את סבתא שלך:היום -נסעת רחוק:מזה רחוק? -טסת:כמה שנים -אכלת שניצל:6 שנים -קנית משהו:היום -קנית משהו שהוא לא אוכל:היום -היית בהפגנה:איף -היית בקניון:אתמול -היית בבית מרקחת:אנערף -למדת למבחן:אתמול -התקלחת:אתמול -רבת עם בנאדם:אתמול -הלכת מכות:אנערף -ראית סרט טוב:לא יודעת -ראית סרט מפגר:לא יודעת -קיבלת מאה במבחן:חחח שנים -דיברת שעה בטלפון:אתמול -בכית:היום האם אי פעם: -התעלפת:כה -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי:חיפה -היית באיקאה:כה -נסעת לאילת באוטובוס:כה -טסת לאילת:כה -עשית צניחה חופשית:לא -הרגת מישהו:לא -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:כה -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,כה -היית בהופעה של אביב גפן:כה -בכית ביום רצח רבין:כה -בכית ביום הזיכרון לשואה:כה -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כה -היית בהלוויה:לא -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:כה -היית בבאר שבע:כה -היית בטירת הכרמל:כה -היית במעלה אדומים:כה -היית בערד:כה -היית ב-"תנובה":כה -היית בכותל:כה -קראת הארי פוטר:כה -קראת ספר של עמוס עוז:'עד מות' -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:לא -נשבר לך היד/הרגל וכו':כה -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':סנטר -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כה -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:באני -דיברת איתו באמת:באני -דיברת איתו אונליין:שחף -שלחת לו sms:אנערף -כעסת עליו:ממ -ישבת לידו בשיעור:אינה -נסעת איתו לאנשהו:גל -לאן נסעתם?ארומה והביתה -לקחת ממנו משהו:סיגריה -מה זה היה?סיגריה -היית אצלו בבית:כה -היה אצלכם בבית:כה -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:איף כה -ראית איתו סרט:מזמן -צחקת עליו:היום..חח

למעלה