לכולם!!!דחוף!!!

gsh10

New member
לכולם!!!דחוף!!!

אין מישהו שיותר אוהב ממני את התאומות אולסן אני חולה עליהם יש לי הכל שלהם קניתי לא מזמן את הספרים: two of akind\mary-kete and ashley in action!\the new adventures of mery-kete and ashley\starring in\ so little time\sweet 16 מכל ספר יש כמה סדרות ולי יש את הסדרות המלאות!!! יש לי את הסרטים שלהם את הדיסקים של הם והכל פוסטרים מדבקות ואין לי כח לירשום את הכול...(הדיסקים הסרטים מארצות הברית) טוב יאללה אני ארשום מה יש לי:פנס,גמבוי,רדיו,מקל קפיצה,דיסקים כאלה שמצויר עליהם התאומות,איפור,בגדים,נעליים,כפקפים,סנדלים,בגד ים,דעון ועוד..ועוד...אין מישהו שיותר מעריץ אותם ממני

karin agajany

New member
דבר ראשון...

הכמות של הדברים שיש לך עליהן, לא קובעת את הרמה שאת מעריצה אותן, וגם מי שאוהב אותן אולי רוצה דברים שלהן, אבל זה לא משנה את כמה הוא אוהב אותן!!

אין לי את כל הדברים שלך יש אבל...

אני המעריצה הכי שרופה עליהן יותר מכולם וזה כל כך עצום שקשה להסביר את זה במילים!!!

באמת

אף אחת מכם לא "המעריצה הכי שרופה שלהם" פגשתם אותם? לא נסעתן לצרפת כי הן עשו סרט שם? לא אם הן היו באות לארץ הייתן פורצות למלון כדי לקבל חתימה? כן (טוב גם אני אבל לא משנה) וקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שיש אנשים שמעריצים אותן הרבה הרבה הרבה יותר ממכן

AM16

New member
יש משהו בדבריך

למרות שלא לכולם יש את האפשרות לטוס לצרפת או לכל מקום אחר כדי לראות אותן.

לא פגשתי אותן כי הן לי אפשרות אבל..

אם הן היו באות לארץ הייתי עושה הכל כדי לפגוש אותן!!! אין אין אני המעריצה הכי שרופה הן החיים שלי אם מישהו מקלל אותן הוא מקלל אותי או את משפחתי

ק מ י

New member
גם לי יש המון המון דברים של

התאומות אבל זה לא קשור לרמת ההערצה יש אנשים שלא יכולים לקנות ולנסוע כ"כ הרבה או שלא מרשים להם להזמין דברים מהאינטרנט...... יש לי: סרטים- להגיע לשם, חופשה בשמש, שפתינו חתומות, לנצח בלונדון, מסיבת בית הספר, מסיבת קניון, מסיבת פיג´מות, 3 הרפתקאות, מסיבת יום הולדת, קלטת האופנה של וול מארט, ופרק שהקלטתי באמריקה של מזל תאומות..... ספרים- 5 בובות ברבי גלויות היה לי מחזיק מפתחות ועוד...........................

כל המערצות למינהן אומרות

שהן יעשו הכל כדי לפגוש אותן.. בינתיים אתן משקרות לעצמכן!! בסוף אתן תיזכו לאכזבה כאילו הוזזתם אצבע כדי לפגוש אותם?? אני מתכוונת...אם הייתן עושות הכל..ממזמן הייתן פוגשות אותם!!! וכמו שאמרתי לכמה בנות..כמות המוצרים לא מבוססת על הרמה של אהבה!!!

לפרה שרוטה

אני לא יכולה לטוס לחו"ל כדי לפגוש אותן אבל אם הן היו באות לארץ באמת הייתי עושה הכל כדי לפגוש אותן כאילו הן בארץ שלי אני הייתי מתפרצת למלון הייתי עושה הכל אם הן היו באות לארץ

אני לא חושבת שאני מאמינה../images/Emo70.gif

הצורה שהוא כותב את כל הדברים שיש לו מראה כאילו הוא סתם כותב שיש לו הכל לדעתי אין לו הכל.

נועה לפה..

את באמת חושבת שיש לילד/ה הכל???? מתערבת איתך שאין לו דבר אחד ממה שהוא אמר חוץ מהדברים שבארץ!! יש כאן סתם ילדיים שחושבים שהם מעריצים גדולים בגלל כמות המוצרים..

היי:)

רק מה שמך?
נכון זה לא קשור עם ההורים שלי גם היו אמריקיים אז הייתי יכולה לקנות הכל ולומר את זה.

gsh10

New member
למי שרשם שהוא לא מאמין לי

דבר ראשון לנועה אני לא בן אני בת דבר שני אני באה ממשפחה אמריקאית הם הביאו לי את כל הדברים ואם את לא רוצה להאמין אני לא מכריכה אותך.

היי סורי!

תקשיבי מה שמך? לא אמרתי שאני לא מאמינה אמרתי שאני לא יודעת עם לאמין אני מקווה שלא נהלבת
טוב אני מאמינה אבל זה לא אומר שאת הכי מעריצה אותם וגם עם אני הייתי באה ממשפחה כזאת היו יכולים להיות לי תדברים עם יש לך אי סיקי ותצרי קשר 76212160
מקווה שאת לא כועסת:)

למעלה