הי שריק - אכן מזל ש../images/Emo24.gif לא.. ../images/Emo6.gif
ותודה על הסבת תשומת לבי - ! אכן: לא ויטמין בי, כי אם סי !!! - מקווה שלא הטעתי איש - מניחה שציון היחידות במקום המ"ג - יבטיח זאת, וכמובן - עניין ההתייעצות עם רוקח. הטעות משקפת המצב בו נכתבו הדברים. הייתי אצל רופאת עיניים - בגלל הסינוור הקשה - לשלול עוד פעם.. קטראקט, ועוד ... 1/2 שעה אחרי הבדיקה החלו כאבי עיניים קשים - כמו גוף זר, דמעות, עפעוף בלתי-פוסק, וטשטוש ראייה נורא - בזמן זה עניתי לך. בינתיים - הסתדר. טלפניתי לרופאה, סיפרתי, נענתי כי זו תוצאה של הבדיקה , (שעברתי בעבר לא פעם - מבלי שיווצאו תופעות כאלו) קיבלתי הנחייה מה לעשות - עשיתי - ולאחר כשעה - באו הדברים על תיקונם. ובאשר לחורף הבא - לא רק בבא - כי אם גם בקודמים - אני נוטלת אכינצאה הנ"ל וויטמין סי - כמובן בהנחיית הרופא שלי, איש יקר !!!!, שנים קיבלתי חיסונים נגד שפעת כל חורף - בין השאר אני סובלת מאלרגיה בדרכי הנשימה - ונטיתי להסתבך עם שפעות - שנסתיימו בברונכיטים קשים ממש וממושכים. עם החיסונים היה יותר קל - אך עדין היו ברונכיטים גם, כמעט כשיגרה. כבר לפני למעלה מ-5 שנים - בהגיעי אליו - הורה לי להפסיק החיסונים - אותם קיבלתי לפחות !!! עשור !!! היה זה בתחילת דרכי אתו - והדבר מאוד לא מצא חן בעייני והדאיג אותי, אך - לפי דרכי - אם אתה מחליט לפנות לרופא מסויים - עליך גם להחליט לנסות אתו את דרכו הטיפולית ... !!! אחרת - איני רואה כל טעם בדבר ! אז - עם הנ"ל, ובתוספת טיפול מונע/תומך בעניין האלרגיה - שקיבלתי שנים - אך שונה על-ידו - בא הקץ לשפעות ולברונכיטים !!! קרה, אבל זה הפך לדבר נדיר - במקום דבר תדיר !!! ואין לי ספק - שבהיותי תש´ כר´ +פיברו´ - לדבר חשיבות גדולה הרבה מעבר למניעת השפעות והברונכיטים - שכן או מהווים סטרס פיסי/זיהומי שיכול להיות טריגר ל"נפילות" ואף היה כך בעבר. זהו .