לכבוד שבועות...

אתי@

New member
לכבוד שבועות... ../images/Emo172.gif../images/Emo173.gif../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif

איזה יופי... ואיך אני אוהבת את החג הזה...

fila

New member
אני מתארת לעצמי למה../images/Emo9.gif

בטח בגלל כל הפשטידות שאת יודעת להכין

אתי@

New member
../images/Emo6.gif ובעיקר בגלל כל מה שאמא שלי

יודעת להכין... פשטידות, מאפים, עוגות גבינה... מממממ....

Ronnie*

New member
אצלי כל השנה שבועות...../images/Emo174.gif

(בגלל שאני צמחונית).

אתי@

New member
../images/Emo9.gif גם אצלי, וזה בגלל ש..

אני מכינה בעיקר מאכלים חלביים, ולא כל כך טובה במאכלים בשריים. אני גם לא אוכלת כמעט עוף ובשר... כשהכרתי את רונן הייתי צמחונית, ולאט לאט הוא השפיע עלי לאכול עוף ובשר. אז אני אוכלת אבל מעט מאוד, אולי פעם או פעמיים בשבוע עוף, ובשר פעם-פעמיים בחודש...

Ronnie*

New member
אורי אוכל המון בשר...

אבל אנחנו לא השפענו אחד על השני. אני נשארתי צמחונית אדוקה והוא עדיין קניבל... אנחנו חיים בדו-קיום

fila

New member
איזה יופי!../images/Emo13.gif

וזה לא מפריע לך שיש לך בשר ועעופות בפריזר? כי חברה שלי גם צמחונית ויא לא מוכנה לראות או לנגוע בבשר.

Ronnie*

New member
אין לנו כל כך

בשר ועופות בפריזר (אם כבר, יש חטיפי עוף או שניצלים קנויים, לא בשר "חי". לפעמים יש, אבל גם אז הוא ארוז, אז לא נורא). האמת היא שאורי בדרך כלל אוכל בשר בצהריים בעבודה, ובערב אנחנו אוכלים חלבי. בסופי שבוע, גם ככה אוכלים הרבה אצל המשפחה... אני עוד לא יודעת מה יהיה אם אני "אאלץ" להכין בשר, ואני משערת שזה יקרה כשיהיו ילדים (אני לא מתכננת למנוע מהם בשר, זה נראה לי לא מוסרי, שיחליטו בעצמם). אם יהיה צורך, אני אתרגל... או שאבא שלהם יכין להם

fila

New member
אצלנו זה קצת באסה../images/Emo4.gif

אבא שלי ואחי לא אוכלים גבינות ומאפים חלביים. אז תמיד צריך לעשות גם ארוחת עב בשרית להם וגם את כל הדברים החלביים בשבילי לשמעון ולאמא שלי.....

אתי@

New member
../images/Emo6.gif גם במשפחה של רונן לא מצליחים

להתמודד עם שבועות... הם אומרים שזה לא אוכל ומתי מגיע הסטייק...

fila

New member
../images/Emo6.gif כן זה ממש מוכר לי

בשנה שעברה אמרתי שאני יהיה "ראש קטן" ואני יכין את השולחן "חלבי" והם בטוח ימצאו משהו לאכו כי הכנתי מלא דברים טעימים. הם התישבו העיפו מבט ושאלו (יותר נכון אחי) אם סיימתי עם השטויות ואפשר לקבל אוכל אמיתי. אבא שלי אמר שמסיבות בריאותיות הוא מנוע מלאכול את "הדברים" האלו...
אני ושמעון שוקלים ללכת לאחותו כי היא מזמינה מלא אנשים וכמו כל שנה מכינה מלא דברים טעימים השאלה היא אם לסבול את ההמולה
וכשאני אומרת "המולה" אני מתכוונת לזה

jess ועוד

New member
אני קרועה על שבועות

מתור מיצרת חלב וחולה על מוצרי חלב זה פשוט החג שלי ובשבילי ניר לעומת זאת סובל כי הוא מעדיף מתים בצלחת ולא נוגע במוצרי גבינה אלא אם הם מותכים (פיצה,טוסט וכאלו...)

אתי@

New member
ודרך אגב ../images/Emo80.gif קיבלתי מסבא וסבתא

שלי מתנה רלוונטית לכבוד שבועות: פרות חדשות לאוסף הפרות שיושב אצלנו על ארון המטבח
אז עכשיו הצטרפו למרעה: שעון פרה, כלי פרה לששת, כלי פרה לקיסמים... ויש לי מאותה סידרה גם מפיון פרה...
איזה כיף...

אתי@

New member
ואני מכירה רוני אחת שיש לה את אוסף

הפרות הכי גדול והכי מדהים שראיתי בעולם...

fila

New member
ואני חשבתי שרק אני

אוספת כאלה דברים- אני מספרת ברשותך לשמעון כי הוא אומר שאיפה שהוא הפסקתי להתבגר

אתי@

New member
האמת היא שהשיגעון של הפרות עבר לי

ממש מזמן, אבל משום מה אנשים חושבים שאני עדיין בקטע אז הם ממשיכים לקנות לי מתנות כאלה...
לא שאני לא אוהבת פרות, דווקא כן, אבל גם כבשים ועוד כל מיני... דרך אגב, יש לנו גם כלי אמבטיה מקסימים עם פרות
והם ממש ישנים עוד מהדירה הקודמת שלנו... ואם את רוצה להרגיע את שמעון שאת לא לבד בסירה הזאת: בשירותים התחלנו אוסף... דגים

Ronnie*

New member
הי, גם אצלי זה ככה!

כולם קונים לי פרות, וכבר אין מקום...

אתי@

New member
../images/Emo6.gif תבקשי לסגור את המרעה ולהקים

אוקינוס כמו אצלנו בשירותים
או לפחות אקווריום

Ronnie*

New member
רעיון מצוין, דגים בשירותים...

אולי אני אאמץ את זה. אבל בעצם, הם נורא קטנים...

למעלה