לכבוד שבת

לכבוד שבת ../images/Emo79.gif

שדות שפוכים הרחק מאופק ועד סף וחרובים וזית וגלבוע - ואל ערבו העמק נאסף ביופי שעוד לא היה כמוהו. זה לא אותו העמק, זה לא אותו הבית, אתם אינכם ולא תוכלו לשוב השביל עם השדרה, ובשמיים עיט אך החיטה צומחת שוב מן העפר המר העיריות עולות ועל הדשא ילד וכלבו מואר החדר ויורדים לילות על מה שבו ומה שבליבו זה לא אותו העמק... וכל מה שהיה אולי יהיה לעד זרח השמש שוב השמש בא עוד השירים שרים אך איך יוגד כל המכאוב וכל האהבה הן זה אותו העמק, הן זה אותו הבית אבל אתם הן לא תוכלו לשוב ואיך קרה, ואיך קרה ואיך קורה עדיין שהחיטה צומחת שוב. *** שמעתי את השיר הזה בביצוע מירי מסיקה. כיכר רבין. יום הזכרון. המילים שם עושות לי צמרמורת בכל פעם שאני נתקלת בהן. החיים ממשיכים. עם כל הצער, ואובדן, וכל מה שקורה. הם ימשיכו גם בלעדנו. אפשר להמשיך איתם, או להיתקע במקום. יש לה עוד שיר מדהים. אבל זה לפעם אחרת. שתהיה שבת קסומה. אני עדיין לא מרגישה טוב, ולכן קצת מתקשה כאן בתגובות ובנוכחות.

s h i r k u s h

New member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

אז כמו שהבטחתי ללהבה, חזרתי ובגדול
מתנצלת שפתאום נעלמתי, אבל עכשיו חזרתי עם כוחות מחודשים ומלאן שאלות באמתחתי

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שמחה שכתבת לי את המסר. טוב לחזור לבית החם שפה.

ניאו30

New member
שבת שלום והחלמה מהירה ללהבה../images/Emo101.gif

ושירקוש-לשאול שאלות זה תמיד טוב,רק ככה לומדים ורק ככה מתקדמים בחיים, ואל תרגישי שלא בנוח עם שאלות,אפילו אם בשביל אחרים הן נראות בנאליות. יש משפט מאוד חכם שפעם שמעתי: בן אדם ששואל שאלות הוא טיפש לחמש דקות,בן אדם שלא שאלות הוא טיפש לנצח.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

הבעיה היא שבפורומים אחרים הרבה מתרעמים וסה"כ השאלות באות מנושאים שעולים לי בראש, דילמות וכו' שמעלה אותם לדיון ואני בנאדם שחושב הרבה אז יוצא הרבה שאלות וזה משגע אולי קצת אנשים ובגלל זה הפחתתי את הזמן שלי במחשב, מה גם שהעבודה תופסת לי חלק נכבד מהיום.

להבונת, קודם כל

השיר מקסים
2. ו-חשוב תמיד את מעניקה מעצמך ותומכת, אז ספרי מה קורה איתךך..
אולי אפשר יהיה לעזור ולומר מלה במקום שתקל עליך. חיבוווק

Neora Barak

New member
אויי להבנות, חראית שכמותי ../images/Emo10.gif

רק עכשיו ראתי שאת לא מרגישה טוב, מאחלת לך החלמה מהירה, שולחת לך מפה תייכף טונות של חיבוקים, אנרגיות, ואהבה, ומקווה שתקומי מחר ליום חדש מאושש בריא וטוב יותר !!!

Neora Barak

New member
להבונת יקירה- איך את מרגישה?

מאחלת לך ולכולם בוקר נפלא של התאוששות פנימית, ושמחת חיים !!!

טוב שאני מסתכלת על כל ההודעות ../images/Emo3.gif

אחרת איך הייתי רואה שאלה שלא משורשרת אליי? חחחח טוב שאני מצחיקה את עצמי. אני מרגישה יותר טוב. אמנם יומיים של נסיעות היו קצת קשים מדי, אבל הולך ומשתפר ושמחת החיים חוזרת. ומה שלומך, נאורה? סחי על החיבור באייקונים. ממש טעם עיצובי

למעלה