לכודים ברשת-(אפרופו הנושא שעלה כאן)

niva99

New member
לכודים ברשת-(אפרופו הנושא שעלה כאן)

פרופ' אהרון בן זאב:"רומאנים שנשארים ברשת יכולים להיות בעלי עוצמה אדירה.למרות שיחסים כאלה ישארו לא שלמים,כי יחסר בהם המימד הפיזי,הם ישנו בעתיד את טיבן של המערכות הרומנטיות שמוכרות לנו היום". לדברי פרופ' בן-זאב מדובר במערכות יחסים "שמתעלמות מתנאי המציאות, וזו גם חולשתן.המעלמות מנסיבות שאינן משמחות אותנו יכולה להקל עלינו,אבל גם להעצים את האכזבה כשהרומן פוגש את המציאות.....אם נידמה לעיתים שמימוש הפנטזיה הוא התגלמות האושר,וכי ברשת מצאנו את האהבה האחת שהחיים האמיתיים מעולם לא הציעו לנו,מתברר כי לא תמיד כדאי להסתכן ולבדוק את זה במציאות...עלולים למצוא שלמרות הקירבה הריגשית הגדולה מאד, הכל יכול להסתיים כאילו לא היה,אם לא תהיה ביניהם משיכה פיזית". -ומה אתם אומרים בנידון?

niva99

New member
פרט -שנישמט-פרופ' בן-זאב הוא

רקטור אוניברסיטת חיפה,בדק מאות וידויים של גולשים וכתב על זה ספר.

הוא אשר אמרתי..

מסתבר שלא הייתי צריכה לעשות מחקר אנתרופולוגי מקיף כדי להגיע למסקנה הזו. במקרה הזה למדתי בעיקר מנסיונם של אחרים, והלמידה זו בפירוש הפיקה מסקנה אחת בלבד-רומן וירטואלי ,חייב אבל חייב להישאר כזה! אני לא מדברת על הציפיות והתהיות, מי האיש\ה מעבר לצג , אלא על ערבוב מין בשאינו מינו. גם אם האיש\ה אכן נראה , מתנהג ובעל אותן תכונות אופי שמסר בצ'ט. נכון, זה ממכר ולפעמים אני פותחת את המחשב , רק כדי לראות את המסרים שקיבלתי ממנו, והם מוסיפים צבע לחיי, אבל מה שחשוב בכל העסק הזה שאני לרגע לא שוכחת שזו רק התוספת לחיים שלי ולא העיקר!

למעלה