לכולם! כתבה מעיתון "ראש צעיר"

ashley kate

New member
לכולם! כתבה מעיתון "ראש צעיר"

היי מה המצב? הנה כתבה די נדירה (כי זה עיתון רק למנוים..) מתוך העיתון "ראש צעיר" גיליון חודש יוני...על השער יש את שאקירה...וחברה שלי קיבלה את העיתון כי היא מנויה ונתנה לי את הכתבה העיתון הוא מקבוצת ידיעות אחרונות אם אני לא טועה. אז הנה הכתבה... שם הכתבה: "התאומות הכי מפורסמות בעולם" כותרת משנית: מרי קייט ואשלי מ"טובות השתיים" חוגגות ממש השבוע יום הולדת 16 ותראו כמה שהן הספיקו... אחרי זה יש תמונה מהממת מתוך "חופשה בשמש" והנה הכתבה: אני יודעת שקוראים רבים אוהבים ויודעים המון על התאומות מרי קייט ואשלי אולסון(טעות אולסן...!) וזוהי ההזדמנות להכיר אותןקצת יותר. השתיים נולדו בלוס אנג´לס בתאריך ה-13 ליוני לפני 16 שנים לג´רנט ודייב אולסון(שוב טעות...אולסן) כאשר היו בנות תשע הוריהן התגרשו ואביהן התחתן שוב עם אישה בשם מקנזי. יש להן אח גדול טרנט ואחות קטנה ליזי ושני אחים חורגים מאביהן ואשתו: טיילור בת השתיים וחצי ואח בן שנה וחצי בשם ז´אק. מרי קייט ואשלי החלו את הקריירה שלהן בגיל 9 חודשים- שתיהן שיחקו את תפקיד מישל בסדרה "צער גידול בנות" שכולנו כל כך אהבנו. הן שיחקו בסדרה 8 שנים עד שהסדרה ירדה מהמסך. לאחר מכן הופיעו אשלי ומרי קייט בעוד המון סרטים וסדרות כמו "הרפתקאות מרי קייט ואשלי", "מותק הילדות התחלפו"," הבית של סבתא", גול כפול" ובהמון סרטים חמודים שאני ממש אוהבת. בית ראשון...המשך עוד מעט

ashley kate

New member
המשך...

"two of a kind" הוא שם הסדרה שהשתיים קיבלו בגיל 12 ששמה בעיברית "טובות השתיים". לצערי הסדרה ירדה מהמסכים לאחר עונה אחת בלבד! עד אז כבר הייתה תעשייה שלמה של האחיות אולסון:בובות ברבי בדמות מישל, דיסקים בביצוע שלהן,קלטות וידיאו,יומן,ספרים, לוח שנה ואף קו אופנה ועיתון פרטי משלהן!!!! לאחר "טובות השתיים" הצטלמו השתיים לכמה סרטים שחלקם ממש מוצלחים כמו: "להרוויח את לונדון", "דרכון לפריז" ו-"להחליף מטרות". אחד הדברים החשובים לשתיים הוא להוכיח שלמרות שהן תאומות הן נורא שונות, אז איך בכל זאת ניתן להבדיל בינהן? אשלי גבוהה ממרי קייט בשתי סנטימטר וגדולה ממנה בשתי דקות, אשלי ימנית ומרי קייט שמאלית,אשלי אוהבת ללבוש שמלות,חצאיות וחולצות צמודות ואילו מרי קייט.... זה הבית השני אני כבר כותבת את השלישי והאחרון

ashley kate

New member
ההמשך להמשך...

מעדיפה בגדי ספורט רחבים(כך הן גם מתלבשות ומתנהגות ב"טובות השתיים") אשלי רוקדת בלט(אולי בעקבות אמה שהייתה אחת הרקדניות הטובות ביתור בלוס אנג´לס)ומרי קייט אוהבת לרכב על סוסים ואפילו יש להן שתיים בבית בשמות וסטאר וסידי.(טעות זה מה שהיה פעם עכשיו הן מכרו אחד ויש להן עדיין שתיים אבל אחד חדש) בכל שבת אחרי השידורים החוזרים של העונה הרביעית של קטנטנות(בשעה 13:00) בערוץ הילדים יש ספיישל "מרי קייט ואשלי-שני פרקים של "צער גידול בנות", אחר כך פרק של "הרפתקאות מרי קייט ואשלי" והאחרון פרק של "טובות השתיים" ,אז אל תפספסו!!!!! אגב אם אתם רוצים לדעת עליהן עוד פרטים/הבדלים או כל פרט אחר תגלשו לאתר הרישמי באנגלית. כתבה:ולרי ואובין. סוף...אם אתם רוצים תגיבו

יש פה כמה טעויות!!!

יש פה כמה טעויות!!! דבר ראשון: לתאומות לא היה קו אופנה או מגזין לפני TWO OF A KIND. דבר שני: אחרי טובות השתיים הן עשו את: * "להחליף מטרות" * "דרכון לפריז" * "שפתינו חתומות" * "להרוויח את לונדון" * "להגיע לשם" (בתרגום חופשי) * "כשהיינו ברומא" (גם בתרגום חופשי) תום

motib4

New member
תודה רבה דינה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאוד חמד. כל הכבוד על ההשקעה. אשמח אם תוכלי להעלות כאן סריקה.

למעלה