לכולם!הקישור מהאתר של וואלה.. http://music.walla.co.il/
ש שרית7 New member 1/2/05 #2 תודה ממי .איפה את? נעלמת לנו? היום הייתי בפניקס סיימתי את טופס הטיולים כי מחר אני מתחילה במנורה... נתקלתי בירח וישר נזכרתי בך
תודה ממי .איפה את? נעלמת לנו? היום הייתי בפניקס סיימתי את טופס הטיולים כי מחר אני מתחילה במנורה... נתקלתי בירח וישר נזכרתי בך
נ נטעלי4 New member 1/2/05 #3 ../images/Emo13.gif אני מתגעגעת מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג כמה! שיהיה המון בהצלחה ודרך צלחה בעבודה החדשה! ואני אהיה איתך בקשר דונט וורי נ.ב יש לך הרבה לספר לי על הטיול בחו"ל...העבודה...הפרידה..היום הראשון...
../images/Emo13.gif אני מתגעגעת מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג כמה! שיהיה המון בהצלחה ודרך צלחה בעבודה החדשה! ואני אהיה איתך בקשר דונט וורי נ.ב יש לך הרבה לספר לי על הטיול בחו"ל...העבודה...הפרידה..היום הראשון...
ו ולנטינו לוי New member 2/2/05 #4 תודה נטעלי../images/Emo70.gif../images/Emo112.gif כעת ניתן לשמוע שירים של גלי גם באינטרנט באופן חוקי
נ נטעלי4 New member 2/2/05 #6 גלי הייתה האומן היומי בערוץ 24!!!! כמה שנהניתי לחזור הביתה מהיום הארוך בבצפר ולהינות מהשירים ומההופעה של גלי המלכה!!!!
גלי הייתה האומן היומי בערוץ 24!!!! כמה שנהניתי לחזור הביתה מהיום הארוך בבצפר ולהינות מהשירים ומההופעה של גלי המלכה!!!!
נ נטעלי4 New member 2/2/05 #8 כן חח../images/Emo13.gif היה ממש יפה!!!! השיר האחרון היה השיר 'זה רק אתה' כשגלי הייתה באולפנים של הערוץ
כן חח../images/Emo13.gif היה ממש יפה!!!! השיר האחרון היה השיר 'זה רק אתה' כשגלי הייתה באולפנים של הערוץ
ש שרית7 New member 3/2/05 #9 אלוהים אני לא מאמינה שפספסתי את זה ועוד יותר אני לא מאמינה שגלי לא אמרה לי שיש דבר כזה. אני הורגת אותה. מתי שידור חוזר?
אלוהים אני לא מאמינה שפספסתי את זה ועוד יותר אני לא מאמינה שגלי לא אמרה לי שיש דבר כזה. אני הורגת אותה. מתי שידור חוזר?
ו ולנטינו לוי New member 4/2/05 #16 זה לא משהו רציני לא שהיו ראיונות עם כלי או משהו רק אראו קליפים שלה במהלך היום, גם ככה בערוץ 24 יש לה רק 5: השיר שיביא לך אהבה, מה שאת אוהבת, שמש אדומה, זה רק אתה ות"א בחורף.
זה לא משהו רציני לא שהיו ראיונות עם כלי או משהו רק אראו קליפים שלה במהלך היום, גם ככה בערוץ 24 יש לה רק 5: השיר שיביא לך אהבה, מה שאת אוהבת, שמש אדומה, זה רק אתה ות"א בחורף.
ש שרית7 New member 4/2/05 #20 טוב ראיתי את כולם זו הנחמה חלק ודאי מהבהמה המרכזית ות"א בחורף מהתכנית של שרון בן עזר
ש שרית7 New member 5/2/05 #23 ואללה איזה קטע לא שמתי לב שרשמתי מהמהירות פעמיים ה' הבהמה המרכזית יפה... בדיחה טובה מבלי להתכוון... זה אמור להיות הבמה המרכזית כמובן גלי שרה שם את מקיץ אל החלום וזה רק אתה
ואללה איזה קטע לא שמתי לב שרשמתי מהמהירות פעמיים ה' הבהמה המרכזית יפה... בדיחה טובה מבלי להתכוון... זה אמור להיות הבמה המרכזית כמובן גלי שרה שם את מקיץ אל החלום וזה רק אתה