לכבוד משחק שבועות- צריכה עזרה...

shukpuck

New member
לכבוד משחק שבועות- צריכה עזרה...

יש לי דימוי בראש למה שאני רוצה לעשות. הוא משלב ראש סטייל ולדורף (כמו בספלולים לדוגמא) עם גוף מלובד... איך לעזאזל מחברים אותם? העבודה בליבוד מחט ולא רטוב. אשמח לכל רעיון. מה שחשבתי זה ללבד חזק ולתפור ואז ללבד מעל להסתיר. אבל אני לא בטוחה שהחוט יתפוס בכלל.

e m u n a

New member
אם הבנתי נכון...

אז את הראש מהבד תצרי באופן כזה שתשאר לך שארית טובה לצוואר ואז פשוט תתחילי ללפף עליו את הצמר, קודם שכבה דקה, ובעדינות תדקרי את הצמר לבד, לאט לאט תעבי את הצוואר תוך ליבוד ו'דיקור', (אפשר כאן אולי להוסיף תיפורים בין הבד לצמר ליתר ביטחון) וככה להוסיף שכבות בליבוד עד עיצוב הגוף הרצוי.

shukpuck

New member
אמונה- תודה !

זה מחייב אמנם להכין קודם את הראש ועליו להכין את הגוף- קצת מסבך את העניינים, אבל אולי זה באמת פתרון שיכול לעבוד! אני אנסה - תודה!

../images/Emo141.gifשוקפוק יש לי רעיון, מנסיון אישי הצליח

לי. מקוה שאוכל להסביר את עצמי טוב. קחי שפלוץ צמר בהתאם לגודל הראש כמובן, שימי במרכז הקודקוד כאשר החלקים הארוכים של הצמר יורדים לכיוון הגוף יותתחלי ללבד עדיין לא חזק מדי קחי עוד חתיכת צמר דומה ושימי שוב במרכז הקודקוד וכך בעצם נוצר X ותלבדי עם המחט מכיוון הראש לכיוון הגוף, את כאילו יוצרת צוואר, כך את יכולה להוסיף עוד צמר בהתאם שוב מהראש לכיוון הגוף ועם הליבוד הראש מתקבע לגוף ונוצר גם צוואר יפה. מקוה שהצלחת להבין אותי אם לא אני כאן, את יכולה לכתוב לי מסר או להתקשר בהצלחה

../images/Emo163.gifשוקפוק מצטערת, לפי התשובה של אמונה

הבנתי שהראש ממש עשוי מבד , היינו וולדורף לכל דבר, אני חשבתי שגם הראש מלובד במחט, סורי.

shukpuck

New member
ניסיתי להבין, ניסיתי ניסיתי

ורק ההודעה השניה שלך הבהירה לי...
תודה בכל מקרה...

למעלה