לכבוד פסח

לכבוד פסח../images/Emo9.gif../images/Emo157.gif../images/Emo155.gif../images/Emo107.gif

אם הייתם סוס, מה אתם חושבים שהיו 10 המכות אצלכם? (לדוגמה: רוכב מתחיל, שקיות ניילון...
) ומהם 10 המכות שלנו בתור רוכבים? מוזמנים לנסות להיות יצירתיים. פסח שמח לכולם!

SoosKatan

New member
איזה רעיון יפה!

אני אני צריכה ללכת.. אז אעשה את זה מחר ניראה לי..

PinkHorse

New member
גדול..

10 מכות אצל ג'וניור: 1. הו שיט זה טריילר. 2. הולי שיט יוצאים לטיול
. 3. קושרים אותי?! אני חופר/רוקד. 4. משאירים אותי בתא?! אני חופר/רוקד. 5. עוד פעם זאתי באה למרוח עליי משושת.. כמה אפשר?! 6. שיט הורודה הזאת באה לרכב עליי. 7. אוף למה לקחו את הסוס מהתא ליד? רציתי לריב מכות ולהרים על הרגליים את כל האורווה!! 8. אם הולכים להתקלח אז אח"כ יוצאים לדשא לא? (ואם לא אני בכלל מקרה אגרור אותך בכוח). 9. היי לאן לקחתן את כל הבנות!? 10. איפה פיורה? למה לקחתם אותה? אני באווירה של להיות ג'נטלמן... תחזירו אותה כאן ועכשיו. 10 מכות אצלי: 1. ג'וניור אל תחפור ~ג'וניור ממשיך~. 2. "רונייייייייי תבואי לבנדג' את ג'וניור אני מפחדת לדפוק לו את הרגליים עם הבינדוג' שלי". 3. "אני צריכה עוד ציוד.." (כן כן זאת מכה כי אני תמיד צריכה עוד ציוד". 4. הממ אנשים מי משאיל לי ציוד? 5. לתפוס את האוכף בית ספר הכי טוב ולשים על ג'וניור, זה בהחלט מכה.. אני כבר מרגישה כמו בהשרדות. 6. ג'וניור מחליט שבדרך לעמדת שטיפה אפשר לעצור ולאכול דשא... לך תוציא אותו מזה.. 7. לרכב עליו וישר בריצה לעלות למסלול המהיר לפרדס חנה... 8. חחח לפחד על הGPA עד מצב בו אתה הולך ומחבק אותו בכל האורווהP=. 9. לנקות ציוד יקר כל יום (וכן אני עושה את זה כל יום) בהחלט מכה.. 10. כשאני מקבלת את הטירוף של למשוך לסוסים בפה ולרכב כמו קציצה (מה שקורה הרבה). נראה לי לא הבנתי את הרעיון אבל בכ"ז נהנתי מזה
.

ram ram

New member
נייס וואן...../images/Emo13.gif

10 המכות אצל ג'ונה
1. שקיות ניילון 2. ניקוי פרסות 3. פרות שמגיעות משום מקום בשטח... 4. חוסר מרעה=תא 5. מגינים ב-3 דקות הראשונות 6. רעמה-מתמלאת בלכלוך כל הזמן... 7. עודף מרץ 8. חוסר אוכל 9. זבובים..
10. אבנים שלוליות מים באמצע קנטר...
10 המכות אצלי
1. סוס עצלן 2. סוס פחדן 3. זבובים 4. אוכף לא נוח 5. אכבובות לא שוות באורך 6. גבנון סכינים...
7. סייח טיפש 8. חוסר ריכוז אצל סוס 9. MP בלי בטרייה בטיול שעתיים
10. חוסר שיעורים....

Ruf Lil RusGal

New member
סחטיין על הרעיון!

