לכולם.. כנסו דחוףףף

ELIRAN ZOAR

New member
לכולם.. כנסו דחוףףף ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif../images/Emo36.gif../images/Emo127.gif

צריך עזרה מכל מי שרואה תהודעות האלו פליזזזזזז אז ככה אני מחפש איפה אני יכול לקנות, להשיג, לקבל את הסינגלים הבאים שיופיעו בתמונות: אני רוצה אותם על הדיסק המקורי כולל התמונה והעטיפה וכאלו... חחח אני משוגע לפעמים כשאני רוצה משהו אז ככה : 1.WHY? 2. ANNA JUOLLA וגם את האלבום הראשון..: THIS IS ME ואת הסינגל FEEL IT כבר יש לי .. השגתי לפני יומיים חהחהחה תודה רבה לכל מי שיעזור לי ואני ישמחחחחחחח....

ELIRAN ZOAR

New member
סיגל= סינגל חח סורי על הטעות!

מואה אוהב אותכם שבת שלוםםםםםםםםםםםםםם

ELIRAN ZOAR

New member
וזה התמונה של האלבום THIS IS ME

... חחחח אני יודע שאתם לא מפגרים ואתם יודעים במה מדובר רק מלראות תשמות של מה שאני רוצה אבל אני רוצה גם להראות לכם תמונות שתזכרו כי זה חשוב לי תודה על כל מידע שינתן לי מואההההה דודי ג'ואל טל?????.... אח כמה שאני מת עלייכם

CHRISS

New member
יש גם

את JASON THIS IS YOUR NIGHT VOZE VOZE אם אני לא טועה =] גם אין לך בטוח חחחח =]

ELIRAN ZOAR

New member
הא נכון.. איך שכחתי. טנקיו כריס

אז אנשים אני רוצה גם תשלוש האלו חחחחחחח התפגרתי JASON THIS IS YOUR NIGHT VOZE VOZE

ELIRAN ZOAR

New member
וזאת תמונה שלי שתדעו שאני בחור טוב חחח../images/Emo221.gif

בצירוף שלוש תמונות בצד של השתי סינגלים והאלבום .. תודה מקרב לב לכל מי שיעזור לי .. אמן כן ירבו גולשי פורום כמותכם בישראל :) ג'ואלללללללללללללללללללללללללללללל דודיייייייי תראו כמה אהבהההההה

למעלה