לכולם- כתבה מעניינת בנושא

שריק 7

New member
לכולם- כתבה מעניינת בנושא../images/Emo132.gif

מערכת העיכול והשלכותיה על בריאותנו. מנסה להעביר לכם קישור- ומקווה שגם אצליח שרי

mira ker

New member
שריק, אחד המבחנים אם מערכת

העיכול מתפקדת בסדר הוא מראה הצואה. זה אמר לי הנטרופאט שהייתי אצלו לפני 15 שנה. הוא אמר שכשהמערכת פועלת טוב, הצואה יוצאת עטופה ברירית ומחליקה החוצה בקלות מבלי ללכלך מסביב. וסליחה שדיברתי על הנושא. זהו סיימתי. אפשר להמשיך לאכול. יום טוף מירה

sarche

New member
זו פעם שלישית שאני כותבת את זה :

(היתה תקלה, בטח שמתם
) אז, שרי הכתבה היתה מאד מעניינת, אבל מעוררת מספר שאלות למחשבה: קשה להתעלם מהעובדה שכותב המאמר הוא גם רופא במכון רפואי (או משהו כזה, לא זוכרת) שמחזיקה במכונה עליה מדובר במאמר. היקף המערכות בגוף שצויינו כנפגעות נראה גדול מאד - לפיהם אין מערכת שלא קשורה לתקלה הזו במעי הגס! הייתי לוקחת בערבון מוגבל את הדברים כי מדובר במכון שמחזיק במכונה היחידה שמיועדת לשטיפת המעי. נראה שהם מנסים לפנות לקהל רחב ככל האפשר כדי להרוויח - נכון, כסף! בכל מקרה לקחת לתשומת
את הכתוב על חשיבות חיידקי המעיים הטובים , וזה משהו שדובר רבות בפורומים. על מה הייתם ממליצים : פרוביוטיק של אלטמן, או אצידופולוס של סולגאר, או משהו אחר? זוכרת שדיברתם על זה פעם, אבל לא זוכרת איפה.

mira ker

New member
אני לוקחת 2 קפסולות בשבוע

מהפרוביוטיק של אלטמן. זה המינון האופטימלי שלי.

mira ker

New member
אני מעדיפה להמעיט במוצרי חלב לכן

לוקחת כדורי חיידקים

daud

New member
מרוצה גם אני שמעתי שיוגורט הכי טוב.

האמת היא שלפני שחליתי אפילו קניתי מכשיר לעשיית יוגורט ותכננתי להתחיל לצרוך יוגורט מתוצרתי. אבל לא הגעתי לזה לעולם לא הייתי צורך הרבה מוצרי חלב או חלב ועכשיו אני בכלל לא בכיוון אני איכשהוא לא סובל כמעט מהמעי הרגיז ונראה לי שזה אולי קשור לזה שאני לא צורך חלב ומוצריו בכלל אולי שקית לבנה בחודשיים ו שתי כוסות נס בחודש לא יותר ו לגבי חיידקים פרוביוטים אני הרשיתי לעצמי אותם רק כאשר לקחתי אנטיסביוטיקה ודווקה כניראה שזה גרם לכך שלא היו לי חלק מהבעיות שיש בעקבות לקיחת אנטיביוטיקה.

mira ker

New member
נכון דאוד, גם אני לא מרגישה חולשה

כשאני לוקחת אנטיביוטיקה עם כדורי פרוביוטיק. יום טוף מירה

daud

New member
למה המעי העיוור עיוור ../images/Emo35.gif ../images/Emo151.gif

כי עדיף שהוא לא יראה מה המעי הגס עושה

למעלה