לכולם זה דחוף כל הפורום להיכנס רעיו

לכולם זה דחוף כל הפורום להיכנס רעיו

ן רעיון
לכולם תשאירו הודעות לאתר של ליזר כלאב שאני ועוד כמה ילדים אז קנו מישם את הסרט של להגיע לשם אז לכל מי שרוצה ליראות את הסרט כשברומא תשאירו להם הרבה מאד הודעות וגם אני וכולם שאתם רוצים שהם יביאו את הסרט הזה לארץ ותיקחו את המידע מהמזון על הסרט ותביאו להם גם כי הם תמיד רושמים מידע באנגלית על הסרט על מה הסרט ומי מישתתף בו ואת הבמאי הוא שתגידו להם שיכנסו להמזון וגם שכולם יבקשו מהם ששנה הבאה יביאו את הסרט שהילדה ההיא אמרה עם יש בכלל כזה סרט ותביאו את המידע שהילדה הזאת הביאה ותביאו להם ותגידו להם את השם של הסרט בובונוליה ניראה לי לא חשוב ותשאירו הודעות אותו הדבר עם מידע וכל מה שאמרתי גם לבלוק בסטר ותגידו להם שעם הם לא יסיגו את זה מהר אז כבר ליזר כלאב יתפוס להם את הסרט ותגידו את זה גם לליזר כלאב שעם הם לא יביאו את הסרט מהר את בלוק בסטר יתפוס להם את הסרט ושכולם יבקשו גם מהאתר של סטימצקי שיביאו לארץ את הביוגרפיה שלהם ואת כל הספרים ותגידו להם איזה ספרים ולסקאל ספורט תגידו לאתר שלהם מתי הם מביאים את כל קיו האופנה של התאומות לארץ לא רק את הבגדים את כל קיו האופנה ואת המישחקים טוב? ווכה הם יראו שהרבה ילדים משאירים להם 100000 הודעות והם יסכימו בסוף וגם שמוטי יבי להם את הדבר הזה שחתמנו עליו טוב?

ruth yehuda

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכימה! במיוחד לסטימצקי שיביאו את הספרים שלהן! לא נראה לי שהם יתרגמו אבל העיקר שיביאו! אז לפי דעתי, שמישהו יביא את הדף אינטרנט הישיר לשלוח לסטימצקי מכתבים וגם את הכתובת לשלוח מכתבים! ואחרי שיהיו כבר המון הודעות אז אולי הם יחשבו על זה...! אז................ מי מתנדב???????

לי לא איכפת אבל מה צריך לעשות לעשות

קישור לאתרים אבל בקשר לספרים באנגלית אז בבקשה תבקשו מהם עם תרגום כי לא כולם יודעים ליקרוא ספר שלם שלהם באנגלית טוב אני הולכת לחפש את האתרים ולעשות קישור

M ar y K at e

New member
בקשה- ../images/Emo15.gif

כאת/ה נותנת קישור- תן/י קישור תקין= זאת אומרת להוריד את ה-http:// שתפוז אוטומטית מוסיף. תודע!

בבלוק באסטר יש רק אתר אנגלי לא עיבר

י וזה לא של ישראל אז בבלוק בסטאר עם תישאלו את המורכרים הרבה פעמים עם יש את הסרט כשברומא של התאומות והם בסוף ישימו אותו כמו עם להגיע לשם כולם ביקשו מהם והם בסוף שמו

A d i d a

New member
לסטימצקי יש ספרים של התאומות!

קניתי כבר ספר אחד מסדרת כל כך מעט זמן ואחד משש עשרה המתוק.... תשאלו איפה הספרים באנגלית הם יראו לכם ושם תמצאו את הספרים..

cartasf

New member
אוקיי מצאתי אולי את האיי מייל אבל

זה איי מייל תמיכה... אפשר לשלוח לשם איי מייל ולשאול אם הם יכולים לתת לנו את האיי מייל של השרות או משהו... בכל מקרה הנה האיי מייל [email protected] ואם מישהו ימצא את האיי מייל של הבקשות האילו להבאת סרטים וספרים אז גם אני אשלח...

למעלה