לכולם - טבריה.

rondadon

New member
לכולם - טבריה.

אני הולך ברביעי לטבריה, ורציתי מס´ עצות. אני יודע שתירס טוב לקרפיונים ומושטים, טוב גם עם רולר? ואם איזה ז´רז´רות להשתמש שם?

alonps

New member
../images/Emo110.gifדיג בכנרת

הי רון, שמח לשמוע ממך. אני אישית ראיתי אנשים שהשתמשו ברולר בתירס. לא מאמין שזה מאד מוצלח על קרס בודדת (ולא משולשת). האם אתה בטוח שאתה רוצה לז´רז´ר בכינרת. השפמנון (שאני מאמין שהוא הדג שתתפוס) הוא דג מגעיל - אמנם נותן "פייט טוב" אבל בעעע.... חג שמח

biker_il

New member
רון

לגבי הז´רז´רה הייתי ממליץ spinner bait זו ז´רז´רה שמדמה שפיריות או חיפושיות למיניהם שנופלות לפעמים למים ומפרפרות ולכן גם כדאי לעמוד מתחת לעץ אחד או שניים אפשר לקנות את הז´רז´רה הזאת בכל חנות דייג הפעולה שלה פשוטה היא מורכבת מעלה מתכת חרוז מבריק ומשולשת העלה מסתובב וכך גם מרעיש ומושך תשומת לב וגם מדמה פירפור הוספתי תמונה של הפתיון שיהיה לך בהצלחה ותדווח

Rembi

New member
Spinner Bait

רון, ה - Spinner Bait שיש בתמונה הוא מהסוג הפשוט יותר אך אפקטיבי במיוחד, בדרך כלל משתמשים בסוג זה ספציפית ל TROUT, ישנם SPINNER BAITS גדולים יותר בצורת V כאשר ישנה "חצאית" מעל הקרס. חיסרון נוסף ל SPINNER BAIT הנ"ל הוא המשקל... קשה מאוד להטיל למרחק משמעותי אלה אם משקל הבסיס של ה SPINNERBAIT כבד במהותו ! לכן בדרך כלל תראה שמשתמשים בהם בציודים קלים יותר של 3-4 קילו. למיטב ידיעתי אתה משתמש בחכה טלסקופית ארוכה דבך שיקשה את המשימה. תנסה דגי דמי שונים בגדלים שונים, חפש באינטרנט "Bass Lures", הם יתאימו לשפמנונים וכסיפים. בהצלחה, רמבי.

paluta

New member
זרזור בכנרת ועוד

ניתן לזרזר עם אותה זרזרה שתמונה שלה מצורפת באחת התשובות - עלותה כ- 5 - 10 ש"ח והיא עובדת 10 עם קרפיונים גם - שהרי הקרפיון דג טיפש שרץ כמעט אחרי כל דבר לגבי פתיתי תירס - אכן פתיון טוב השתמש בקרס מס 1 - 3 השחל גרגר תירס עד 4 גרגרים והשלך עם משקולת - המתן בסבלנות הדג יתפש

למעלה