לכולם...כנסו..!!

doron7m

New member
לכולם...כנסו..!!

תראו יש לי פה סקר...למרות שהפייבוריטיות שלי הן:מישל וקרן. בקיצור הסקר הוא כזה: מי אתם אוהבים: 1)מישל 2)אליסיה 3)מור 4)מימי 5)ניראל 6)קרן 7)נטלי 8)קריסטין תגיבו!!! ורציתי גם להעיר על קריסטין...כאילו מה זאת הטיפשות הזאת??? את טיפשה או שמשחקת אותה? את צמחונית אבל אוכלת פרגיות? קבלו שתי ציטוטים: מראיינת:"אם את צמחונית אז מה את אוכלת כאן?" קריסטין:"פרגיות" מראיינת:"אבל פרגיות זה בשר" קריסטין:"פרגית זה עוף" מראיינת:"מה ההבדל בין עוף לחיה?" קריסטין:"עוף זה ציפור ופרה זה חיה,זה ההבדל." ציטוט שני: קריסטין:"במשימה של השלישיה ביער היינו אני,נטלי,אליסיה ו....אני!" אין לי שום דבר נגדה...אבל היא פשוט טיפשה(למרות שהיא חמודה...) היא יפה והכל ונראה לי שהיא תגיע לגמר אבל אם היא רואה את זה אז יש לי מסר: לא אוהבים אותך יותר שאת סתומה! אנחנו מחפשים בלונדיניות חכמות כמו מישל!!!(יכול להיות שקריסטין רוצה לחזק את המיתוס על שבלונדינית היא טיפשה?) תגיבו! דורון.

ShirUsh22

New member
אני אוהבת את מישל ואליסיה../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

וגם קצת את קרן

אני שיניתי העדפות לאחרונה

בעבר אהבתי מאוד את מימי, היא הייתה אחת הפייבוריטיות שלי, ובפרק האחרון ירד לי קצת ממנה בגלל הדרך שהתנהגה לניראל, וגם בגלל הלבוש חסר הטעם שבחרה. לא אהבתי בכלל את מישל בגלל המראה - אבל בפרק האחרון היא הייתה כל כך אלגנטית, כל כך נוצצת, שמצאתי בה ערך מוסף. אהבתי ועדיין אוהב את אליסיה וקריסטין - בגלל ה - "star quality", שלא זוכר מי ייחס להן בתוכנית האחרונה. את קריסטין אני אוהב גם בגלל האופי שלה: ידידותית, נעימה, מצליחה מאוד אך לא מאיימת על איש, לא תוקפנית אף פעם ולא תככנית. חיבבתי את ניראל - אבל בפרק האחרון היא הייתה איומה עם הלבוש שבחרה. מאחל לה פרקים יותר מוצלחים.

אממ../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

אני אוהב את מישל שתיקה שווה זהב לורי ואת קריסטין אינשטיין פרידמן

FSFSFS

New member
אליסיה!!!

היא ככ אצילית... הייתי גם בוחר במישל, אבל היא נהייתה מגעילה בפרקים האחרונים

ברודי

New member
מגיבים מגיבים../images/Emo11.gif

לא צריך לאיים
שרון היתה פייבוריטית חזקה שלי אבל היא עפה וגם, בינינו, היא לא התאימה לתוכנית. היא פשוט חכמה מדי. הפייבוריטית הנוכחית שלי היא ללא ספק קריסטין!!!
וכל מילה מיותרת. ככל שהיא תישאר יותר בתוכנית [ומההתלהבות של השופטים יש סיכוי טוב שהיא תישאר] ככה לנו יהיה יותר מצחיק!! המראיינת שריאנה אותה היתה איילת שני האגדית, שאם יורשה לי לצוטט אותה על קריסטין [אחד הציטוטים הכי טובים של המאה]: קריסטין היא.. האור דולק ואין אף אחד בבית. באחד הפרקים השופטים התלהבו מאיזה צילום של קריסטין ואמרו- אין אין המבט הריקני הזה בעיניים, זה מצוין [נו זה לא הציטוט המדויק]. גם לי היה מבט ריקני בעיניים אם מאחורי העיניים לא היה לי כלום. אבל אין על קריסטין היא חייבת לקחת

ליןןןןן

New member
דוגרי אני ממש מסכימה../images/Emo45.gif

שרון יפה מידי וחכמה מידי לתוכנית הזו.

ט ל ו ש1

New member
הממ

אממ 1.מישל חמודה, מצחיקה נראת די טוב. 2.אליסיה שקטה כזאת, היא נראת בסדר..אבל לא הטעם שלי 3.מור ממש לא אוהבת אותה, מפונקת, לא יפה..בקיצור תעופי. 4.מימי היא יפה מאוד, אחת המעודפות עלי מבחינת יופי 5.ניראל, הפייברוטית שלי, היא מהממת וכל מילה מיותרת. 6.קרן אממ חמודה, לא חושבת שהיא שחצנית והיא נראה אחלה..אבל יש הרבה כאלה. 7.נטלי נראת נחמד, לא הטעם שלי..אבל די חיבבתי אותה..היא סבבה, מסתדרת עם כולם כזה. 8.קריסין חייח מצחיקה, מדהימה ושיהיה לה בהצלחה בקיצור ניראלללל פייבורטית שלי

אני חושב שגיבשתי עמדה

הפייבוריטית שלי היא קריסטין (יפה, נוצצת, לא מגעילה לאף אחד, צנועה). אחריה הולכות (רמת העדפה דומה): מימי, אליסיה, ניראל. כולן לדעתי יפות, מוכשרות. למימי יש המון עוצמה, אליסיה מאוד אלגנטית, ניראל אקזוטית ומיוחדת. אחריהן מישל (אלגנטית ומוכשרת אבל לא יפה), נטלי (יפה אבל פרובינציאלית מדי, גוף רופס), קרן (בעיקרון די נאה - אבל שיניים איומות, פרצוף סתמי, ניסיונות נואשים להסתיר חוסר ביטחון במשפטים מגוחכים כמו "כולן מקנאות בי", "יש לי ביטחון של מאה מתוך עשר". לא עובד). הכי פחות אוהב: מור (סתם פרחה).

טוסינקה

New member
סתמממממממו - ותקשיבו =]]

1. קרררררררררן וקריסטין הכי כוסעעעעעעעעעות בתוכנית הם פשוט מעלFFFות 2. מה הקטע שלכם כל החפירות על המעמולית תנו לראות תפרק נדבר אחריזה.. ח=פ=ר=ת=ת=ת=ת=ם 3. מישששששששל הכי קרועה חייבים להשאיר אותה.. 4. אההה וגם מור המפונקת חעחעחעחעעחח :) קיצוווווווור חוץ מהאטיופית ה*צונזר* הגמלית אוהבת את רובם :p

למעלה