לכבוד מר גאיוס....וגורבנור

התולעת1

New member
לכבוד מר גאיוס....וגורבנור

1. גם אם נתעלם מהכשלים הלשוניים והתחביריים אשר בניסוח זה, הרי שבלתי ניתן להתעלם מהנימה השלילית, הסטריאוטיפית, הפוסלת, המזלזלת והמדירה העולה ממהות דבריך אלה ביחוסי . 2. יחוס חוסר תרבותיות החינוכית והתרבותית שלי הנו מעשה חמור שיש בו לגרום להטלת דופי באישיותי, במעשי ובמשלח ידי , באופן המנוגד להוראות חוק איסור לשון הרע תשכ``ה 1965 האוסר מפורשות, בין היתר: ``(א) להשפיל אדם בעיני הבריות או לעשותו מטרה לשנאה, לבוז או ללעג מצדם; (2) לבזות אדם בשל מעשים, התנהגות או תכונות המיוחסים לו; (3) לפגוע באדם במשרתו, אם משרה ציבורית ואם משרה אחרת, בעסקו, במשלח ידו או במקצועו``. 3. זאת ועוד, ייחוס פעולה של מיסיונריות כביכול איננה כדין, ובמידה ותתבע לדין, לא תוכל לזכות להגנה הידועה כ``אמת דיברתי``. 4. מיסיונריות הנה שידול אדם להמיר את דתו בדת אחרת, וכידוע, איננה מקובלת ביהדות. הרשה נא לי להפנותך לספרות הענפה בנושא. כך, למשל, תוכל להעמיק את ידיעתך בסוגיה זו באנציקלופדיה העברית, הוצאת חברה להוצאת אנציקלופדיות בע``מ, ירושלים תשל``ג, כרך עשרים ושלושה, עמוד 353, בערך ``מיסיון`` המגדיר מפורשות ``מיסיון`` אך ורק כ: ``פעולה להפצת דת מסוימת בקרב בני דת אחרת`` (ההדגשה בקו - של הח``מ). 5. כיוון שמיסיונריות הנה, בתנאים מסוימים, במדינת ישראל גם בגדר עבירה פלילית לפי חוק העונשין תשל``ז 1977 (ראה ס` 174 א`, 174 ב` וס` 368 לחוק העונשין תשל``ז 1977), וכיוון שבמדינת ישראל חי חלק ניכר מהעם היהודי אשר סבל במשך דורות ניסיונות להמרת דת בכפיה ותוך עינויים קשים - לפעולת המיסיונריות דימוי שלילי ומרתיע, כפעולה שהציבור סולד ממנה וממחולליה. 6 מכאן שכינוי פעילותי כ``מיסיונריות`` כמוה כהדבקת תווית שלילית אלי. 7. זאת ועוד, אני הנו יהודי אדוק וחרדי ידוע. ייחוסתך פעולה המקובלת בעיקר בנצרות - והמכוונת כלפי דתות אחרות, לרבות כנגד היהדות - הנה פסולה בתכלית, ויש בה משום האשמה שלא כדין ב``עבודה זרה``. אף אדם איננו חפץ שתודבק לו בעל כורחו תווית של ``עבודה זרה``, לבטח לא יהודי מאמין, ולבטח לא רב. 8. גם אם לא היה כל דימוי שלילי דבק בתיבה ``מיסיונריות``, הרי שישנה זכות לכל אדם לבל יכנוהו בתארים לי לא, ולבל ייחסו לו פעולות ומעשים לא לי. קל וחומר כפי שאירע בנסיבות דנן, כאשר ניסית לייחס פעולה בעלת גוון שלילי - מנקודת מבט פנים-יהודית - לגבאי בברכה

Lu Tze

New member
סמנטיקה.

אתה מתעקש לומר שאתאיסט שנולד לאישה שאחד מהנשים בשושלת שלה הייתה יהודיה, דתו יהודית. ההגדרה של הדת שלי כ"יהודי" היא הגדרה לא נכונה ומכעיסה. נכון, יש לי קשר לדת היהודית כי נולדתי בבית יהודי אבל אני לא מאמין באלוהים בצורתו היהודית (או בכל צורה אחרת). אם מגדירים אתאיזם כ"חוסר דת" הרי שאתה אכן מיסיונר מכיוון שאתה משדל אנשים להמיר את דתם (או חוסר-דתם, או איך שלא מנסחים את זה) בדת אחרת.

פעם, בשנות ה-50, שוטר תבע למשפט

אדם ש"קילל אותו", קרא לו "פרצוף צנע". אני הייתי משתמש במילים חריפות יותר נגד התולעת, ומסכים בהחלט לשורה התחתונה של גוברנור. אני גם לא בטוח שאלה שהוא מתיימר לייצג אותם מאושרים מהרמה שלו.