10 המכות אצל בלו: *ספרי... בייחוד נגד זבובים! [לא מוכנה שישימו עליה.. ובטח שלא על הצוואר שלא נדבר על הפרצוף!] * [רק שתבינו את האבסורד...] זבובים! *עלים שזזים מהרוח ליד המגרש... חח *אבנים *ברזנט[ סוג של בד נילון] ירוק! *שעושים לה צמה בזנב *ספינים בתחילת מקצה [הסוסה מסרבת בכל תוקף להיכנס לספין!] *אנשים/חיות שצצים משומקום *אמ אמ אמ...אה כן! הצינור מים בעמדת שטיפה... * עוד אחד? אה כן! הכי חשוב! החלק הרחוק יותר של המגרש... [ יש מגרש גדול שכאילו מחולק לשנים כי הוא מלבני.. אז החלק שרחוק יותר מהאורווה- היא מפחדת ללכת שם!] 10 המכות אצלי: אני לא בטוח שיש 10 אבל ננסה... *סוסים לא נוחים... *סוסים לא נוחים עם אוכף לא נוח עליהם! *תמיד אבל תמיד קורה לי שאני שוטפת סוס והוא מחליט להתנער... על מי? עלי! *ספינים [לא הצד החזק שלי] *כללל הזמן זוג פעמונים מסוים נופלי לי באמצע הרכיבה ואני חצי שעה מחפשת ולא מוצאת ופתאום מישו בא מחפש שניה ומוצא!
*טיגרררר! כל הזמן נושך אותי! *ריסוס... תציד בדיוק באותה שניה יש רוח והריסוס עף עלי! אמ... אין לי עוד.... חחח אם אני אזכר אני אכתוב!
אני חייבת לציין: HORSE LOVER- ח"ח על הרעיון!

gili600

New member
מכיוון שלי אין סוס אני אעשה רק על ע

****עצמי..
הטרוט ישיבה שלי פשוט נוראי (למרות שהוא מתחיל להשתפר)
ידיים מקפצות בטרוט ישיבה
נקשרת יותר מדי לסוסים
נוטה לאבד ציוד שלי
נראת כאילו אני לא מקשיבה בשיעור למרות שאני נותנת הקשבה מלאה
מתעצבנת כל שיעור מחדש שעופר עובר לידנו עם הטרקטור שלו
מורחת את הזמן יותר מדי בחימום
שונאת לרכב באינדור (רק שיש עוד מדריכים שעוברים בדיוק מולי כל פעם שאני רוצה לעשות מעבר לקנטר ולא נותנים לחגית לדבר
)
אוהבת לבוא נורא מוקדם בבוקר לחווה (זה מטריף את אמא שלי) אין לי עוד.. אבל ח"ח על הרעיון!!

ווינגז

New member
על לוליטה (פעם../images/Emo3.gif)

1. טריילרים, איזה פחד! 2. לונג', נראה לך שאני אזוז קדימה? 3. נגמר האוכל, מה עלובים הם חיי.
4. ניקוי רגליים.
5. אוף, שוב זאתי עם המצלמה שלה? שתעזוב אותי בשקט כבר. 6. תאים, מי צריך אותם? אולי אם אבעט מספיק חזק - הם יעלמו. 7. היא לא נותנת לי לאכול לה את הפלאפון, מרשעת! 8. עבודה (וכל מילה נוספת מיותרת).
9. אבל כיף לי עם כל הבוץ עליי, למה לנקות?
10. עזבי אותיייי, אני נחנקת מהחיבוק! תחזרי הנה! למה הלכת? מצ"ב - לוליטה בזמן לונג'.

טוב נו...

אז ככה: 10 המכות אצלי, כרוכבת: 1 סוס שלא מקשיב ולא עובר לקאנטר\טרוט ולכן צריך איתו תמיד שוט והרבה רגל 2 סוס פלצן [תתפלאו אבל יצא לי לרכב על סוס שכל הרכיבה הוא רק הפליץ
] 3 שמתבטל שיעור בגלל גשם מזדיין 4 אסיפות הורים וועד הורים של אבא
5 סוס שלא נותן שיורידו לו ציוד
6 סוס שלא נותן שייגעו לו בראש, אלא אם מחזיקים אותו עם ראשיית בית\רכיבה ואין לו ברירה 7 סוס עם אוזניים מושלמות שבגלל זה כל הרכיבה אני מסתכלת עליהן
8 כלב דפוק שנכנס באמצע הרכיבה למגרש
9 ד-נ-ה, שחייבת לעשות אחרינו מרדף במנז'
10 לא נעים להגיד את 10
בקיצורר כשמדריך אותי מישוו אחר חיחיחי... ויש לי גם כמה דברים שממיסים אותי
סוס-כלב [ליתר דיוק סוסה כלבה..] שמלקק
סוס נשכן [מתה על זה
] שהסוס שאני רוכבת עליו פחדנייייי
ו... ברחו לי שאר הדברים

שכחתי את ה-10 מכות אצל סוסים..

אני יענה על טופז, למרות שאני לא יודעת הרבה חח.. 1 דנה.... זה הסיוט שלו, פשוט הסיוט שלו
2 כלבים מעצבנים 3 שמלטפים אותו [
] 4 שמגלגלים לו מושכות... תחשבו איזה סיוט זה עם הגובה שלו כשהוא מרים את הראש כבוה
5 שוט, הוא פשוט מפחד לראות את זה אפילו
6 לרכב כשהמושכות קצרות, אם מקצרים אפילו טיפה הוא משתגע ומושך את הראש חזק
7 שנועלים את התא שלו, הוא בטח שואל למה נועלים ולא נותנים לו להסתובב בחוץ למסכן
[הסוס החכם הזה פותח את התא שלו... היחיד בחווה
] 8 מי צריך מצלמות בכלל
9 קאנטר איטי.... הוא לא סובל את זה..

