לכוולם שלום אני מאוד אבקש את עזרתכם

לכוולם שלום אני מאוד אבקש את עזרתכם

היי לכולם יש לי 2 שאלות קטנות הראשונה היא איך אני יכול לדעת אים ה-WINDOWS98 שלי הוא הגירסה הראשונה או השנייה ואים יש לי ת`ראשונה ואני רוצה לשים עליה את השנייה ויש לי ת`דיסק של השנייה איך אני בדיוק אמור לעשות את זה?? אני לא רוצה לאבד מידע או משהו כזה ולהתקין WINDOWS מהתחלה עים דיסקט של איתחול אני ממש לא יודע אודה לכול מי שיעזור לי תודה מראש ברי סחרוף 24 נ.ב ובעיניין הצורבים גם לי היציעו מלא חברים צורבים של HP הם אמנם לא טובים כמו ימאהאאה אבל הם טובים מאוד ((קניתי אחד ואני מאוד מרוצה ממנו לבינתיים))

ככה:

ליחצה ימנית על המחשב שלי ושם מאפיינים. אם אני זוכר נכון הסיומת של הגרסה השניה זה 0400 ואם תעשה עידכון לחלונות לא ימחק לך כלום. פשוט תפעיל את תוכנית ההתקנה מתוך חלונות.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
ברי,מצטער על האיחור אבל...

יש לי הצעה קלה יותר- אם יש לך את הדיסק של השני- מה שאתה בסך הכל צריך לעשות זה לשים אותו בכונן התקליטורים שלך - ואז המחשב מזהה אוטומטית - האם הגרסה שלך ישנה- אז הוא שואל אותך אם ברצונך לעדכן את זה - אז תענה בחיוב לשאלה זו- אין לך מה לדאוג- שום דבר לא יהרס- ובמהלך ההתקנה אתה גם נשאל האם ברצונך לשמור קיבצי מערכת ישנים על מנת לשחזרם בהתאם לרצונך...

למעלה