לכבוד שבוע הספר הקרב ובא..

לכבוד שבוע הספר הקרב ובא..

אתם מוזמנים להציע שמות של ספרים המומלצים על ידכם , שבעינכם הם מקצועיים מספיק , או אפילו לקורא החובבן שרוצה ללמוד על התחום. גם ספרים הקשורים בעקיפין יתקבלו בברכה (הכוונה לספרים שקשורים לרפואה משלימה ולאו דווקא רק ארומתרפיה).

נורקס

New member
רעיון ע-נ-ק והנה ה../images/Emo63.gif המומלצים שלי...

המדריך השלם לצמחי מרפא בארץ ובעולם של ניסים קריספיל ניחוחות מרפא של ואלרי אן וורווד לסלק את הקוץ-המדריך המלא לתוספי מזון ומחלות של ד"ר סדובסקי זהו בנתיים אולי בהמשך אזכר בעוד

pumiki8

New member
ספר הארומתרפיה הכי מקיף ומעולה שפגשתי:

"ארומתרפיה למטפלים". אדם בשם אורי גבאי (מטפל רב תחומי) ליקט את ההרצאות של חיים שלוס, הקליד אותם, והוסיף המון דברים, למשל "אינדקס לאבחנה מבדלת" בו יש טבלה שמתפרשת על כמה עמודים, עם מחלות ותסמינים מסודרים אלפבתית וכיצד אפשר לטפל בהם. הספר פשוט מ-ע-ו-ל-ה. אמנם חסרה לו טיפה הגהה (שגיאות כתיב פה ושם) והניסוח [לפי מה שהבנתי מהמורה שלי, שלמדה אצל שלוס] הוא "שלוס-י", אך הכל שווה את זה. הספר מתחיל עם פירוט של כל השמנים (כמובן ששלוס מספק את כולם), ממשיך עם הסברים על קרמים, ג'לים, טיפולי פנים, ומה לא. בסוף הספר ישנו מעין מיני-קטלוג של מוצרי שלוס (טבלה קצרצרה על הסינרגיות השונות ששלוס מציע). אינפורמטיבי מאוד, מגוון של פתרונות להמון מחלות, והכל כל כך מסודר - אין על הספר של גבאי.
הספר אינו מיובא לחנויות - צריך להתקשר אל גבאי ולהזמין את הספר ממנו (קודם שולחים לו כסף ואח"כ הוא שולח את הספר אליכם). אני לא יודע אם מותר לי לפרסם את הטלפון שלו על גבי הפורום. אם אחת מהמנהלות תאמר שכן - אפרסם, ובנתיים - מי שרוצה מוזמן לשלוח לי מסר ואתן לו את המספר שם.

למעלה