לכולם... ובמיוחד להילה המקסימה.

ש ק ד ב ת

New member
לכולם... ובמיוחד להילה המקסימה.

ולרועי´קה..ומאיה,למרות שנטשה אותנו בזמן האחרון (זה אלו האנשים שאני מכירה מכאן) משהו קטן, רגע אחד לפני שהלילה יורד... תעצום את העיניים תעצום אותן בכוח תבקש משאלה שתגרום לך לשמוח. תגיד אותה בלב ותחזור עליה שוב תשתדל שזה יהיה משהו חשוב. תספור עד שלוש ותפקח את העיניים עכשיו המשאלה כבר נמצאת בשמיים. ואם ילד טוב תהיה היא תתגשם בבוא היום וזו לא תהיה רק משאלה בגדר של חלום. אז תעצום את העיניים תעצום אותן בכוח ותבקש משאלה שתגרום לך לשמוח. ותזכור תמיד תמיד שהמשאלה היא רק שלך ואם אתה בה תאמין, אז היא גם תאמין בך! מוקדש לכל הפורום המדהים הזה בהמון אהבה, השבוע שאני מקווה שיהיה יותר טוב לכל אחד ואחת מכם, בדיוק כפי שמגיע לכם. מגיע לכם שיהיה לכם טוב... כולכם כאן מדהימים. אל תיתנו לדברים קטנים להרוס אתכם. אסור לכם. והילה... לך אני שולחת ענק מכל ה-, ומאחלת לך שבוע קל יותר ונעים יותר. אוהבת טריליון :) שקד
הילה..סורי שלא עניתי גאי סי קיו,זה עשה לי המון בעיות.. ובשעה 10 רק הלכתי לישון מכל הלילה.. היום נדבר

מאיה123

New member
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo140.gif

ואפילו לא שכחתם אותי...... הייתי עסוקה, אבל אני כאן, איתכם, ת מ י ד !!! אוהבת את כולם (ושמעתי שהצתרפו הרבה ילדים חדשים. תעדכנו אותי בבקשה)
מאיוש

HilOneT18

New member
נעלמת לנו...

הצטרפו 3 חדשים רותם נעמה וליאור הם עוד לא סיפרו הרבה... אבל העיקר שהם כאן וגם את ואנחנו כאן...

מאיה123

New member
היי הילונת וכל השאר../images/Emo24.gif

וכולכם, ואני מקווה להכיר את כל החדשים טוב יותר... רותם, נעמה וליאור- ברוכים הבאים לפורום עם הילדים החמודים ביותר בעולם ומי שלא חושב ככה אני כבר אדע מה לעשות לו *חיוך זדוני*
אוהבת את כולכם,נישוקים, חיבוקים ושאר קישקושים (וחרוזים), מאיה

למעלה