לכולם! בוקר טוב (לא בדיוק טוב...)

SHANI_1_5

New member
לכולם! בוקר טוב (לא בדיוק טוב...)

שלום לכל אנשי הפורום הקסומים שלי..התגעגעתי אל כולכם כל כך כמה שהייתי רוצה שההודעה הזאת תהיה מזאת שאוכל לכתוב בוקר אור, מקסים נפלא ושמח, אבל איך אפשר עם כל מה שקרה...
אני שמחה מיקוש שהולכת לך הדיאטה יפה..גאה בך כל כך חמודה שלי, תמשיכי ככה! ומה שלום כולכם? סירופ שוקולד? אלי..?ארינה..?..(עדידוש לא שכחתי גם אותך..וה-
שלך) אני נראה לי ירדתי חצי קילו..לא יודעת..לא בדקתי עדיין תחזיקו לי אצבעות! זה גם כל כך לא במחשבות שלי, מאז אתמול אני ממש מתוסכלת, ראיתי היום את העיתון ופעם ראשונה שפשוט בכיתי אני לא מסוגלת אפילו לחשוב על הדיאטה הזאת רק על כל מה שקורה אני מקווה שיהיה שינוי כי אני כבר מתוסכלת ונמאס לי לפחד כל הזמן.. אבל בכל מקרה..אני רוצה לשלוח לכולכם כאן, חיבוק גדול, חם ,אוהב ותומך,
ואני מ ב ק ש ת, מ ת ח נ נ ת ממכם, תשמרו על עצמכם!!!! ב-
ללא גבולות.. שני הגדולה

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

לשני ולכל חברי הפורום! זה באמת יום עצוב... יש הרוגה אחת, בת 15.. אני משערת שכבר כולם ראו חדשות. מקווה שהבוקר הזה יפתח יום טוב יותר מהיום של אתמול. שאולי יהיה לנו יום של שקט. שני הגדולה, אחרי שתבדקי- תודיעי מה קורה עם המשקל!
שניני הקטנה, מה איתך? מיקוש, איזה כיף שהולך לך טוב!! מה איתך ארינה? כשיהיה לך זמן תוסיפי היום מילה או שתיים..
ומה שלומך אלי המתוקה, שלא שמה *** על אף אחד? דרך אגב, את נותנת לי עם זה השראה...
ואיפה עדי באמת?? יא אללה שלה, לא הייתה אמורה לחזור כבר?? ועכשיו מצטרפת לדברים של שני: רע לחיות עכשיו במדינה. עם כל מה שקורה.. אז בבקשה בבקשה... אנשים, תישמרו על עצמכם. המון. בבקשה.. אוהבת מיליון, ס.ש.

ארינה

New member
בוקר טוב לכולם

נכון שעכשיו אנחנו די מנותקים מהחיים הנורמליים אבל צריך לעבור גם את זה. אני גאה בך ובכולכם שירדת וכל הכבוד לך וזה באמת דבר גדול ואני רוצה שתמשיכי ככה. שיהיה לך אחלה סוף שבוע ארינה

mikloi

New member
בוקר!

תראי, שניני, אני יודעת שזה ממש מזעזע מה שהולך במדינה, ושאתמול היה הפיגוע הכי גדול ונורא שהיה פה מעולם, אבל אסור לנו לאבד תקווה, או להתייאש או להפסיק לחיות, כי זה מה שהם רוצים. אני יודעת שזה בכלל לא קל, ושהדרך שלי להתמודד היא אולי מטופשת, אבל אני משתדלת לא לשים לב. פשוט לטמון את הראש שלי בחול. לא לראות ולא לשמוע. העניין הוא, שאין לנו ממש ברירה. חוץ מלהמשיך לחיות-אין לנו מה לעשות. נקווה שהדברים יתחילו להשתפר, כי בפעם הראשונה כל העולם מגלה סימפטיה אלינו, לא לרוצחים....

למעלה