Vintage Queen

New member
אני חולה ואני בבית

אז נענה על זה P= 1. עוד פעם באת להוציא אותי מהמרעה?! 2. אוףף שוב היא מחזקת לי תחגורת בטן חזק מידייי 3. אז מה אם יש תחרות וצריכים להתכונן!? עוד לא סיימתי לאכול אבל! 4. עוד פעם זאתי והמצלמה שלה? איזה קרציהההה 5. מה היא מדברת אלי כל הזמן?!מבלבלת לי תשכל, היא לא מבינה שאני לא יענה לה?! 6. לעמוד שעתיים בבוקר שלפני התחרות על הבטון כדי לעשות גולגולים P= 7. "מה אתם משוגעים?! אנחנו בטיול רגוע תפסיקו לזרוק תפוזים!!" חחחח חח טוב אין לי כח להמשיך P=

shirli0811

New member
שיהיה ../images/Emo3.gif

אין לי סוס שלי, אז שיהיה של טובורג
5 ושל בנצי
עוד 5, כי שניהם די שלי בלב :]] טובורג: 1. מגרש רחוק בחושך 2. לא לצאת 3 ימים לעבודה 3. שמנקים לו פרסות-הוא חייב לנסות לנשוך 4. לנשק אותו בלי גזר, אבטיח, קוביית סוכר וכו'..חח 5. שהוא רוצה ללכת ימינה ואני שמאלה XD XD קורה הרבה חחח בנצי: 1. שמלטפים את הסייחה של יפה ומזניחים אותו 2. לקשור אותו והוא לא יכול לאכול את המושכות 3. חוטמית כפולה 4. להיות נקי-חייב להתשפל אחרי שטיפה לפני תחרות XD XD 5. להיות במשאית ליד ז'ק, הם תמיד רבים ונושכים אחד את השני :||| שלי: 1. להיות בלי פינוק לסוסים 2. שטובורג לא עובד 3 ימים חח 3. לנקות את בנצי לפני תחרות, להכניס אותו לתא והוא מתפלש [מה שכבר לא קורה] 4. לקשור את בומה במתקן שטיפה בצד שהיא מפחדת..:|| 5. להביא מלא ממתקים, לחלק בסוף היום לסוסים באורווה ונגמר בתא לפני האחרון חחח 6. לנקות לאספרי פרסות-היא מנסה לבעוט, טיפשהה חחח 7. תחרות במחזור..XD XD 8. להגיע לחווה בבוקר של תחרות, ולהזכר ששכחתי חולצת תחרויות/גרביים/כפפות וכו'.. 9. או שמגיעים 10 אנשים בבוקר של תחרות להכין תסוסים, או שלא מגיע אף אחד 10. להיות רחוקה מהסוסים ליותר מיומיים
חג שמח לכוולם :]]

פלפלת19

New member
עשר המכות...../images/Emo156.gif

אצל דובו: 1. מעבר לקנטר..(שלא נדבר על ליד נכון...) 2. לזוז חח סתם לא..אממ שאני מוציעה אותו מהחצר לפני שהוא סיים לאכול...
3. אפריקה ררר....
(הסוסה לא היבשת...) 4. רוכבים מתחילים שמשגעים לו את השכל.. 5. אמא שלו...(סיהמוש) היא שונאת אותו חחחח...
6. יונים מפגרות... 7. להזיז חלקים מסוימים בגוף....אהמ אהמ... 8. נקוי פרסות... 9. שטיפה...זה תורשתי..חח 10. כשאני מועכת את השמנמן! חח.. אצלי כרוכבת: 1. הגובה שלי! דפנטלי בעייתי בכל הנוגע לאיכוף... 2. סוס עצלן..רר (דובו..) 3. פחדנית...
4. הלחם עם שוקולד בחווה... 5. הבית שלי... רחוק מידי מכל חווה טובה באזור...
6. ארכובות לא שוות... 7. הריר של דובו..(גם זה תורשתי..) 8. חווה לא ממש מקצועית..
9. שיעורים יותר מידי יקרים... 10. ילדים קטנים שמתלהבים מזה שהם רוכבים!
תמונה.... אני פשוט התאהבתי בסוס הזה....

למעלה