לכולם... כנסו לפה בבקשה..

מריה12

New member
לכולם... כנסו לפה בבקשה..

אני צריכה יעוץ.. פחות או יותר.. אז הינה הסיפור שלי.. מקווה שתוכלו לעזור לי: היה לי ידיד, והינו ידיד די טובים, והיה לי מאוד כיף איתו.. הוא גדול ממני בשנה ושבועיים בערך, אבל הוא בשכבה שלי רק לפני שנתיים הוא עלה מצרפת והגיעה לשכבה שלי, עכשיו פעם היתי מסתובבת איתו כי הוא היה חבר של חברה שלי, וגם בן דודה שלו נמצא תמיד איתו וחברה די טובה שלי היתה חברה של בן דודה שלו.. לבן דודה שלו קוראים יוני ולידיד שלי קוראים ריצ´רד.. ולפני שלוש חודשיים בערך , היתי עם החברה הכי טובה שלי בים (שהיא היתה האקסית של יוני), ופגשנו את יוני וריצרד.. עכשיו ריצ´רד אמר לי שהוא מאוהב בי והוא רוצה קשר של חברות, ויוני סיפר לחברה שלי (שקוראים לה יעל) שהוא עדיין אוהב אותה וגם הוא רצה קשר של חברות... וריצ´רד אמר לי את זה כל כך יפה.. אבל לא יכולתי לחשוב על זה שאני אהיה חברה שלו, כי הוא גדול ממני בשנה(למרות שזה לא כל כך חשוב) וגם כי לידו אני נראית כמו האחות הקטנה שלו ולא כמו חברה.. הוא מאוד גבוה לגיל שלו.. וגם לידי הוא נראה מאוד גבוה.. אז חשבתי על זה יומיים ובסוף סירבתי.. הוא היה מדוכא בערך יומיים הוא בקושי דיבר עם אף אחד.. ויוני אני לא יודעת כי הוא מבית ספר אחר.. ויומיים שלוש אחרי הוא הציע חברות(כן אנחנו עדיין בקטע של להציע חברות) לילדה שאני הכי שונאת (והוא יודע שאני שונאת אותה מאוד!) הם היו חברים.. שבועיים בערך.. והוא נפרד ממנה.. וזה היה מאוד ברור שהוא עשה את זה בישביל שאני אקנא.. אבל לא הלך לו.. כי לא הרגשתי אז כלפיו כלום חוץ מזה שאהבתי רק בתור ידיד.. והוא ראה שזה לא מזיז לי ונפרד ממנה.. אבל אני לא דיברתי איתו והוא יודע טוב מאוד למה.. הוא ביקש ממני סליחה מליוני פעם, ואיזה פעם אחת היתעצבנתי עליו הראתי לו את האצבע היפה שלי (אם אתם מבינים לאיזה אני מיתכוונת) והיסתובבתי.. מאז הוא רק היסתקל עלי בפרצוף עצוב וזהו... שבוע אחרי זה חזרתי לאקס שלי (גיא זה שאני איתו בתמונה שבגלריה) מאז ניפרדתי גם מגיא (גם סיבוך)... וביום שלישי במסיבה שהיתי ראיתי את ריצ´רד ויוני ועוד חברים שלהם... בדיוק קניתי ברד.. וסתם היתסקלתי מסביבי ופתאום אני קולטת את יוני מצביע עלי ומראה לריצ´רד שאני שם, אני היסתקלתי על ריצ´רד הוא היסתקל עלי ושנינו מסתקלים אחד על השני ואז היסתובבתי והוא המשיך ללכת, הוא הלך לכיוון המסיבה.. ואני לצד השני כי חיכיתי לחברות שלי שגם קנו ברד.. ואז כשהיתי בדרך לשבת והוא בדרך לשם, שוב שנינו היסתובנו אחד לשני והיסתקלנו אחד על השני בעוד שחברה שלי דוחפת אותי קדימה שאני אשב.. והוא הולך עם חברים שלו לכיוון המסיבה... ועכשיו אני לא מפסיקה לחשוב עליו, ואני מאוד רוצה להשלים איתו, אבל אני לא מסוגלת להגיד לו שאני רוצה להשלים בגלל מה שקרה עם זאתי שאני שונאת.. לא רקדתי לידו במסיבה כי ירד לי כל החשק לירקוד, כל מה שהיה לי בראש זה הוא, חברות שלי אומרות שזה אומר שאני מתחילה להיתאהב בו, ואני לא רוצה.. כי אחרי הפעמיים הקודמות זה לא נגמר טוב (היתי מאוהבת כבר פעמיים) ואני לא יודעת מה לעשות וכל הזמן מדוכאת וחושבת רק עליו.. מיצטערת על המגילה.. אבל בבקשה תעזרו לי ..

