לכובע שלי 3 פינות זוכרות את הפיילה הסרוגה?
ה הרבנית קוקיה New member 25/11/06 #2 לאחר כביסה בתכנית מהירה על 60 מעלות התכווצה בגובה כ-2 ס"מ, בהיקף לא התכווצה כלל
ה הרבנית קוקיה New member 25/11/06 #4 לקחתי תמר צבעוני והמשכתי לסרוג ואופססססססססססססס יצא לי כובע מצחיק
א אור224 New member 25/11/06 #11 הצבע של התמר../images/Emo13.gif מתקבל יופי עם הכובע ועכשיו באמת, הצמר הזה נפלא ומשתלב יופי ולגבי אופן הסריגה,אני אוהבת גם ככה. ו .............הידיים, של מי של מי מי החצופה,שעושה לך קרניים . אני אוהבת את "הפיילה" ואני בטוחה שבבית הכנסת ,תקבלי הזמנות תתחדשייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
הצבע של התמר../images/Emo13.gif מתקבל יופי עם הכובע ועכשיו באמת, הצמר הזה נפלא ומשתלב יופי ולגבי אופן הסריגה,אני אוהבת גם ככה. ו .............הידיים, של מי של מי מי החצופה,שעושה לך קרניים . אני אוהבת את "הפיילה" ואני בטוחה שבבית הכנסת ,תקבלי הזמנות תתחדשייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
ה הרבנית קוקיה New member 25/11/06 #6 יצא לי כובע שמתאים ליום שבת לבית הכנסת. ומאחר ויש לי כבר מספיק כובעים למטרה זו, אפרום את הצמר הכתום ואסרוג משהו עם שוליים רחבים יותר מזהות את ידי הקרניים הענוגות משמאל? ואלו היו 60 שניות על..... איך לא לסרוג כובע
יצא לי כובע שמתאים ליום שבת לבית הכנסת. ומאחר ויש לי כבר מספיק כובעים למטרה זו, אפרום את הצמר הכתום ואסרוג משהו עם שוליים רחבים יותר מזהות את ידי הקרניים הענוגות משמאל? ואלו היו 60 שניות על..... איך לא לסרוג כובע
S smady a New member 25/11/06 #8 יקירתי על ראשך הוא ניראה יופי.אולי הערב תגיעי איתו ונבחן אותו?...... תשמעי לסורגת מתחילה .. הצליח לך .
יקירתי על ראשך הוא ניראה יופי.אולי הערב תגיעי איתו ונבחן אותו?...... תשמעי לסורגת מתחילה .. הצליח לך .
S Sימה New member 25/11/06 #10 גם אני אוהבת עם הפס הכתום-אבל צריך שימצא חן בעינייך תמשיכי בניסויים שלך תני לנו דו"ח מעבדה מידיי פעם .
גם אני אוהבת עם הפס הכתום-אבל צריך שימצא חן בעינייך תמשיכי בניסויים שלך תני לנו דו"ח מעבדה מידיי פעם .