לכבוד פתוחת האולימפידה - שאלון קצר

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

p019

New member
לכבוד פתוחת האולימפידה - שאלון קצר

-מה הספורט האהוב אליך? -מה הספורט הביזרי ביותר לדעתך? -האם שחמט ובריג' הינם ספורט לדעתך (+נימוק אם יש) - האם את/אתה חושבים שזה בסדר שהקריטריון להגיע לאולפידה בישראל קשה יותר מהקריטריון הבין לאומי? ולסיום - פינת ההימורים - כמה מדליות יביאו הישראלים? למי שלא יודע יש 43 ספורטיים ישארלים - חלקם מתחרים בזוגות או יותר אבל מצד שני חלקם מתחרים ביותר ממקצוע אחד - נראה לי שסביר להניח שאם כל הישארלים יזכו בכל אחד מהתחרויות שהם יתחרו עדין נזכה בפחות מ100 מדליות - כך שכל מספר בין 0 ל99 יתקבל
.

מדלגת לשאלה על השח

אף פעם לא הבנתי למה לפעמים מגדירים שח או ברידג' בתור ספורט. בואו נגדיר דוקים כספורט, או אולי מונופול? ספורט דורש מהגוף מה שלימודים דורשים מהשכל. מאמץ, יכולת, אינטואיציה. שח וברידג' דורשים את הדברים האלו מהשכל, ולא מהגוף. אבל מי הגה את הרעיון ששח זה ספורט? למה?. תוכלי לפרט לגבי הקריטריון? לא שמעתי על זה. אנחנו מערימים על עצמנו עוד מכשולים? ומדליות, אני אהמר על 2. סתם כך. בעבר קיבלנו אם אני זוכרת נכון בין 0 ל 3, אז הייתי אומרת 1, אבל הפטריוטיות שלי מושכת ל-2.

p019

New member
למה לדלג ../images/Emo6.gif

אני משארת שחנונים כמוני החליטו שגם הם ספורטיים. אני אף פעם לא הבנתי את זה - אבל לא התנגדתי לעשות בריג' בתור ספורט באוניברסיטה
בעיקרון לכל ענף באולימפידה יש דרישות סף שצריך לעבור אותם כדי שהספורטאי יהיה רשאי להגיע לאולימפידה - לדוגמה: בטניס צריך להיות בתוך ה100 הראשונים. בארץ (ואנחנו לא היחידים) הגדירו כבר לפני 3 שנים קריטריונים יותר מחמירים - לדוגמה בטניס צריך להיות בין 50 הראשונים. וזו הסיבה שלא שלחו את דודי סלע. למה עשו את זה? לא יודעת, הם טוענים שזה מעלה את הרמה. לוגית, אני לא מבינה את הרעיון, אבל מעשית - שלחנו 43 ספורטיים לאולימפידה - זו המשלחת הגדולה ביותר ששלחנו עד היום, כך שכנראה שהקריטריונים הנל לא מפריעים. דרך הגב - עד היום קיבלנו מקסימום 2 מדליות. החלק המרשים לדעתי שמאז שהשגנו את 2 המדליות הראשונות - אנחנו מסיימים עם מדליה (אחת לפחות) כל אולימפידה - רק שלא יערסו את הסטטיסטיקה

avi1283

New member
תשובות

הכי אהוב כדורסל וגם באולמפיאדה זה הספורט שאני הכי יתעניין בו ואהיה בעד ספרד. ביזרי יש הרבה, התעמלות קרקע עם כדור או סרט, וגם לירות ברובה זה לא מי יודע מה ספורט. בקשר לשחמט אני מסכים שזה לא ספורט, מה שכן הייתי בעבר מאמן שחמט אז תמיד היינו בעד שזה יהיה ספורט כדי לקבל יותר תקציבים. בנוגע לקריטריון אז יש פלוס ומינוס, אני מניח שעושים את זה כדי שישאר יותר תקציב לאלה עם הסיכויים הטובים ביותר למדליה, קשה לדעת מה יותר נכון לעשות. הימור שלי - מדליה אחת מאחד השייטים.

p019

New member
מה עם סוסים?

אתה חושב שיש מקום לתחרויות סוסים באולימפידה? (או בעולם בכלל) גם שמעתי שיש ספורט שכולל ריצה, שחיה, אופניים (לא בטוחה בקשר לאופניים), ירי + סוסים. מישהו שמע על משהו כל כך מופרע?

avi1283

New member
לא ממש

ויתחרו גם סוסים ממדינות שונות? אני מדמיין את הסוס מוליך את המשלחת עם הדגל, או עומד על הפודיום עם הפרסה על הגוף כשמשמיעים את ההמנון ואז הוא מתכופף כדי לקבל את המדליה, ולימור ליבנת באה וקופצת על הסוס :)

JeRRiCola

New member
ושאלה נוספת - למי שצופה

האם כשאתם צופים/צופות באולימפיאדה בכל האנשים האלה מכל ארצות העולם שמקדשים את גופם ולא פחות מכך את רוחם. (ולבושים גם בין היתר לצורך כך בלבוש צמוד או חושפני שמדגיש את המאפיינים המיניים שלהם - שרירים, ציצים, "חבילה" וכו') האם אינכם חווים בשום צורה שהיא משיכה מינית ? כאילו בשום שלב בחייכם לא יצא לכם לחוש ששווה להביא ילד או אושר ליצור כה מושלם שאהבתם נמשכתם לקיומו ? לא שאני מזלזל רק סתם שואל מתוך סקרנות. בכל אופן שתהיה לכל מי שצופה ומעודד תחרות מהנה

p019

New member
איזו משיכה?

