לכולם להיכנס דחוף

לכולם להיכנס דחוף

לכל האוהדים וגם לאלה שבחרם נגד זינו:אני יצאתי כבר מהחרם ויש לי סיבות מאוד טובות לצאת מהחרם המטופש והכל כך טפשי זה:תסתכלו על הניצחונות של הקבוצה לאחרונה.תסתכלו את ההצלחה של הקבוצה לאחרונה.הקבוצה מצליחה מאוד.תסתכלו איזה מאמן יש לנו(לגבי זה אין לי טענות וגם לכם לא צריך להיות נגד זינו).תסתכלו לאיזה קבוצות הפסדנו.תסתכלו איזה קבוצותניצחנו!.תסתכלו את ההצלחה במשחקי החוץ.תסכלו כמה הפסדים בודדים(2) יש לנו.תסתכלו את סגל השחקנים הרחב והממחוזק של \הקבוצה הזו.תסתכלו כמה השחקנים משקיעים במשחקים נגד הקבוצות החזקות כמו:הרצליה .חיפה.עכו(3-0 ענק) וקריית שמונה).ואני כל כך גאה(מקווה שגם אתם)להיות אוהד של הפועל ב"ש הקבוצה לדעתי הכי טובה והכי מצליחה בלאומית ומקומה (בוודאי)בליגת העל יחד עם הפועל חיפה.אנחנו קבוצה שהיו לנו המון זכרונות בעבר.צומחים במועדון המון כשרונות צעירים.תסתכלו לאיזה מקום מכובד הגענו בגביע הטוטו(כמובן בגמר בגדול מול הפועל עכו).ומי שמשחק במגרש הם השחקנים שלנו ולא זינו לא לוין ולא שאנן.בהנהלה הוא זינו מי שקובע כל מה שהוא עושה לקבוצה הוא משלם מה אכפת לנו לו יש המון חובות לא לנו אנחנו נהנים להגיע למשחקים ואנחנו לא משלמים,מצידי שהוא ישאר עוד 6 שנים זו אחריותו הוא עוד התאבד אני מבטיח לכם לא לדאוג על כל החובות שיש לו.ואאנחנו אוהדים של הקבוצה מספר 1 בליגה.ואנחנו צריכים להיות בליגת העל אבל אל דאגה אנחנו נגיע לשם זה הרי מקומנו.אני גמרנו יצאתי מהחרם ואני עכשיו מגיע לכלם המשחקים,לדחוף את הקבוצה קדימה בדרך לליגת העל.אבל אני כל כך מתבייש מהאוהדים של הפועל ב"ש(לא כולם)יש כאלה שרוצים שהקבוצה תפסיד לאן הגענו תגידו לי.וכל הכבוד לאוהדים שבאים למשחקים ולאלה שיצאו מהחרם ויבואו למשחק החשוב(משחק צמרת) מול הכ"ח.כל מי שבא הוא גבר והוא אוהד אמיתי

HBSFC1

New member
אני חולק עליך..

העתיד לא טוב עם אלי זינו. אז נעלה ליגה. ומה יהיה? עוד הפעם השכונה תשלוט בעירנו, זינו ימשיך להיתבע ע" זרים שונים ומשונים, ואנחנו שוב נתמודד על הירידה ללאומית. תחשוב על זה שאם וימשיכו להגיע קצת קהל למגרשים, הכיס של זינו יהיה כל כך מחורר כך שהוא ייאלץ בכוח למכור את הקבוצה. קראת היום מעריב? עד שיש לנו קונה רציני כמו פלאטו, מה זינו מחליט? הוא מקפיא את המכירה עד לסוף העונה- פשוט מהלך נבזי שלא יתואר כמותו- ומה דעתך על זה?

אני אומר שזו זכותו המלאה..

זה רכוש שלו..הוא משלם.. חוץ מזה שיש לי הרגשה שגם פלאטו לא ממש רציני... וכל שאר הדרור סויסות למיניהם בכלל נראים לי ליצנים.. אמר אז ואני אומר גם עכשיו, זינו הוא לא בדיוק היו"ר האידיאלי, אבל אין יותר טוב ממנו להפועל ב"ש!

eranpes4

New member
הקבוצה מצליחה?? לפי מה אתה קובע?

לפי 3 משחקים טובים . הצלחה לא קובעים כך . הקבוצה נכשלה בשנים האחרונות אני לא רואה סיבה שעיר עם כ"כ תושבים שאוהבים כדורגל תיהיה בלי נציגה בליגת העל

HBSFC1

New member
תאמינו לי שבלי זינו נוכל

להביא לכל משחק בית לפחות 7000 אוהדים הכל שיטה ודרך של התנהלות, כשהמפתח זה שיווק נכון. בעלים שיירצה להחזיר את הקהל ישיקיע בהסעות, ישקיע בארגון הסעות מערד, אופקים, דימונה וכו', וזה עוד יישתלם לו בעתיד! וכל זה אלי זינו בחיים לא יעשה! רק בעלים חדשים

אני יסביר לך למה..

קודם כל, כמה אוהדים כבר יש לב"ש במקומות שציינת..? אם אתה חושב שמספיק כדי להשקיע בהסעות לכל מיני חורים, אז אתה חי בסרט.. ובכלל למה שיעשה את זה? תראי לי קבוצה אחת בארץ שעושה ככה? לא שמעתי שביתר (שלה כן יש אוהדים בכל פינה) שולחת אוטובוסים למבשרת ציון או מעלה אדומים, ושם אנשים שרופים על ביתר, ולהזכירך בראש ביתר עומד מיליארדר! אגב, זינו כבר הביא כמה פעמים אוהדים משדרות באוטובוסים ועוד הכניס אותם בחינם למשחקים! וזינו כבר הצליח להחזיר את האוהדים למגרש! להזכירך, בעונת העליה בחצי הראשון באו בערך כמו היום, במשחק האחרון נגד בית שאן הגיע מספר שבליגת העל מפנטזים עליו רוב הקבוצות!

HBSFC1

New member
סתכל ידידי

בית"ר זה לא ב"ש. לביתר לא חסר אוהדים כדי למלא את טדי מידי שבוע, אבל הפועל ב"ש לא יכולה לעשות זאת. כדי להחזיר את הקהל לוסרמיל, צריך להעמיד הסעות לכל מיני מקומו בנגב, כי אנחנו יודעים שיש פוטנציאל גדול לב"ש כי אנחנו הרי בירת הנגב! אוטובוסים למקומות שונים כמו אופקים, דימונה, ערד, נתיבות וכו' יימשכו המון קהל, וזה יעזור גם להתעצמות כוח האוהדים של ב"ש בדרום. יש לנו פוטנציאל אוהדים ענק, רק צריך לדעת איך להביא אותו- והפיתרון לכך הוא שיווק נכון.

אחי,

אני אישית נמצא יום יום עם חבר`ה מהערים שהזכרת, ותאמין שהם הרבה, ואני לא מכיר ביניהם אוהד אחד של ב"ש.. המקסימום שיש להם להפועל ב"ש זה סמפטיה במקרה הטוב.. אם אתה חושב שיש לך כמות אוהדים ששווה להוציא לשם אוטובוסים, אז אתה מזה טועה.. ואגב, גם לנו יש פוטנציאל אוהדים ענקי שיכול בכל שבוע למלא את וסרמיל.. אבל הוא בב"ש עצמה..

למעלה