לכבוד שבת.. שירשור אהבה.

לכבוד שבת.. שירשור אהבה.

כל אחד ישרשר לכאן יצירת אומנות, רצוי משלו, כל אחד בתחומו. התנאי היחיד: נושא היצירה יהיה:
אהבה
. אז הנה אני מתחיל.. התחום שלי הוא צילום:

קטרפי

New member
שלי שיר חדש יחסית ../images/Emo110.gif

עלייך אני לא מפסיק לחשוב יוצא אל הרחוב ומתחיל ללכת איך פספסתי דבר כול כך טוב אני בועט בעלה שלכת איך יכולתי לדעת שאותך אני באמת אוהב? איך יכולתי לדעת שככה תכבשי לי את הלב? אהבה זה משחק אכזרי וצריך לדעת להמר להיות מוכן לקחת צ`אנס כי לך תדע איך זה ייגמר לשכוח את הרגשות זה לא קל אותם כבר אי אפשר להעלים זה כבר לא עניין של מזל לא יעזור לי תלתן עם 4 עלים אם רק היית יודעת כבר שרק עלייך אני רוצה לחלום שאת יקרה לי יותר מכול דבר יותר מכול יהלום אהבה זה משחק אכזרי וצריך לדעת להמר להיות מוכן לקחת צ`אנס כי לך תדע איך זה ייגמר אפשר להפסיד הכול בדיוק כשחשבת שתרוויח צריך לדעת מתי לחצות את הגשר כי כלום פה לא מבטיח לי את המלכה בכול מקום הסידרה שחורה ואין לי עתיד אני מלך לב אדום אז איך זה שאני יוצא מפסיד? רציתי להיות הנסיך שלך בסוף נשארתי סתם ג`וקר אמרת לי שככה יותר טוב אבל אני שילמתי ביוקר רוצים עוד
קבלו

Bassman

New member
ואני- כתיבה ויצירה.

אתם נראים טוב ביחד. כולם חושבים שאתם צריכים להיות ביחד. יש לכם את השיחות הכי מדהימות בעולם. אתם חושבים אותו דבר על דברים שאחרים חושבים עליהם משהו אחר. אבל אתם לא ביחד. אולי אתה רוצה להיות ביחד יותר מדי, אולי היא רוצה להיות ביחד פחות מדי, או אפילו בכלל לא. אתה צריך זמן לחשוב על זה, היא כבר יודעת. היא לא מגלה, תנחש. השיחות מפסיקות להיות מדהימות, והן הופכות לשתיקות. אתם כבר לא בטוחים שאתם צריכים להיות ביחד. פתאום אתם לא חושבים אותו דבר. אתם עדיין נראים טוב ביחד, אבל אתם כבר כמעט לא ביחד. היא בורחת, אתה בורח. באמצע השיחה פתאום קיבלת הודעה דחופה ואתה חייב לזוז. היא, מסתבר, צריכה לפנות את הטלפון לאמא. זה כבר לא כמו פעם. עדיין מתחבקים, עדיין יש את הליטופים הקטנים בשיער, את הדיבור המתחכם, המחמאה על האפטר שייב, המבט בעיניים שנמשך לשניה, עד ששניכם זזים. אתה חושב שאולי פשוט לא הייתה את ההזדמנות למשהו שיקרה. אבל אתה יודע שההזדמנות הזאת כבר עברה. היא חושבת שבעצם אם היא לא הייתה חושבת כל כך הרבה-אולי היה יוצא משהו טוב. זה כבר לא יהיה אותו דבר. גם אם תמיד הקטע הזה של הביחד נמצא על פני השטח, כל עוד לא מדברים על זה ישירות הכל בסדר. אבל ברגע שהגדרתם את זה- הכל השתנה. השאלה אם זה באמת שווה את זה? ארבל (עדיין לבד)

מיטללל

New member
קודם כל-

ממש מהמהם יצא.. אבל חשוב מזה- מה שלומך? לאיפה נעלמת? התגעגעתי מלאן

אני?...הייתי פה ושם..

הייתי עם דקלה בטיול.. אבל מה זה צריך להיות? איך את מרשה לעצמך להידחף לשירשור אהבה בלי משהו להוסיף? איזו מנהלת לא-ממושמעת יש לנו פה...

אם כבר אז כבר

ולמרות שגם הפעם אני לא מבקש רשות לפרסם את זה, זה פשוט יפה. ודבר איתי אם יש לך זמן בכל הבלגן האחרון.

למעלה