"לכוכב הבוקר "ולכל משתתפי הפורם...

"לכוכב הבוקר "ולכל משתתפי הפורם...

אנו שמחים להזמינכם לבקר ביריד מיסטיקה וטבע , שיתקיים בימים 27.1,28.1,29.1 , בין השעות 10.00 ועד חצות, בבית בסרביה בתל אביב, רח בני אפרים 228(המשך כביש התערוכה, שד רוקח) ביריד יתקימו הרצאות ברוח העידן החדש בכל ערב. בערב יום ראשון 27.1.02, תתקיים הרצאה בנושא אגדות האינדיאנים דרך קלפי הריפוי. בנוסף יציגו דוכני מיסטיקה טבע ואוירה. בין המבקרים יוגרלו פרסים ברוח העידן החדש!!! הכניסה חופשית - כניסה להרצאות חופשית- חניה חינם!!! נשמח לראות את כולכם !!! אור ואהבה, סול ולורי

hsotrt

New member
כן!!!! סוף סוף!!!

מצויין ביותר!!! וגם אגדות אינדיאניות!!!
אני בא בטוח!!! איזה מגניף!!!

אנחנו בטוח נשמח....

אגדות אינדיאניות ביום ראשון בשעה 20.000 אור ואהבה סול ולורי

מחכים לך, לכולם בשמחה...

רק אל תשכח להציג את עצמך...נשמח מאוד להכיר אור ואהבה סול ולורי(אני לא יודעת להוסיף פרחים וכאלה...אז זר פרחים שלוח ...)

אגב,

אני זוכרת שלפני כמה זמן רשמתם הזמנה לטקסים שאמאנים (אני מקווה שאני לא מתבלבלת, אבל סול ולורי = שאמאן, נכון?). רציתי לדעת אם אתם מתי שהוא מתכוון לעשות טקס באיזור המרכז יותר, במקום באיזור ראשון לציון? (אני יודעת שיש אנשים שטוענים שראשון היא במרכז, אבל היא לא!)

לא חשבנו על זה...

סול ולורי=שמאן. לא אנחנו לא עורכים טקסים שמאניים. מכירים, יודעים , אך עדיין לא ערכנו, יתכן בעתיד. אנחנו מאוד מחוברים לתורת האינדיאנים. אור ואהבה סול ולורי

morning star

New member
ושוב

מוצאים עצמם הצפוניים מקופחים... הכל קורה במרכז, בת"א, העיר שבה איני יכול אפילו להרגיש ברוח. מה רע בהרי הכרמל (המקום בו נמצאת נקודת הכח שלי, לא אני לא אספר לכם איפה...). ובכל זאת תודה (שלא שאוכל להגיע, אני לומד ועובד עד מאוחר...). שלך הנווד

את הרוח ניתן לחוש בכל מקום...

גם אם תהיה איתנו כאן, משם, ברוחך, נרגיש את נוכחותך!!!! ביחס לארועים בצפון - אפשר תמיד בכוחות משותפים...נשמח בעתיד לחשוב על כך... שולחים בחום: אור צפוני... סול ולורי

hsotrt

New member
הכרמל זה מקום נהדר...

אני בטוח בא לכנס ואני שמח שעוד מישהו מתעניין במסורת אינדיאנית וכאלה!

כי זה רחווווווווק מדי!

למרות שאני מאוהבת בהרי הכרמל, ואני מתכננת מתי שהוא לגור שם (אחרי שאני אגור כמה חודשים בלונדון...
)

שלום רב...יהיו ספרים...פרסים...

קרסטלים...דוכני מיסטיקה ואווירה,צמחי מרפא ועוד... שווה לבקר. יום טוב מלא אור סול ולורי

hsotrt

New member
ואאא ../images/Emo10.gif

ההורים שלי לא נותנים לי לצאת!!!!!! הם חושבים שזה יפגע בלימודים שלי!!!
אז שמישהו יצלם שם כמה תמונות ויסרוק!! בתודה שי המדוכא!

למעלה