רובם נראים מפלצתיים משהו - עם חלקי גוף לא פרופורציונלים. ומה הקשר לילדים? היום לא צריך לקיים יחסי מין כדי להביא ילד

JeRRiCola

New member
כדי להביא אול לא צריך בן זוג...

אבל מה עם הלפרנס את עצמך ואת הילד... לזון אותו עד שיוכל לעבוד... לחנך אותו הכי טוב שאפשר... ולגדל אותו לגבורות... את באמת היית רוצה לעשות את כל זה לבדך ?

p019

New member
את מוזמנת לקרוא את התשובות ללא א-מיניים

בצד שמואל באדום. ובקשר לשאלות המיידיות שלך: א. איפה את חייה? איך השאלה הזו כשורה באיזו שהיא צורה לא-מיניות. את רוצה לדון בנושא משפחות חד הוריות - אני בתוחה שיש פורום לזה. ב. אם תתרחי לקרוא קצת אז תראי שלהיות א-מיני לא אומר שלא רוצים בן זוג - רק, בדיוק כמו בכל מערכת יחסים, רוצים בן זוג שמתעים לך מינית
.

53x m3

New member
בא נגיד ש

זה לא שחור לבן העניין הזה. אני כמובן יכול לדבר רק בשמי אבל זה שאני נמשך למישהו או למישהי ואפילו אם נוצר מתח מיני ביניינו זה עדיין לא אומר שאני רוצה לעשות סקס. זה פשוט לא מעניין, וכשזה לא מעניין ולא מגרה אז זה הופך למעיק ואפילו דוחה. זה לא אומר שאין לי דחפים מיניים או שאני לא אוהב להתחבק או שאני לא אוהב בכלל מגע. וזה רק על קצה המזלג. בקרוב אכתוב יותר. בכל מקרה יש המון שאלות ותשובות באתר asexuality.org ואתם מוזמנים לקרוא עד כמה זה מורכב ולא שחור/לבן

p019

New member
איך מודדים מורכבות?

אני בדיוק עסוקה בלחשב את מספר הפרמטרים שהישתמשתי בהם במודל שלי
כדי להבין בצורה יותר טובה מה אתה אומר: כשאתה אומר "זה שאני נמשך למישהו..." אתה מתקוון למשיכה מינית (תחושה פיזית כלשהי) או למשיכה ריגשית. אני לא נחנסתי לAVEN כבר כמה חודשים - אבל בפעם האחרונה שהייתי שם דבר אחד לא היה מורכב כלל - אסקסלאלי הוא אדם שלא נמשך מינית (או לפחות משיכה נמוכה מעוד). הם מציינים שם עוד 2 מדדים ננוספים פרדים (ושם זה מתחיל אולי להסתבך) - משיכה רגשית, ודחפים מיניים. מי שמעוניין - כבר דנו בנושא הזה בעבר - אפשר לחפס בפורום - ויכול להיות שיש הערה גם בשאלות נפוצות. לא זכור לי שקראתי שם דיון על אנשים שפעם חשו משיכה מינית והיום לא. זה דווקא נושא שעלה כאן יותר מפעם אחת. מצד שני - לא כל מי שאינו חש משיכה מינית הינו דווקא אסקסואל - אם הדבר נובע מטרואמה נפשית אשר ניתנת לטיפול ע"י פסיכולוג - והאדם רוצה לקבל את הטיפול - אז ההגדרה של אסקסואל לא מתעימה לו. בסופו של דבר - אין ועדה שמחליטה מי א-מיני ומי לא - כל אדם צריך להחליט לעצמו ולהחליט איך להתמודד אם הדבר בעצמו.

star2o

New member
אני ממש

לא מרגישה שום משיכה לגברים המגודלים... האלה שרצים הגוף שלהם ניראה לי חייתי קצת, ומיני... יותר מדי....ובמיוחד אבר המין של הגבר תמיד הגעיל אותי עד מוות...!! כמו ג'וקים... שאני ניגעלת מהם. פיכס....תודה לאל שאני חיה את מה שאני מאמינה בו... וזה לחיות בלי מין ובלי גברים נטו...!

מקמיקא

New member
להביע קצת דיעה:)

הספורט האהוב - ללא ספק כדורגל. תאמרו מה שתאמרו על 22 אנשים שרודפים אחרי כדור במגרש, זה משחק מלא במתח וברגעים שעושים את הכל שווה. הספורט הביזרי - אף פעם לא הבנתי את הקטע בהטלת כדור ברזל... כלומר, יאי, אז אתה יכול לזרוק כדור מפלדה במרחק של עשרות מטרים, אנחנו מאוד גאים
לדעתי - כן, ללא ספק. ספורט, לדעתי, הוא תחרות בין שני אנשים שמסוגלים לתעל את כל הגוף שלהם למטרה אחת, וזה פחות משנה איזה חלק בגוף זה, אם זה שריר שביד או השריר בראש. יותר מזה, השריר שבראש הוא מה שמבדיל אותנו מהחיות, אני חושב שזה יותר להתגאות ולהתחרות בתחרויות שנוגעות בו. (לא רק שחמט או ברידג' ספציפית, אלא כל משחק שלא דורש שרירים מנופחים). והימור: אני חושב שמדליית הארד שקיבלנו תהיה הראשונה והאחרונה, לצערנו. אבל המון מזל טוב לשחר :)

למעלה