לכוכבת שלי יודע בלי לראות

אילוניק

New member
לכוכבת שלי יודע בלי לראות

כוכבים של אהבה לך אקטוף הניגון שזועק , בך אני חושק כן התגנבי ...ונגני על מיתרי ליבי היישירי מבטך ובעניי הסתכלי אמרי בקול את שחשקה נפשי נוגעת לא נוגעת בנפשי העייפה רוצה רק בך לגעת כשם נגעת בי במכחול האהבה הרגש מגלה רק את קצה הבעירה בוער הוא בפנים וכובש כל חלקה רוצה אותך רק לי כל החיים את הרגש הזה אני חייב להפנים

טאKילה

New member
מכחול שפתיי..../images/Emo25.gif../images/Emo48.gif

אקטוף כוכבים בשבילך,, אושיט לך את כוכבי,, שזור בסרטים ופרח אדום.. מול ירח מאיר,, ריחפנו בלילה חיור,, בין עננים לבנים,, ושמיים כחולים שהאפירו,, עם נצנוץ כוכבים.. אכסה את גופך בנשיקות,, לו הייתי מוצאת מילים, עמוק בשורשי הלב,,, הייתי חורזת לך אהבתי,, מציירת לך את רגשותיי,, במכחול שפתי ולשוני.. תשוקתי בזרועותיך,, אטביע גופי בחיבוקייך,, נדמה,,נשימתי שותקת.. בדממה,,נותרה רק אהבתי.. חמה ככבשן בוערת בתוכי,, נשק בשפתייך על גופי,, תחוש את חום תשוקתי הבוערת,, שמע את פעימות ליבי,, אליך הן עורגות בחלומי,, אני מפסלת את דמותך בדמיוני,, אוהבת אותך יקירי,, היתי חורזת לך אהבתי,, מציירת לך את רגשותיי,, במכחול שפתיי ולשוני.. באור השקיעה,נטבול בצוף,, אהבתינו עד אחרית.. אשזור לך את כוכבי,, בסרטים ופרח,,אדום..

אילוניק ... כוכב עולה ...

פשוט יפה, ומסתלסל ברגש ... "תן למחשבות לרוץ לכל הכיוונים לא יתחילו בלעדייך ... " ולך טאקילה
כוכב זוהר, השראה לכולנו ...

טאKילה

New member
לך אשליות טהורות..../images/Emo24.gif

אני חושבת שכולנו מפרים את כולנו, והופכים יחד למחרוזת כייפית. התגעגעתי,שבוע נעים..

למעלה