לכולם-הבדל בגן מסביר רגישות לכאב

ששרון

New member
לכולם-הבדל בגן מסביר רגישות לכאב

הי לבאי בית השאנטי
עמוד ראשי הבוקר, עתון הארץ, בגדול, רשום: "עכשיו זה מבוסס, לאנשים מסוימים כואב יותר. הבדל בגן עשוי להסביר רשיות יתר לכאב גופני או לחץ רגשי..." ויש שם מאמר שלם על העניין, תקציר של מאמר שהתפרסם בכתב עת המדעי "סיינס". תוכלו להכנס למחשב לאתר שלהם ולראות את המאמר גם. אותי זה שימח. אמנם לא הזכירו הפיברו, אבל מי יודע, אולי עוד ימצאו קשר בהמשך. זה יכול להיות פריצת דרך חשובה.... אשמח לתגובותיכם
שרון

שריק 7

New member
../images/Emo22.gifשרון-מממ.. מעניין מאוד

אכנס תיכף להארץ לקרוא. תודה לך, שרי

sayv

New member
לא קראתי אבל ראיתי את זה איפשהו..

אולי קראתי משהו על זה.. נשמע הגיוני מאוד.. ולמה שלא יהיה?.... אבל את יודעת מה ר' אומרת- "אפשר לנצח את הגנטיקה"....

ששרון

New member
שרי, תודה וסיו-לגבי ר'... ../images/Emo13.gif

אם הבנתי את ר' נכון... אצלה אין בכלל גנטיקה/מדע/מקריות - היא פשוט מחקה אותם מהמציאות שלה... אצלה יש הגיון על בסיס אחר משאר המין האנושי. ההגיון שלה אומר שהכל בכלל בא מכוונים אחרים-בגלל הנפש, או בגלל איזה משהו מהגלגול הקודם.... או כדבריה-הקארמה, הקארמה...
וכמו שאמרתי לך, אני קצת מסתייגת מטוטאליות כך שאני מתקשה לקבל את זה, ובכלל זה לא נשמע לי... טוב, נדסקס על זה כבר במקום אחר מתישהו אגב, כדאי לך לקרא את המאמר, הוא מעניין. את פשוט צריכה להקליד שם וסיסמא, ואז את יכולה להכנס חופשי לעתון כל פעם. אם קשה לך, אני יכולה לשמור לך את הכתבה, רק תגידי.... ש'

sayv

New member
יש לי שם וסיסמה איפשהו....

לגבי ר'- היא לא מחקה אותם מהמציאות- מקריות היא לא דבר שקיים גם לתפיסתי, וגנטיקה קיימת לדעתה כמובן- רק שניתן להתגבר עליה. ועל מדע לא שמתי לב לשום דבר גורף.. אני אקרא.... אני פשוט כ"כ עמוסה עם לימודים וכואבות לי העיניים מרוב לקרוא........

ששרון

New member
סיו

אני דווקא רואה את הדברים והדעות של ....xxx
בצורה שונה ממך, וכמוני גם השאר כך הסתבר לי שבוע שעבר... אבל כאמור, זה יפה-מגוון של דעות ותחושות, ואני בהחלט בעד זה שאנו חווים ורואים דברים אחרת מאותה החוויה , כי אחרת היה לנו נורא משעמם בעולם שלנו אם כולם היו אותו דבר
))))) ותחזיקי מעמד עם הלימודים לגבי המאמר שקשה לך להכנס לאתר, לא נורא, שמרתי אותו בשביל להראות לכן בי בי

sayv

New member
אני מופתעת קצת לשמוע

על דעת "השאר", אבל אני לחלוטין תומכת את זה בנוקשות של הזמן האחרון- הלא כך- הרי זה משפיע לכל הכיוונים- גם על הגמישות והפתיחות המחשבתית. (התכוונתי אצלה- אך, אולי ניתן ליישם גם עלינו קצת- כיוון הקור והכאבים המוגברים.....)

למעלה