לכולם (אין לי כותרת מה אני יעשה)

שלקוששש

New member
לכולם (אין לי כותרת מה אני יעשה)

הסיפור שלי עם דודו התחיל כשהוקם ערוץ 24 ראיתי את הקליפ "אני רץ" וישר התאהבתי אחרכך יותר התחלתי להתעניין מי הוא וכאלה עד שממש הערצתי אותו קינתי את כל הדיסקים שלו (כן, גם את "אוהב את השירים" שאני לא הכי מתה עליו) ... מי שרוצה לראות כמה מטומטם זה היה שיכנס במומה לדודו טסה (כן יש שם גם פרשיית מוות מדומה ששמו עליי) ולא להבהל חלק מההודעות שרשום את שמי... זה בכלל לא אני (גם שמו לי מתחזה... סיפור אחד גדול) ותמיד כשהיו שואלים אותי אזה מוזיקה אני שומעת אז הייתי עונה "אני לא שומעת מוזיקה, אני שומעת דודו טסה" לא הרבה הכירו אותו לפניי שנה וחצי אז תמיד אומרים לי "את מעריצה אותו עוד מתחילת דרכו" (למרות שלא ממש נראה לי שזו ההתחלה שלו) אני לא יודעת אם מותר לי לספר אבל... ביום הולדת 17 שלי הוא שלח לי מתנה את 3 הדיסקים שלו וברכה וואי אך התרגשתי דמעות של אושררר שכנה שלי ארגנה שהוא ישלח לי תמתנהההה וככה נעשנו קצת בקשר שיחות פה ושם בעיקר לאחל לו בהצלחה וגם כמה מכתבים אחרכך פגשתי אותו בת"א אבל עקב סיבות לא ידועות לי..אני לא זוכרת כלום(!!!) מהפגישה, חבל?! לא יודעת...יכול להיות אחרכך יצא לו הקליפ "הלילה לא" שאני לא הכי מתה עליו ואז פתאום דודו טסה אנונימי שלי ניהיה מפורסם כל היום בערוץ 24 ברדיו ואיפה לא ואז האתר שלו והפורום היה נראה לי שהוא ממהר קצת לעבר התהילה זה לא דודו שהכרתי חשבתי לעצמי לא פעםםם ואמרתי לעצמי שמה שלא יהיה אני לא נכנסת לפורום פה (טראומה מהמומה) ואז דודו בא להופעה בנצרת עילית... הופעה ש70 אחוז מהקהל שלה נכנס חינם אבל זה לא משנה אני נכנסתי VIP והיה ליין הכי יפה בעולם (כל ההופעה דיברתי איתו...וכן, הוא ענה) והיה קטע שהיה אזה הפרעה משו רעשים אז אמרתי לו "דודו זה הלב שלי" והוא ממש אהב תמשפט אחרכך הלכנו לפגוש אותו ואת לירז צרכי (שהתלהבה שאני מצחיקה וסיפרתי לה שאני עוסקת בסטנדאפ) וככה פגשתי את אחד האנשים המדהימים בעולם אז דודו, המון המון תודה על כל מה שעשית למעני כל השנה הזאת אני אוהבת אותך הכי בעולם ושיהיה לך המון המון המון המון בהצלחה בהכללללללללללללל שלקו'ששש

למעלה