לכולם כנסו

לכולם כנסו ../images/Emo41.gif

בוקר טוב לכולם אתם בטח שואלים מה אני עושה כזה מוקדם פה אז אני נוסעת לשדה התעופה חברה שלי עוברת לגור בקנדה אחרי שכבר חברה שלי עברה לפני כמה זמן עכשיו יש לי שתי חברות מרחוקות אוף
!
!
!
!|
ואחר כך אני לא יהיה היום פה אז מי שיכול בבקשה מחר להגיד לי מה היה במזל תאומות ואותו דבר ביום ראשון כי אני גם לא יהיה כל היום ועם יש את זה ביום שישי:) אז גם בשישי אני לא יהיה מי שיכול לספר לי אני ישמח נדבר מחר. בי בי :) ו-

אולסנית

New member
אוי מתוקה, אני מצטערת בשבילך ../images/Emo7.gif

אני מקווה שהיא תהנה שם... למה את לא יכולה לבקש ממישהו שיקליט לך את התאומות?

לאולסונית):

ואו אני כבר מאחרת אני חייבת לצאת לשדה זהו אני ידבר איתך מחר:) תודה בובה
כי זה רק שתי פרקים ואני לא מכירה כאן את כולם טוב ואין לי שכנים מהפורום וזה
נדבר בובה ביי ביי
U ו-
:)

motib4

New member
אושרת... ../images/Emo13.gif

חבל... אבל את יכולה להסכל על זה בדרך חיובית. עדיין תוכלו לשמור על קשר דרך אימייל, טלפון, דואר ועוד. ותחשבי על זה שהעובדה שהיא עוברת לקנדה זה רק לטובתה.
שלך-

למוטי:)

זה לי או לאושרת לא הבתני?:) בכל אופן אני יענה לך גם עם זה לא לי כי יכול להיות שהתבלבלת קצת:) כן אנחנו נתכתב עם לא אני הורגת אותה:) אבל עדין זה יהיה קשה
מתישהו כבר נתחיל להתכתב פחות זה בטוח גם שנה הבאה אני כבר עולה ליא´ מאיפה יהיה לי זמן טוב אבל גם היא:) נכון זה באמת רק לטובתה אבל למה כום עוזבים אותנו?): בעעעע בסוף אני ישאר לבד ב-
חח סתם אבל
בכל מיקרי:) יאלה אני עפתי אני יכתוב ביום חמישי ומי שיוכל שיכתוב לי מחר או שאני כבר יבין לפי התגובות שלכם .

motib4

New member
סורי סורי סורי...

באותו רגע קראתי הודעה של אושרת בגלל זה התבלבלתי. מצטער.

למוטי ואולסונית

מוטי- אויי חפיף ממש לא נורא הבנתי שמשהו קרה וזה הודעה לי:))) מוטי ואולסונית- חזרתיייי היה ממש ממש עצוב כולם לא הפסיקו
ועודדדדדד ):
עם תוכלו בקשה לספר לי מה היה בתכונית מזל תאומות ישמח:) תודה רבה רבה

Dragon girl

New member
היי נועה

קודם כל יש לך שם יפה אחותי
אז זו פעם ראשונה שלי שאני רואה מזל תאומות וזאת אחלה תוכנית הפרק היה מהמם,ככה: מרי קייט אשלי (תזכירו לי איך קוראים להן בסדרה..) וידיד שלהן אספו כסף לבצפר ותוך כדי הם גילו שיש הופעה לאיזה להקה שהן אוהבות,אז ידיד שלהן קנה כרטיסים למופע מהכסף שהם אספו וכל אחד מהם התחיל לעבוד בעבודה אחרת בשביל להחזיר את הכסף מקווה שעזרתי ביי ביי...

omer wild

New member
לנועל´ה...

איך היה היום הפרידה מהחברה שלך ? ואל תדאגי לא הפסדת כל כך הרבה ב"מזל תאומות"...

לעומר החמודה:)

הפרידה הייתה ממש נוראה כולם בכו במשך כל היום והיום כולם כזה לא במצב רוח טוב גם אני ): אבל אנחנו ניהיה בקשר מקווה שזה ימשיך): תודה בובה היום אני יראה

למעלה