עצומה להביא את הפוסיקאט דולז (pussycat dolls) לארץ!! http://www.atzuma.co.il/petition/pcd/1/ גם אם אתם לא מכירים/שונאים/חושבים שהן זונות(והן לא) בקשהה תחתמו!
מזכיר לי בדיחה מגניבה. חברה שלי ואני כזה נסענו באוטו שלה והיא שמה רדיו והיה תשיר שלהם... שיר מוזר לחלוטין.. ואז חברה שלי בכול האטרף מתחילה לשיר כמו איזו וואנהבי פרחה בשביל הקטע ואז היא שרה: " אי וואנה הב בוביז XDDDD" ואני כזה "זה גרוביז נשמה, אבל עדיןן באמת לא יזיק לך איזה ניתוח XD" אתן לא מבינות, צחקנו על זה ואז בום הרמזור התחלף לאדום וחברה שלי דפקה כזאת עצירה XDDDD די זה היה כזה מצחיק
כפרעליהם ביקשתי מהספרנית לפני שבועיים שתביא אותו, והיא אשכרה הזמינה חחח (אנחנו צריכים לקרוא ספר באנגלית במסגרת שיעורי אנגלית..) ואני אקנה בקרוב אחד משלי, אבל עד אז.. הספרנית לא תראה אותו בקרוב, מוחה.
יש שם מלא ספרים, והספרנית מזה פתוחה להצעות של ספרים אמרתי לה להביא את טווילייט והיא באמת הביאה! אולי יהיה את לייט דאן בקרוב?:O ראיתי אותו בצומת ספרים הוא כ'כ מושלם ויש בו איזה 900 עמודים!! *-*
חזרתי!!!! XDDD היה הטיול הכי טוב בעולם!!!! אני אחפור בהזדמנות, פשוט הלכתי לישון באיזה חמש בצהריים וקמתי עכשיו XDDDDDD טוב לא ישנתי שלושה ימים... בקיצר, i'm back you bitches!!!!!