לכולכם במיוחד לאותם אלו

זה נגמר

New member
לכולכם במיוחד לאותם אלו

שהתנהגו כאילו אהבו אותי. מספיק! כאן זה נגמר לא יכולה יותר! מושיטה את ידי למי שלמעלה בתקווה שיקבל אותי. נכון שניסיתי בעבר . אך כנראה שאף פעם לא רציתי באמת. אבל עכשיו אני רוצה. רוצה באמת . גם אם אתם לא מאמינים. ולא זו לא עוד "זעקה לתשומת לב" ולא לא עוד קריאה לעזרה . ולא איכפת לי אם יגיבו לי להודעה . הפעם זה נגמר באמת וזו הדרך שלי להיפרד מאלו שכן אהבתי פעם ולא עוד . אוהבת...אהבתי... נגמר...

ה מוזה

New member
זה לא ../images/Emo70.gifנגמר .. תושיטי יד לנו !

ילדונת... גם אם נפגעת , וגם כשכואב , השעות האלו שנראה שכלום לא חשוב שכלום לא משנה יש דבר אחד שמשנה - החיים שלך ! אל תפרדי מזה . תפרדי מאותם אנשים שמתיימרים להיות מי שאינם מצאי לך את אלו שמוכנים לאחוז ביד שאת מושיטה ... הם שווים באמת ,אותך ?? את החיים שלך? היד שלי פה - מושטת תאחזי בה .. מחכה שתעלי הודעה שאת בסדר .

חיה 35

New member
הייי.. יש כאן הרבה אנשיםאוהבים

שיודעים להתנהג יפה ולאהוב..... את יכולה למצוא כאן אחלה משפחה אחלה חברים.. רק תושיטי יד.. את בסדר? דואגים לך חמודה...

King of pain

New member
דוקא רוצה להגיב ... ברשותך ...

טוב , אני לא רוצה לחטט לך בחיים ... אני נמנע בד"כ מלעשות זאת ... בטח שאני לא מתיימר לדעת יותר טוב ממך מתי את כבר באמת לא יכולה יותר ... אבל להעניש את עצמך על צביעותם של אחרים ? נראה לי קצת מוגזם ... ומה עם אלו שבאמת אוהבים אותך ? ... גם אלו שאוהבים וטרם מצאו את ההזדמנות להגיד / להראות ? ... איך הם אמורים לקבל את זה ? קחי לך עוד כמה רגעים , עט , סרגל , מספריים ודף גדול , וסדרי קצת את הדברים : הכותרת למעלה : " להמשיך לחיות " . מתחת לכותרת , חלקי את הדף לאורכו - מצד ימין - " נגד " , ומצד שמאל - " בעד " . בעמודה הימנית רשמי עתה את שמות כל אלו שאינם אוהבים אותך , ושמתנהגים כאילו אוהבים אותך , ושראויים בהחלט להיענש על כך . בעמודה השמאלית , רשמי את שמות כל אלו שאת מאמינה שכן אוהבים אותך , ודואגים לך , אפילו אם הם לא תמיד מתנהגים כך ... שמך שלך , מן הסתם , יופיע בראש העמודה הזו , ובסופה , אם עוד יישאר קצת מקום , רישמי גם את שמי ( KING OF PAIN ) . אחרי שרשמת את השמות , הוסיפי מתחתיהם , בשתי העמודות , נושאים כלליים יותר ( בצד של הנגד , למשל - מצב ביטחוני , מצב כלכלי , חור באוזון , ובצד של הבעד אפשר - זריחות / שקיעות , מוזיקה , פיצה , וכו´ ) . זהו , עכשיו מה שנותר זה רק לגזור את הדף לשניים לאורך הקו האמצעי - עם כל אלו שרשומים בחצי הימני ( " נגד " ) את צריכה עוד להספיק לדבר , כדי שלפחות יידעו שהם היו ממש לא בסדר ( אחרת , מה הטעם בכל העניין ?.... ) , ואת החצי השמאלי ( " בעד " ) שימי בכיס ביחד עם העט , כך שאם זה באמת נגמר , לפחות תזכרי מה הפסדת , ואם בסופו של דבר זה עוד לא נגמר , או אפילו נדחה קצת בינתיים - תוכלי להוסיף מידי פעם עוד שמות ונושאים כלליים לרשימה , וכך גם תוכלי תמיד לשלוף אותה ולהיזכר , וגם זה יחסוך לך לשחזר ולרשום הכל מהתחלה , אם תחפצי לעשות שוב רשימה כזו מתישהו . שוב - לא רוצה להתערב לך בהחלטות החשובות בחיים , רצונו של אדם - כבודו ... יכול רק להמליץ לך לבחור בחיים , ולהציע לך להיעזר , לחלוק ולהתייעץ איתי , או עם כל אחד אחר מהרשימה שבכיסך , בכל מה שמציק , מרגיז ומעציב ... נשתמע ... ( אני בכלל לא ציני , דרך אגב - לי עצמי יש רשימה כזו , שמתעדכנת באופן שוטף )

תגובה לתגובה

המכתב זה נגמר קרע את ליבי,והתרגשתי מאוד מהתגובות. אני מתפלל שאתה בסדר. אני מקווה שתקרא את התגובה שלי. התרשמתי הכי הרבה מהתגובה של KING OF PAIN אני חושב שהמכתב מהלב ואמיתי.ואני מציע לך לקחת אותו ברצינות- שווה לנסותיש משהו שאני לא מסכים איתו,וזה שרצונו של אדם כבודו,כיאני חושב שרצונך כרגע, הוא אולי לא רצונך בעוד שעה, יום, או שנה. אולי בעוד דקה יופיע אביר על סוס לבן? אולי יציעו לך נסיעה חלומית לחו"ל? אולי משהו יצתרך אותך מאוד ? אולי לא תהיה פה כדי לדעת. לגמור את הכל הוא זה לא בדיוק רק כבוד שלך, בטח יש אנשים מסביב שבכל זאת אוהבים אותך מגיע להם? אתה מבין שזה לא קשור רק אליך ? חשבת מה יהיה איתם? זה מה שאתה רוצה? אני מקוה שתהיה לך רשימה ארוכה של דברים ששווה בשבילם להמשיך, גם אם עכשיו אתה לא רואה אותם- אולי מחר? אשמח לקבל תגובה לתגובה לתגובה ביי ולהשתמע!!!!!!

למעלה