לכבוד LAVENDULA ניסיון הסבר

לכבוד LAVENDULA ניסיון הסבר

שלום לך לפעמים תרגום ואיסטוריה אינה מדע מדוייקת , אבל לפעמים ההגעיון עוזר . זה מה שאני אנסה וגם לפי מדע אישי , אבל יש לקחת הכול בזהירות . ה9 BUREAU היה חלק או מחלקה מיוחדת לפני מלחמת ה2 למלחמה נגד פושעים . בתרום זה קשה מאוד להגיע לאמת . תחת שילטון וישי וברגע שהתחיל גירושים יהודים הם הפכו למחלקה מיוחדת לרדיפה של היודים , כי היה להם ניסיון רב קודם . כיום ממשיך גם המחלקה לפעול הפעם נגד המאגרים . שמתי לב שאת פנית להרבה מקורות כולי תקווה שזה עזר זה מה שאני יכול לתרום קבלי הטוב שבעולם אוס סבא אריה

lavendula

New member
תודה לך

אשמח לעדכן בפורום כשאדע מתי משודרת התכנית בערוץ Yes Doco. עכשיו אני מתרגמת סרט עלילתי אמנם, אבל מאוד מעניין, שגם עוסק במעורבות הצרפתים (בלשון המעטה) ברדיפת היהודים. אעדכן גם לגביו כשישודר.

שלום לך למען האמת ???

שלום לך שמחתי שלפרות עזרתי קצת . למען האמת אישית אינני זקוק לתרגום הם זה בצרפתית . לרענון אני ניצול שואה מבלגיה . יליד 11/3/1940 . שיהיה לך הטוב שבעולם סבא אריה

OK

שלום לך ענת היום קבלתי אישור מהרופא שהראהות נקיות . נשאר מין שיעול כזה תורדני אבל הוא אמר מספיק כדורים תרופות סבתא זה הכיוון . יום ראשון הבא אני חוזר לעבודה . הגב במקום זה אני מברך את אישתי על הטיפול שלה המסור , היא לא רצה לקבל כי לפי מה שהיא אומרת זה עדדי . קבלי הטוב שבעולם סבא אריה

lavendula

New member
סבא אריה, שלום לך

התכנית שתרגמתי היא על משפחת ויינבאום מבריסל. שוב תודה שעזרת.

למעלה