לכוכבית יומולדת שמח 9.10

שרית7

New member
לכוכבית יומולדת שמח 9.10

כוכב'!!!! חברתי היקרה והאהובה מכיתה א' אנחנו ביחד והיום את עצמך מגדלת ילד ששנה הבאה כבר עולה לכיתה א'. אני מאחלת לך את הכי טוב שיש - תעשי רק מה שאת אוהבת ורק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב. ומי יתן ונהנה עוד שנים רבות מחומר חדש והופעות של גלי שלנו. אוהבת תמיד שרית

שלמונזה

New member
מזל טובבבבבב ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

עד 120 ועם עוד הרבה שנים של מוסיקה מעולה שיהיה לך רק טוב בחיים

מזל טוב כוכבית! (ברוכה השבה לשרית!)

כוכבית- ברכת מזל טוב שלוחה אלייך לרגל יום הולדתך, חיי אושר ובריאות, הרבה סיפוק מכל התחומים בחיים ובעיקר- הרבה נחת מהילד(ים) ומהמשפחה בכלל... ולשרית- WELCOME BACK MY DEARֱ ספרי איך היה! חסרת לנו בפורום...

שרית7

New member
אפרתוש אני אתקשר אליך מאוחר יותר

כרגע אני בעבודה רפש וזוהמה לחזור... אני אכתוב הודעה לכולם היה מדהים כמובן. מה יכול להיות רע?

willo1

New member
כוכבית! מזל טוב!../images/Emo141.gif

שחייך יהיו זוהרים כמו הכוכבים שבשמים
( למה אין פה כוכב??)

R o b b i e D

New member
אני מצטרף גם לברכות

הלוואי שלי היו אומרים כל כך הרבה אנשים מזל טוב

רינה7

New member
מזל טוב!!!!!!!

לכוכבית, מזל טוב ושתבורכי ונבורך כולנו בהמון גלי עטרי.

שרית7

New member
נכון מאוד. ואגב עדי מה תאריך לידתך?

אני מהמרת על מזל מאזניים או סרטן יכול להיות?

עדי 345

New member
ובאופן כללי,

אני ממש לא מאמין בכל נושא מזלות, מיסטיקה, נומרולוגיה ושאר דברים מוזרים.

שרית7

New member
זה באמת לא מאפיין מזל עקרב

המזל הזה דווקא נחשב סמל המיסתורין והמיסטיקה בגלגל המזלות וילידי מזל זה ידועים כבעלי אינטואיציות מפותחות וחוש שישי. יש משהו שמאפיין את המזל ובטוח תואם אותך והוא נאמנות ומסירות טוטאליים כשהעקרבים אוהבים הם נותנים את כולם וזה לנצח.

שרית7

New member
ואללה? אני דגים עם אופק עקרב...

באמת פיספסתי. לפחות היתה לי השערה שאתה קשור במזלות המים...

וחוץ מזה, בואו לא נשכח שרובי

כפי שכבר הזכרתי בעבר, קיבל נשיקת מזל טוב מה"מקור" (=גלי). אני אפילו לא העזתי להזכיר את יום ההולדת שלי שהיה יותר קרוב משל רובי ליום המפגש ולא קיבלתי שום נשיקה מגלי... אז רובי- יש לך במה להתנחם.וגם למה לחכות (שנה הבאה) אגב, זה לא מדויק מה שכתבתי, כשגלי הגיעה, אמנם נורא התרגשתי אז אני kt בטוחה מה בדיוק קרה, אבל אני כן זוכרת בוודאות שהיא נשקה אותי על הלחי ויש לי תחושה שכל מי שנכח קיבל נשיקה. ומי שלא בא? הפסיד!!

תודה רבה ../images/Emo24.gif

תודה רבה לכל המברכים , אתם מחממים את הלב . לשרית ברוכה הבאה ולכולכם שתמשיכו להנות ממוסיקה טובה ומגלי מקווה לראותכם בהופעה בשבוע הבאה... כוכבית
"תעשי רק מה שאת אוהבת" ...

למעלה