לכולם-חשוב...

yellow cheese

New member
לכולם-חשוב... ../images/Emo10.gif

יש לי שאלה...... ותענו בכנות!!! אתם מרגישים שאני מנהלת טובה לפורום הזה?!
חשוב לי שתגידו את הדעה האמיתית שלכם בלי קשר לזה שאתם מכירים אותי (חלקכם לפחות...) פעלתי נכון כשהקמתי את הפורום הזה?! זה מאוד חשוב לי שכולם יענו על זה בימים הקרובים..
שירלי.

מיצי את מנהלת מצויינת

בטח שפעלת נכון מה היינו עושים ללא פורום אביב בתפוז זה אתם שאשמים שלא כותבים כלום אוף יאללה איתכם תכתבו כבר! מיצי דונט וורי הפורום ישרוד טיטי (קוקי?!) שחף

yellow cheese

New member
קוקי ומיסטר רוק-חשוב! ../images/Emo66.gif

תודה על העידוד מתוקים... לא הרבה חושבים כמוכם...
אני מקווה שהכל יהיה בסיידר עם הפורום הזה... מי כמוכם יודעים כמה אני רוצה שהוא ישאר פה... ובקצב הזה הפורום ייסגר... נראה לי שאני מרימה ידיים אחרי כל התחנונים שלי לנטע על הקמת הפורום הזה- אני כבר לא בטוחה שאני טובה לפורום. ניסיתי לעשות הכל..... שהכל ייצא על הצד הטוב ביותר... כנראה שטעיתי....
עשיתי משהו לא בסיידר.... אולי אני לא מספיק טובה כדי לנהל פורום שכזה?! לא תארתי לעצמי שלנהל פורום שכזה זו כל כך הרבה אחריות...... כל כך הרבה באסה.... יש לכם הצעות לשיפור?! כי הפורום הזה...... מת!!!!!! אפילו הדר ורותם שהיו הכותבות הכי הכי בפורום הפסיקו לכתוב.... אולי באמת כולנו היינו צריכים להישאר בירח מלא?????
מה אתם אומרים
תודה על הכל ואם הפורום יסגר..... אל תשכחו ש.. זה רק אור הירח..... שלכם תמיד, שירלי (מיצי מיאו..) מנהלת הפורום הייבש הזה....

RBRB

New member
לא שירלי!!!

למה??? למה להרים ידיים? עד שהצלחת לפתוח את הפורום?! את כן מספיק טובה כדי לנהל אותו!!!

hadarosh16

New member
שירלי.............

הנה אני.... אני פה כל הזמן.. רק שפשוט אין לי מה לכתוב... לא ברחתי לשום מקום.... אני נשארת פה... למרות שלאינטרנט אין לי המון זמן להיכנס... אבל אני מנסה... לפעמים גם מצליחה... טוב.. נדבר כבר.. שלך הדרו´ש... נ.ב:גם את בקושי פה ואני מניחה שברגעים האלה גם את לא פה....

RBRB

New member
בטח שאת מנהלת טובה

את מנהלת מצויינת!!! וכן, פעלת נכון כשהקמת את הפורום!!!!!!

nanaaviv

New member
שלא תעיזי!!!!!

שירלי,לאיפה אני אלך אם הפורום יסגר????את מנהלת את הפורום מצויין,וזה הפורום הכי שווה שיש בל הרשת,אין מה לעשות באינטרנט חוץ מלהכנס לכאן!!!! רק אל תוותרי! חולה עלייך,נדיה

*Michal-tuti*

New member
שירלי,כמה דברים~~!

1.את מנהלת מצויינת,את משקיעה המון בפורום וגם השקעת כדיי לקבל את ניהולו. 2.הדבר היחידי שאני אתעלם ממנו שאת לא תמיד עונה להודעות שלי בפורום. 3.אתמול באמצע הצ´אט שדיברנו באייסיקיו קראו לי לקפל כביסה ואז ישבנו לאכול ואז התארגנתי ויצאתי וחזרתי השקם בבוקר וקמתי רק עכשיו ולצערי קמתי חולה. 4.שכחתי לאמר לך:היי נשמה,מה שלומך??? 5.טוב עד כאן להפעם... ממני,מיכליה כחולה,תותי פרוטי וכו´.

yellow cheese

New member
מיכליה.... ../images/Emo13.gif

היי מתוקה.... ממצב? אז ככה: תודה על הכל! בקשר לצ´אט?! זה בסדר!!! מצטערת שאני לא תמיד עונה....סורי! אני אוהבת אותךךךךךך.... משירליה צהובה!!!!!

peace and love

New member
שירלי-

הפורום אכן מת.. אני לא ישקר ויגיד שלא. אבל אולי זה בגלל שלאנשים לא היה כל כך זמן לכתוב בשבוע האחרון.. אתה יודעת, בי"ס שיעורים וכל מיני דברים ולפעמים לא מספיקים לעלות לאינטרנט. אבל- זה לא אומר שצריך לוותר. זה רק אומר שעוד מעט אנשים יתעשתו מההלם הזה של לחוזור ללימודים ויתחילו לכתוב מחדש. ועוד מעט יהיה על מה לדבר בעיקר בגלל ההופעה שתיהיה עוד מעט. אז אל תוותרי- כולנו גאים בך על זה שהקמת לנו פורום כזה! יישר כוח, רוני

למעלה