לכבוד שבועות - עוד 13 שבועות לפתיחת העונה

Yo-man

New member
לכבוד שבועות - עוד 13 שבועות לפתיחת העונה

שלושה עשר שבועות ויום, אבל אני לא קטנוני.
טוב, אני כן, אבל הפעם תחליקו לי את זה.

מלבד תחושות יאוש על הזמן הארוך שעוד נשאר עד שנוכל לראות פוטבול - מה אתם עושים כדי להפיג את השממון?
בוחנים את הלו"ז של הליגה? בוחנים את הלו"ז של קבוצתכם האהובה ומקיפים בעיגול משחקים שבטוח תראו?
עוקבים אחרי עדכונים ממחנות האימונים? מסתכלים ברוסטרים ומנחשים מי יעוף?
משלימים זמן צפיה של סדרות, סרטים או אירועי ספורט אחרים?

אני חייב לומר שה-NBA ממלא את הזמן לא רע, מאז שהתחילו סדרות הגמר האזוריות.
כשתגמר הסדרה האחרונה יתחיל המונדיאל, שזה לא אותו דבר, מן הסתם,
אבל יש מה לראות כבר מהיום השני של שלב הבתים (ספרד-הולנד ביום שישי ב-22:00)
מעבר לזה השלמתי את החובות שלי כמעט בכל הסדרות שחיכו לי בחודשים האחרונים, שזה נדיר.
יש עוד כמה סרטים שמחכים על המחשב, אבל הם כנראה יחכו עוד קצת.
מה אתכם? איך אתם מעבירים את החופש (הכפוי מפוטבול)?

DS9

New member
בעיקר סופרים את הימים

לאורך היום עובר על האפליקציה של הליגה ומחפש כתבות מעניינות,
למרבה הצער כל כתבות X חתם בהמון כסף או Y השחקנים שהכי מצפים מהם להיות Z פחות מעניינים אותי.
הסוג האחרון, לדעתי, הוא בכלל הנפצה לפני שהתחילו האימונים הרציניים, ומשחקי ההכנה.

אבל נעבור לחלק הפחות מתסכל:
חשוב לזכור תמיד יש בייסבול, ולפחות כרגע (טפו טפו טפו) טורונטו נותנים עונה טובה. מצד שני גם בהוקי העונה הייתה מצוינת עד ההתפרקות בסוף.

יוני - יולי
יש את הפליאוף של הNHL, כשהשנה הגמרים האזוריים התנהלו עם הגנות חלשות/לא קיימות רוב הזמן.
ואתמול בלילה התחילה סדרת הגמר (מוקלט אז בלי ספוילרים).
ויש את סדרות ההצלבה של ליגת הכדורסל בארץ, כשעוד רגע מתחילה הסדרה בין מכבי לבין חיפה.
המונדיאל מעבר לפינה (הצליח לצאת על תקופת המבחנים!).

אוגוסט:
נבחרת ישראל מתחילה את מוקדמות יורובאסקט 2014, כך שרוב אוגוסט מסודר.
בערך בזמן הזה מתחיל שלב העלייה למוקדמות ליגת האלופות,
השלב הזה שקבוצות ישראליות משחקות מול קבוצות ממקומות שלא ידעת שקיימים, בדרך לשלב הבתים של המפעלים האירופיים.

ספטמבר:
החודש הקשה ביותר
כל מה שאני יודע, שחיובי, כרגע על ספטמבר שיש את ישראל ארגנטינה בגביע דיוויס בדיוק באמצע שלו.
בצד השלילי של החודש הזה יש את העובדה שרוב הליגות בהפסקה, עונת הקיץ בטלויזיה האמריקאית נגמרת, ויש חור עד תחילת עונת הסתיו.
כדאי לברר, בתי הספר חוזרים לעבוד בחודש הזה, אולי יש להם איזו ליגה לכיתות ד' - ו' עם משחקים טובים

כן, כבר אמרו לי שאם יש כדור על המגרש אני מסוגל לשבת לצפות בזה

להגנתי, אני צופה גם בדברים שזה לא בדיוק כדור, נניח קרלינג, דארטס והוקי

Chi Town

New member
כמה שיותר NHL

לעולם אני לא אבין איך המשחק הזה לא תופס בישראל. אני מטורף על המשחק הזה. עכשיו אנחנו בסדרת הגמר כמו ש DS9 ציין אבל היה פלייאוף לא רע. ואם שואלים אותי אז הגמר האמיתי היה ביונייטד סנטד במשחק מספר 7. שם הקינגס ניצחו ב OT והסדרה שלהם כרגע מול הריינג'רס זה בשביל הפרוטוקול כי באמת שאני לא רואה שום דרך איך הם הולכים להפסיד להם את הסטנלי (הלוואי ואתבדה). הצירוף של מריאן גבוריק בטרייד דד ליין זה הדבר הכי טוב שקרה לעיר הזאת השנה.

בכל אופן אתמול חטאתי וראיתי את המשחק הראשון ב NBA פיינלס - כן אני יודע, אתם מוזמנים לרדת עלי ... (אבל השעימום הכריע אותי)

BigBlueLoyal

New member
LETS GO RANGERS

כמה מבאס להפסיד 3 פעמים ב-OT בחוץ אבל אני באמת לא מבין איך המשחק לא תפס בארץ

מה שאיני אוהב באיןBA שזה תמיד אותן קבוצות שמועמדות לאחרות אין סיכוי אמיתי

eran113

New member
לי הפגרה עוברת מהר

כן זה ישמע מוזר אבל הפגרה הזו ממש רצה לי עד עכשיו.
אני מכור לספורט, כמעט מכל סוג, ולא רק לפוטבול. למזלי (ולחוסר מזל של אשתי במקרה הזה) אני תמיד מוצא מה לראות. המונדיאל אוטוטו מתחיל, וסדרת הגמר של ה NBA הולכת להיות טובה כך שזה יעביר את הזמן עד לחודש יולי.
חודשים יולי ואוגוסט אלו הם החודשים הקשים אצלי. אין שום אירוע ספורט (אם לא מחשיבים את ווימבלדון) בחודשים האלו והכדורגל מתחיל רק בסוף אוג' והפוטבול בספט'.

את הפגרה העברתי בעניין רב. נולדה לי תינוקת ראשונה כך שזה דיי תופס הרבה זמן וגורם לי להבין שלא אוכל לראות פוטבול בצורה בה ראיתי עד כה.
בנוסף אני מתחיל בימים הקרובים עבודה חדשה שקרוב לוודאי תגזול ממני זמן רב יותר מאשר העבודה הקודמת.
את המעקב אחר פוטבול אני עושה בעיקר בעזרת הפודקאסט המצוין של ATL וקורא כתבות באתר של ה NFL.

avishaiam

New member
מזל טוב!

שתגדל אותה לחופה לתורה ולצפייה רצופה בפוטבול!

למעלה