עד כמה שאני יכול לסמוך על הזיכרון

שלי, השוטר לא זכה. הוא טען שהאזרח "קילל אותו", והשופט החליט שזו אינה "קללה".

G ove rn or

New member
רימה/תולעה1, נסיונך מעורר החמלה

להלך אימים עלינו ברמיזות בדבר שקילת צעדים משפטיים כמעט גרם לי לאבדן שליטה על סוגרי, מחמת פרץ הצחוק שלא היה בר-כבוש. מסיון אינה מלה עברית, אלא לועזית, לכן אל לך לעיין במלון עברי. mission: a ministry commissioned by a religious organization to propagate its faith or carry on humanitarian work לכן, מסיונר, הוא אדם המצוי בשליחות, או המבצע שליחות להפצת אמונה או רעיון מטעם ארגון דתי/אמוני, ולכן _אתה_ _מסיונר_. גם אני מסיונר. אתה מסיונר להפצת פאגאניות/עכו"מיות/בורות/בערות/טמטום אני מסיונר להפצת חשיבה בקורתית. "להשפיל אדם בעיני הבריות" ?How low can you go לא ניתן להשפיל את כבודך, פשוט משום שאין אנו יכולים לאתר נקודה נמוכה עוד יותר מזו בה מצוי כבודך ברגע זה...

L7

New member
תולעת. לא הבנת את האיום הדתי על

החילוני. והאתאיסט. אוסף הטקסים והמיצוות ניתפס כעבודת אלילים. היהדות החרדית האורתודוכסית מצטיירת ככת חשוכה המפילה ברישתה והמחזיקה בכפייה ובעורמה את חבריה. והתאבון החרדי רוצה עוד ועוד ולכן פועל להמיר את המנהג החילוני בפנטיות האלילית החרדית. התורה מלאה כמדומני באיומים על שאינם חושבים ככותב התורה. אז מה הבכי? אמונה באלוהים היא אלילות צרופה. לא בושה , אך לא מושא גדול לגאווה.

תום30

New member
כתב הגנה ../images/Emo13.gif

יוווו למה רק עכשיו קראתי את ההודעות האלה
היות וכבר נפסק במחוזי כי פורומים באינטרנט אכן מחילים על עצמם את כל החקיקה העוולתית הנזקית, נקבע שם כי לה"ר תחול אך במידה מצומצמת. ראשית- ההגנה עליה דיברת "אמת דיברתי" אינה עומדת בפני עצמה אלא מצטברת יחד עם "עניין ציבורי" ויפה רק לפרסומים ציבוריים אשר פסיקת בג"צ צמצמה אותה לעולם התקשורת קרי חדשות עיתונאות וכו'.ואני מעלה תמיה ופליאה על כי משפטן שכמוך אינו יודע זאת ומבזבז את זמנו היקר של ביהמ"ש. שנית- עומדת למרשיי לא מעט הגנות כפי שיופרסמו לעיל: א. הגנת "פרסומים מותרים" כפי שהיא מצוינת בחוק איסור לה"ר סעי' 13 (7) "דין וחשבון נכון והוגן על מה שנאמר או אירע בישיבה פומבית" , וכידוע מהות הפורום היא פומביותו, ופרסומי מרשיי התבססו על פרסומיך אתה וחליפת הדעות שהיא מהלך הדברים בפורום. ב- הגנת "תום לב" כפי שמופיעה בחוק איסור לה"ר סעי' 15 (2) "היחסים שבינו לבין האדם שאליו הופנה הפרסום הטילו עליו חובה חוקית, מוסרית או חברתית לעשות אותו פרסום" החובה המוסרית\חברתית כפי שבאה לידי ביטוי בפורום אתאיזם ודת היא החלפת דעות ואף רשמים אישיים כפי שניתן לראות מהאינטרקציה בפורום זה בפרט ואחרים בכלל. ג- הגנת "תום לב" בסעי' 15 (3) לחוק איסור לה"ר "הפרסום נעשה לשם הגנה על ענין אישי כשר של הנאשם או הנתבע, של האדם שאליו הופנה הפרסום או של מי שאותו אדם מעונין בו ענין אישי כשר"- כפי שניתן להוכיח מהפורום חילופי הדעות בין מרשך למרשיי הינם הדדיים. מרשיי מגנים על עניינם האישי שהוא השקפתם אותה מנסה מרשך לערער ולא פעם אף להלך אימים על מרשיי בדמות איומים על מה שממתין להם בעולם הבא וכו' שאר מרעין בישין. ד- הגנת תום לב בסעי' 15 (6) לחוק איסור לה"ר :"הפרסום היה ביקורת על יצירה ספרותית , מדעית, אומנותית או אחרת שהנפגע פרסם או הציג ברבים, או על פעולה שעשה בפומבי, ובמידה שהדבר כרוך בביקורת כזאת-הבעת דעה על אפיו, עברו, מעשיו או דעותיו של הנפגע במידה שהם יתגלו באותה יצירה". יש לראות את הקייס נפול לגדרו הברור של סעיף זה. הפורום מתפקד כבמה להחלפת דעות\אמונות, ופורום זה להבדיל מפורומים אחרים מכנס תחתיו בכוונה תחילה אתאיסטים ודתיים כפי שמובן מכותרתו. החלפת דעות וביקורת זה על זה הן הפועל היוצא של ההודעות באשר הן. כמו"כ ניתוח אופיו,עברו, מעשיו, דעותיו של המפרסם מותרת ב"מידה והם התגלו באותה יצירה" אין ספק כי קיים קשר סיבתי ואף תוצאתי ברור בין הודעותיו של מרשך לבין ביקורתם של מרשיי. זאת ועוד, כנרמז לעיל מרשך לא אחת הילך אימים על באי הפורום בכלל ועל מרשיי בפרט והציג את עולמם\השקפתם בשלל דימויים ומטאפורות הפוגעות אף הן בנימי נפשם. אך כאמור לעיל זהו מהלך הדברים החוקי תחוקתי של הפורומים בכלל ופורום זה בפרט.

