שלחתי לך מסר- עם קוד רישום
א ארץ השמש New member 16/8/05 #27 חחחח אפילו לא ידעתי שזה דורש הזמנה שאני נרשמתי לאתר, לא היה צורך בהזמנה.אבל זה אתר מעולה, אחד הטובים !!! ולא אין לי עוד אתרים, רשמתי לך את כל מה שאני מכירה במסר.
חחחח אפילו לא ידעתי שזה דורש הזמנה שאני נרשמתי לאתר, לא היה צורך בהזמנה.אבל זה אתר מעולה, אחד הטובים !!! ולא אין לי עוד אתרים, רשמתי לך את כל מה שאני מכירה במסר.
T Tinty New member 16/8/05 #30 מיכל, אני צריך, אם נשארו הזמנות ואני יודע שגם גיא (dht160) מחפש בנרות טורנטים עם מהירות הורדה נורמלית. יש מצב להזמנה? תודה מראש
מיכל, אני צריך, אם נשארו הזמנות ואני יודע שגם גיא (dht160) מחפש בנרות טורנטים עם מהירות הורדה נורמלית. יש מצב להזמנה? תודה מראש
T Tinty New member 16/8/05 #32 אוף, חבל ../images/Emo10.gif תודה בכל זאת (פרדי, עבור כבר לפיירפוקס!!!).
T T a M a R a 2 New member 15/8/05 #24 ברוכה הבאה כן, יש... אבל לא זוכרת מה הוא, תאלץ לחפש בגוגל. ואפשר, אבל זה אסור.