לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!! הסרט החדש ש

לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!! הסרט החדש ש

ל התאומות כשברומא בארץ אפשר ליקנות אותו בלייזר קלאב או בחנות עצמה ביותר יקר או בהזמנה אני קונה אותו קניתי מישם גם את הסרט להגיע לשם וביגלל שהיו הרבה ילדים ששאלו את המוכרים בבלוקבאסטר עם יש להם את הסרט להגיע לשם אז הם החליטו לשים אותו בבלוקבאסטר אז אולי אם ילדים יבקשו את הסרט כשברומא אז ישימו אותו

הינה קישור לאתר ותירשמו בצד

כשברומא באנגלית ואז זה יעשה לכם והינה העלילה של הסרט : ריצקת When sisters Charli and Leila score their first summer internships at a global fashion and entertainment company headquarted in Rome, Italy, they can´t wait to soak up the city´s sights. But immediately after Charli and Leila begin work, they are fired! Why? Charli and Leila are determined to find out why they´re out of work. In the process, they enjoy the landmarks of Rome - the Trevi fountain, the Colliseum, the Spanish Steps...Experience all the wonders as Charli and Leila find romance, excitement and intrigue, and cope with their first on-the-job experience. וניראה לי שיש את זה ררק בדיוידי

../images/Emo51.gifשאלה../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

ניראה לכם שיש אותו בענק הודיאו

שרונוש-מדהימונת!../images/Emo85.gif

שליייי
:) אבל אני באמת באמת לא יכולה לדבר על זה אבל איני ממש מעריכה את זה חולה עליייךךךךךך
ות
ים
והנה לך המון
לאט לאט אני חוזרת לעצמי והכל יהיה פאן
:) לאף יו:):)

../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

אופססססס זה לא היה לפה זה היה למה שכתבתי קודם
בובקר .... אבל לא נורא הק
תי עכישו הודעה שלא ענו עלייה

למעלה