1) מאיפה החוצפה? 2) איך נותנים לבן אדם שבא עם דעות קדומות ושלילות על מישהו, לכתוב עליו כתבה ולצפות שתצא אובייקטיבית? ביקורת בונה אין פה, סתם שחרור קיטור של מישהו שלא אוהב את אביב גפן. \=
אפשר לשאול איזו חוצפה? הוא הביע את דעתו על האיחוד הזה, של רודס ואביב גפן. ואני לא חושבת שיש פה קיטור של מישהו שלא אוהב את אביב גפן, אני חושבת שכמו שאי אפשר להשוות את אביב גפן לפינק פלוייד, ככה אי אפשר להשוות את אביב גפן לרודס.. כבודו של אביב מונח במקומו-אני נהנת מההופעות שלו(רובן) ומהמוזיקה שהוא יוצר אבל כששמים נמלה ליד פיל..
אבל כותרת ההופעה היא 'אביב גפן מארח את ג'ורדן רודס' ולא משהו אחר, לכן כשאתה אנטי אווירת 'אני הולך לבכות לך' או 'דור הנרות' מן הסתם לא תהנה בהופעה כזאת.
ג'ורדן פשוט גנב לו תהצגה אתמול. הרגשתי שאני הולך להופעה שלו ולא של אביב. אני שומע אביב,מעריך מאוד את המוסיקה שלו..אבל יותר נהנתי מג'ורדן אתמול. ואני בטוח שרוב הקהל שהיה בהופעות אתמול מסכים איתי.
ג'ורדן בהחלט גנב את ההצגה, אבל לא טעם לפלצנויות האלה שהוא כתב על אביב בכתבה. אם ההופעה היא "אביב מארח את ג'ורדן רודס" אז מן הסתם שהשירים וההופעה של אביב יהיו מרכז הערב, והוא היה צריך להכין את עצמו מראש לכך במקום להתמרמר על זה בסופו של דבר.
דוגרי, באתי בשביל רודס לא רציתי לראות אביב גפן - ראיתי את זה מיליון פעם ציפיתי למשהו "מתקדם" יותר.. "הניגוד הזה שלט לאורך כל ההופעה והשאיר בסופה טעם רע מאוד בפה. הבינוניות של גפן מול הברק והמקצועיות של רודס יצרו חוויה מאוד מבלבלת ולא נעימה עבור חובב המוזיקה. "
על פסנתר גם הן בינוניות. יכולת טכנית על קלידים או על כל כלי אחר אינן מדד לאיכות מוזיקה. להיפך, דווקא שירים שכתובים ומנוגנים באורח בסיסי, ונשמעים כ"כ טוב, כמו השירים של אביב, הם איכותיים מאוד וגאוניים.
רוצה להפגין קישורים גבוהים על הכלי (לאו דווקא פסנתר) ז"א שהוא לא רוצה לשחק שם על הפסנתר יותר מידי ושהוא מנגן הוא מעדיף לשמור על השיר בצורה המקורית שהוא נכתב? את לא יכולה לדעת עד שלא תפגשי אותו בבית ואז תבקשי ממנו לנגן לך. עד אז. אני תופס מאביב מוסיקאי שיודע להשתולל על פסנתר וגם יודע להוציא ממנו לחנים מדהימים.