האחד

New member
תולעת העתיק מכתב התביעה של אמנון

יצחק על עיתון הארץ פשוט מילה במילה לא משפטן ולא נעלים סתם עוד אחד מאנשי העתק הדבק שמן הסתם העתיק מפה !

האחד

New member
אולי העתיק מהאתר "שופר"

מסעיף שלוש זה מילה במילה מר תולעת כל כך עלוב

Lu Tze

New member
../images/Emo6.gif

באמת תהיתי מה פשר סעיף 1 (של התולעת, סעיף 3 במקור).

G ove rn or

New member
ואני סברתי כי נשמת עו"ד נכנסה בו

ומשתמשת בפיו כבפומית במהלך סיאנס...

מששה

New member
מדוע את מתחמק מלענות על השאלות?

הכר את גוברנור governor -------------------------------------------------------------------------------- ערמומי כשועל זהירות! הערה חשובה: האתר לא נכתב נגד גוברנור אלא כהגנה מפני הטעיותיו הערה חשובה: גם הדתיים שבפורומים הם לא רבנים ואין להם ידע מושלם כדי לענות תשובות מושלמות רק לרבנים המתאימים והמוסמכים יש את הידע הנכון ביותר. מי שקרא כבר את העמוד הזה יכול להתעדכן ולקרוא את דברי מששה בעמוד זה לחץ כאן וכן על זיוף של אתרים של גוברנור ועוזריו לחץ כאן לשאלות אישיות ניתן לפנות: חברים מקשיבים (העמוד לא נכתב מטעמם) לפורום אמונה לחץ כאן הפורום נקי, בלי זלזולים ובלי ניבולי פה. -------------------------------------------------------------------------------- שאלה: אולי עדיף לא לפרסם עמוד זה כי כך יחשבו שזו בריחה והתחמקות מלענות תשובות? תשובה: היתרון שידעו את האמת עליו ועל השיטות שלו עדיף על החשש שלא יבינו נכון את מטרת העמוד ויחשבו שזו התחמקות ובנוסף הדתיים כבר מתייחסים ספציפית לשאלות מבלי לנבל את פיהם כמוהו, ועמוד זה נועד בעיקר למבקרים החדשים בפורום, כי מי שנמצא כבר קבוע כבר מכיר ויודע את מה שכתוב פה. פשוט אדם שמחפש רק להקניט ולזלזל ונהנה מכך אין מה לבזבז עליו זמן ועמוד זה נכתב למשתמשים האחרים כדי שלא יטעו אותם. -------------------------------------------------------------------------------- כיון שגוברנור ממשיך בהשתלחויותיו הזלזולים האישיים כנגד כל מי שלא מסכים לדעתו ומי שנכנס לפורום ולא מכיר אותו יכול לטעות בדברי החלקות והבטחון השקרי שהוא מציג את הדברים. וכדי שלא יטעו בדבריו, אספנו מעט מדבריו בהם הוא מבזה את כל מי שלא מסכים לדעתו ואת דרכו בהבאת "ראיות" . להערות: שלח אימייל הדברים המובאים כאן הם גלוים וברורים נתונים לעיונכם וברובם עם המקורות של התאריך והציטוט שבהם נאמרו הדברים. ואתם תחליטו לבד לגבי אמינותו כוונותיו ואופיו של גוברנור הערמומי. מהן שעות ה"עבודה" שלו? על פי מדגם של שלושה ימים נכתוב את זמני וכמות הכתיבה בפורום של גוברנור: 3/2/03 מ- 9 בבוקר עד 2.44 בלילה כ- 30 הודעות במשך כל שעות היום! בוקר, צהריים, ערב. 4/2/03 מ- 9 בבוקר עד 3.38 בלילה כ- 43 הודעות במשך כל שעות היום! בוקר