מריה12

New member
לקח לי ממש הרבה זמן לכתוב את זה...

בבקשנ תענו לי על זה... אני לחוצה!!!!!

רותם טל

New member
סורי שלא הייתי פה

לא הייתי בבית. אז אם אני מבינה נכון את רוצה להגיד את זה לריצארד(אחלה שם) שימי בצד את הקטע שהיה לו עם ההיא שאת כל-כך שונאת הרי בעצמך אמרת שזה רק לגרום לך לקנא. הוא אהב אותך רצה אותך ואולי אפילו עדיין רוצה. אין לך מה להפסיד,תורידי את הפחדףהאגו ומה שסביב ותגשי תדברי איתו על זה. או להתחלה תרמזי לחבר שלו או משהו בסגמון

ש ק ד ב ת

New member
מתוקה שלי../images/Emo140.gif

כשהיינו קטנים שיחקנו מחבואים , זה שסופר לו עד 10 ומחפש אותנו ולא ינוח ולא יירגע עד שיימצא .. גדלנו מעט ושיחקנו תופסת .. זה שסופר לו עד 10 ורץ ותופס אותנו שלא נברח לו חלילה וחס .. ובגרנו ..עוד טיפטיפה.. והתחלנו לשחק במשחקים של אהבה .. ומה רבה ההפתעה זהו משחק חדש לחלוטין אין בו חוקים ואין בו דף הוראות כל שחקן ממציא לעצמו חוקים משלו ..חוקי הלב כל שחקן ממתין שהשני יעשה את הצעד הראשון .. כמו במשחק שחמט ממתינים ומנסים לצפות מה המהלך הבא .. ואולי ,אולי כל מה שצריך הוא פשוט לומר "פוס לא משחקים " כל עוד לא תהיה בליבנו אהבה שלמה ,כזו שעושה אותנו שלמים , מאושרים מסופקים , שלווים .. כל דבר חיצוני כגון עבודה , לימודים , כסף ... לא יעשה אותנו מאושרים , תמיד מרגישים דבר מה חסר ... אושר חיצוני הוא רק השתקפות של אושר פנימי . יקירתי,לדעתי שימי בצד את החברות שלו עם אותה ילדה,ולכי עם הלב,
וזכרי- לאהוב,פירושו להסתכן שלא להיות נאהב. לקוות,פרושו להסתכן באכזבה. האדם שאינו מסכן כלום,אינו עושה כלום,אינו רואה כלום,אין לו כלום,והוא לא כלום. הוא אינו יכול ללמוד,להרגיש,להשתנות,לגדול,לאהוב, ולחיות.
שקד

מריה12

New member
אני לא יודעת.. אני פשוט לא יכולה..

לראות אותי ואותו כחברים....

NaDaV18

New member
אז.. אתה רוצה אבל

את לא יכולה לראות אותך ואותו חברים? אז אולי תתחילי לדמיין אותכם כחברים, שום דבר לא מונע ממך לספר לו על זה ואני יודע כמה זה קשה, אבל תדעי שאם תפספסי את האפשרות לעולם לא תדעי איך זה

מריה12

New member
יווווווו אוףףףףףף

דיברתי עם זה שהיתי דלוקה עליו.. או שאני עדיין.. וכשאני מדברת איתו ריצ´רד פשוט מתעופף לו(
) מהראש שלי.. וכשאני מסיימת לדבר עם זה שהיתי דלוקה עליו, אני ניזכרת שוב בריצ´ארד! דייייייי!! אני בקריזקוריזה!

למעלה