לכולכם- יש דברים נסתרים..כדברי השיר

לכולכם- יש דברים נסתרים..כדברי השיר

למשתתפי הפורום לצערי איני יכול לפרט עובדות נוספות - אין ארגון פורס את כל העובדות שבידיו בציבור. לשמחתי, בעקבות הכתבה ופעולות נוספות שבהם נקטנו נפתחו ערוצים נוספים לפניינו שכרגע אני נמנע מלדון בהם. יחד עם זאת אני מברך על מגוון הדעות ומבקש מכם להפסיק ''לרדת'' אחד על האחר/ת. בואו נשמור על דעותנו ולא נוציא תיסכולים בפורום חשוב זה.

פניקס55

New member
אני מתנצל אם נסחפתי

תיארתי לעצמי שהכתבה עשויה לשמש מנוף להזזת עניינים ואני שמח שאכן דברים קורים. יופי!!! יום טוב לכולם/ן

soso_sami

New member
צר לי מאוד לקרוא

צר לי, מר כספי הנכבד, לקרוא כי "אין ארגון פורס את כל העובדות שבידיו בציבור". רע מאוד שכך הוא הדבר. איני יודע מיהו או מהו ה"ארגון". יחד עם זאת אם אתה כראש ה"ארגון" שקיבל את המנדט לנהל אותו מוצא לנכון לא לשתף את חברי הארגון בעובדות מסויימות המשפיעות על דרך ניהולו והתנהלותו של הארגון והעשויות להשפיע עליו בעתיד - רע הדבר מאוד בעיני. לעומת זאת אם אתה כן משתף את חברי הארגון בעובדות אבל לא את הציבור הרחב... על כך איני יכול לחלוק עליך או לבקר אותך ואני מקווה שאכן לכך הייתה כוונתך בכתיבת שורות אלו. ולגבי תרבות הדיון אין לי אלא להצטרף לקריאתך ולבקשך בנוסף לצרף את התיחסותך העיניינית לדיון המתפתח כאן הן כראש עמותת היתומים והן כמנהל הפורום.

סוסו סמי

אני מאד מקווה שאנונימיות חברי הארגון או כוונותיו לא מפורסמות. א.מי אמר שאתה או אני לצורך זה חברי הארגון? ב.מי אמר שהפורום הוא לחברים בעמותה? ג. לאור הכתבה - מוטב ליתומי צה''ל שמר כספי הצועד בבטחה בשדה מוקשים ונחשים (ממין נקבה
, לא יודיע בציבור את האיסרטגיה או הטקטיקה פרוסות לעין כל להשגת מטרות האירגון. ד.(עייפתי) אז אצטט את מר כספי :לראשונה בישראל ניתנה לנו במה פומבית, "מקום" לדבר בו, להשמיע, לשמוע, לשאול, לשתף, לשוחח, להתווכח, לחשוב ולתכנן ביחד, לתרום ולהירתם, להרגיש שאינך לבד, שלמצוקה יש מקום, לתמוך ולקבל תמיכה, להתייעץ ולהיפגש. פורום זה נועד לכולנו: ליתומים למצוא אמפתיה והזדהות, ולציבור להבין את מצוקתנו. אם אתם מכירים יתומ/ת צה´´ל אנא הפנו אותו לכאן. ה. אתה בטח שפיון ....אם לא הצג את הקבלה על דמי חבר באתר. ביי מתוקים.

soso_sami

New member
כמעט התיחסתי אליך ברצינות

אבל זה עבר לי כשהגעתי לסעיף ה' שלך. אי לכך, למרות שחלק מהערותיך ראויות לתגובה הרי שהודעתך אינה כזו. את ההוכחה לתשלום דמי החבר שלי לאתר תמצא שוכבת תחת אבן כבדה בחולון חלקה ב' שורה 1 מקום 1.

למעלה