צהריים ערב. 5/2/03 מ- 9 בבוקר עד 1.41 בלילה כ- 25 הודעות במשך כל שעות היום! בוקר צהריים ערב. כמו כן הוא עוסק בעוד פורומים אחרים ברשת בביזוי הדת היהודית ובזלזול בכל מי שלא מסכים לדעתו. האם לשבת 18 שעות ביממה מול המחשב ולכתוב הודעות עם נבולי פה וביזוי הזולת האם זה התנהגות נורמאלית? אני לא אומר את המסקנה תחליטו אתם לבד. עוד נקודה אדם שחי ללא משפחה, ללא ילדים ללא חברה האם הוא לא בקלות יפול לאי שפיות? -------------------------------------------------------------------------------- מי מממן את גוברנור? הוא נשאל (על ידי מששה) ומתחמק ועדיין לא ענה על השאלות שלהלן: נשאלת בעבר על ידי כמה משתתפים והתחמקת באלגנטיות אז סיכמתי את השאלות ואשמח אם תענה עליהם ביושר (שלא כמנהגך...) 1) האם משלמים לך לפי הודעות או לפי שעות 2) האם על כל פורום משלמים לך תשלום בניפרד או כהשתלום הוא על כל הפרומים שאתה משתתף (פורום נטעים, אתאיזם ודת, ושאר פורומי תפוז וכן בפורומים של ידיעות אחרונות ושל נענע ושל עוד כמה) 3) האם המשלמים עוקבים אחרי הכשלונות שלך לשכנע אנשים בחילוניות ושאתה נכשל בזה נכשל פעם אחר פעם 4) האם זה לא מעייף ומתסכל לשבת מול המחשב כ- 18 שעות ביממה? האם העולם מבחוץ לא כל כך מעניין כמו הדיונים בפורום. נכון שצריך פרנסה אבל יש גבול כמה אדם מוכן לעבוד בשביל פרנסה 5) האם המימון של המעבידים שלך בא מכספי משלם המיסים או כסף פרטי של שונאי הדת והדתיים? 6) האם הם יפטרו אותך אם הם יגלו שיודעים שאתה מגוייס על ידיהם? אני יודע מראש שתאמר "אני אדם פרטי שכותב בזמני החופשי" (18 שעות ביממה...) אז אשאל אותך בבקשה: 7) האם תוכל להציג כאן לעיננו את תלוש המשכורת שלך כדי שנוכל לדעת את מידת האמינות של טענתך? לעומת אלו הדנים איתו שכותבים בזמנם הפנוי ובהתנדבות אז נראה שגובנור ממומן על ידי מפלגות שונאי הדת שחושבים שדרכו ודרך הזלזול והביזוי של קודשי ישראל הם יצליחו להפיל ברשת כמה שומרי מצוות לכן נראה בבירור ששכרו אותו בכסף מלא והוא מתחמק בכל מיני אמתלאות ולא מגלה מהיכן הוא ממומן. http://www33.brinkster.com/emet11/loop.htm

אני, Yahweh, הידוע גם כאלהים, יהוה,

אדוני, יי, אל עליון, וכנויים נוספים, כמפורט בחבור שלי המוכר בכנוי "תורה", מצהיר בזאת, בהתאם לתקנה 7/א'/8307 (שעות העבודה, המנוחה והנחלה, הוראת-שעה) תרפ"ה-פ"ו, (נסח מפוצל), כי אני מועסק לתקופת נסיון ע"י גוברנור, ואוכל מכף ידו הרחבה, הפתוחה, המשביעה לכל חי רצון, ועושה דברו ככל אשר יורה לי, בתום לב ובהשתדלות כדרך פועל הגון. לאור הצהרתי לעיל, ומכח היותי אדוניך ובוראך, מ(ח)ששה, אני מודיע לך כי מעסיקי מודה לך על שאתה מצהיל את רוחו בשטויותיך וגורם לו קורת רוח עמוקה, שעה שהוא טרוד בסיוע לבני יפת בבבל למגור צאצאי סנחריב. שא ברכה...

למעלה