``לכבוש את ההר`` הוא ה- DNA של השמאל

רבקה ל

New member
``לכבוש את ההר`` הוא ה- DNA של השמאל

לא לפספס את הויכוח למטה. בין המתנחל, וגם AMOR, ו-``לכבוש את ההר``. הדברים שאומר ``לכבוש``. הינם מדהימים בכנותם וחושפים... מאווים כמוסים שהשמאל הקיצוני, מנסה להסתיר שנים. ``לכבוש את ההר`` הינו כיבוש ההר מידי היהודים, ולא למי שחשב בטעות...שמידי האוייב הפלסתינאי. הוא רואה בפרשת אלטלינה ו``התותח הקדוש`` שנורה עליה, כסיום ראוי לויכוח בין ימין ושמאל... תפשפשו בדבריו למטה. הוא משתמש בביטוים מצמררים כלפי אחיו, ממחנה הימין, כמו ``תמיד הרסנו לכם את החלומות...וגם כשאנחנו בשילטון, אתם עושים מה שאנחנו אומרים לכם...`` ואתם מתפלמסים עימו, כמו ילדים וטורחים לענות לו תשובות ממעמקי ההכרה ןהלב שלכם... ``אלוהים לא מרחם על ילדי הגן.``

למה את מפגינה את בורותך ברבים?

מי זה/זו DANA? השמאל הקיצוני, לידיעתך, לא קיים יותר - וכאשר הוא היה קיים הוא שאף לפירוק המדינה, איפה ראית הצעה כזו ממני?

amor

New member
כשאין לך תשובה אתה גולש לשוליים

ונטפל לשגיאת כתיב זו או אחרת ללא כל תכלית. נכון אתה לא קראת במפורש להחריב את המדינה . אגב גם עראפאת , כמוך , אינו קורא במפורש להחריב את המדינה. מדינה ניתן להחריב בדרכים שונות ולאו דוקא ע``י בולדוזרים או בקרב. האסטרטגיה של עראפאת ,שהינך תומך בה בגלוי, היא לקהל היום כל מה שניתן . לאחר מכן ימשיך ללא ספק בדרישות נוספות עד שישראל תהא כה זערורית שלא נוכל אפילו לנשום כאן וההמשך לדמיונך הפורה.

לא יפה מצידך.....אמורי

כשאני הולך אתה תוקע לי סכין בגב? יש לי תשובה מצויינת בשבילך אך אין לי עכשיו זמן לוויכוח - אני חייב לאסוף ת`חבר`ה וללכת לטדי לראות ת`משחק של בית``ר!

amor

New member
תיהנה ממשחק טוב ואולי

האוירה של אוהדי בית``ר תשפר קצת את הרגשתך ובעקיפין גם את מחשבותיך.

אמורי ידידי......!!!!!!!!

יש לי הפתעה בשבילך - את האידאולוגיה של הימין משדי אימי ינקתי - אני היחיד במשפחתי שעבר לשמאל, משפחה ענקית 1500 נפש נ``י. הרגל גנאי אחד נשאר לי והיא בית``ר ירושלים! אגב, היום לא נסתפק בפחות מנצחון על האדומים מחיפה!

amor

New member
בהצלחה לבית``ר ויש לי רעיון

שאולי יתקן את העוול שנעשה לך . נראה לי כי לא ינקת מספיק אידיאולוגיה ולכן אתה סובל מחוסר חלב אם. אולי נוכל לסדר לך השלמת חוסרים וכך תוכל לחזור לשבט המפואר.

לא כדאי לך להתחרות בי....אמורי

גדולי האצ``ל והלח``י היו בני בית אצל הורי! אני מכיר כל פיפס ימני!

amor

New member
אלה אותם הורים שאמרת להם ``עד כאן``?

מענין איך הורים כאלה מרגישים עם בן כזה . אתה ממש מוציא להוריך שם רע . חבל אולי נקח אותך לחכם מימון.

amor

New member
נכון מאוד ידיד בעולם היין

ישנו מושג שמתאים בדיוק לתופעה זו.

למעלה