לכולם! אין קטנטנות ביום ד´ וה´!!!!
ק קמילוש New member 22/3/02 #3 מי הרשה להם ?????????????? אז מה אם יש חג ??????????? מי הרשה להם לבטל אה ???????????? זאת פשוט חוצפה , שערוריה , בלתי נסבל !!!!!!!!!! . זה מי שהחליט לבטל את הסדרה ביום ד וביום ה -
מי הרשה להם ?????????????? אז מה אם יש חג ??????????? מי הרשה להם לבטל אה ???????????? זאת פשוט חוצפה , שערוריה , בלתי נסבל !!!!!!!!!! . זה מי שהחליט לבטל את הסדרה ביום ד וביום ה -
ק קמילוש New member 22/3/02 #12 תודה תודה שרון . מישהו יודע בת כמה אחותה של קמילה מלינה ואייך קוראים לאח שלה ובן כמה הוא ?
R Rotem Lisa New member 22/3/02 #5 אוף!! יהיה משעמם חבל שיש ביום שני ושלישי.. *כולם מעוצבנים* תרגעו.. פשוט יש לי מחנה, ואני לא אראה מה, באמת חשבתם שאני לא אקליט ?! הרי סבס יהיה!! אני אקליט ביום ראשון, שני ושלישי L ve R tem
אוף!! יהיה משעמם חבל שיש ביום שני ושלישי.. *כולם מעוצבנים* תרגעו.. פשוט יש לי מחנה, ואני לא אראה מה, באמת חשבתם שאני לא אקליט ?! הרי סבס יהיה!! אני אקליט ביום ראשון, שני ושלישי L ve R tem
R Rotem Lisa New member 22/3/02 #7 ../images/Emo9.gif.. נאצ´ומןןן למעןןן רותם !!!!!!!!!!!!!!!!! וגם רועיצ´ומן
ו וויזלי_גירל New member 22/3/02 #8 חחחחחחחמודה!!!!! אני הולכת לשחוט את ערוץ הילדים!!!!!!!!!!! מה זה הם אומרים לנו "לא נפסיק לשדר עד שיגמרו העונות" וכל חג הם לא משדרים!!!!!!! מה זאת החוצפה הסאת???? TaLi
חחחחחחחמודה!!!!! אני הולכת לשחוט את ערוץ הילדים!!!!!!!!!!! מה זה הם אומרים לנו "לא נפסיק לשדר עד שיגמרו העונות" וכל חג הם לא משדרים!!!!!!! מה זאת החוצפה הסאת???? TaLi
R Rotem Lisa New member 22/3/02 #9 ( אווף!! באמת.. לא מספיק שהיום אין "קטנטנות", והם צים גם בחג שלא יהיה ??! אוף, משעמם ליייי!! אני חייבת לראות!!
( אווף!! באמת.. לא מספיק שהיום אין "קטנטנות", והם צים גם בחג שלא יהיה ??! אוף, משעמם ליייי!! אני חייבת לראות!!
G G@T New member 22/3/02 #10 אוקיי......אז לא נשרוד...../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif זה באמת מעצבן ואני אמות משעמום אבל כבר רגילים לא? אף פעם אין בחגים לפי ידיעתי..באסה ביי
אוקיי......אז לא נשרוד...../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif זה באמת מעצבן ואני אמות משעמום אבל כבר רגילים לא? אף פעם אין בחגים לפי ידיעתי..באסה ביי