לכולם, מי שזקוק לאנטי וירוס טוב

mira ker

New member
לכולם, מי שזקוק לאנטי וירוס טוב../images/Emo41.gif

בחינם, אני ממליצה על AVG 6.0 . פעם היה לי נורטון שאיזה טכנאי התקין לי. לפני חצי שנה פתאום הנורטון התחיל לבקש מספר סידורי. לא הצלחתי למצוא את המספר. מכיון שכך לא יכולתי לעדכן אותו. ידיד שלח לי עותק של נורטון יותר מעודכן, התקנתי אותו, והתוצאה, הייתה שיבוש אדיר במחשב. גם הנורטון הישן חדל לפעול שלא נדבר על החדש. ניסיתי לתקן את הבלאגן במחשב לפני שאני קוראת לטכנאי למחוק את ההרד דיסק. מחקתי תוכנות מיותרות, ניקיתי את המחשב מ"זבלים". עשיתי בדיקת שגיאות, ואחר כך איחוי. המחשב חזר לחיים, קצת צולע אבל חי. ויתרתי בינתיים על פירמוט ההרד דיסק, שמחתי שחסכתי כמה מאות שקלים. אבל נשארתי בלי אנטי וירוס. חשבתי שלא יתכן שאין אנטי וירוס חינמי בכל הרשת. חיפשתי בכל מאגרי התוכנות. ומצאתי את מה שאני שולחת לכם. תוכנה קטנה וקומפקטית. מאוד ידידותית למרות שהיא באנגלית, נראת כמו משחק ילדים. במשך החצי השנה האחרונה כבר עצרה מספר וירוסים בעיקר מהאאוטלוק, כי אני מקבלת המון קבצי מולטימדיה כך שזה ממש נחוץ וקבצי EXE שהם הכי מסוכנים. כל שבוע בערך אני מעדכנת אותה עם האנטי וירוסים החדשים. אין מה לומר...אני מרוצה מהאנטי
החמודה. יום טוף מירה

sayv

New member
סוני- מה דעתך- אתה מכיר את התוכנה?

בתור מישהו עם קצת ניסיון בתחום... :) אחלה מירה, תודה על ההמלצה!

sayv

New member
אני לא מבינה מה אתה מנסה להגיד?

נגמר לך האורז?

נאן

New member
יש לי......

יש לי בשפע עשיתי ספירה אתמול לקראת פסח בכל ארון המזוה שלי. אפילו אורז מלא שאין לי מושג מה אני הולכת לעשות איתו....

sayv

New member
קניתי....

אורז יסמין מלא, ואורז אדום. הם לא כ"כ עומדים בפני עצמם- חשבתי לבשל אותם עם אורז מלא עגול שהוא יותר "בשרני". יש אורז בר- שחור, שאמור להיות גם, מאוד מוצלח. אבל יקר.... את יכולה להכין מכלובה... יוצא נהדר... וכל תבשיל אורז.. אני מתפלאת שאת מכינה אורז לבן בדר"כ...

daud

New member
היי מירה לגבי הנורטון........

אז מה שהיה לך זו גרסת ניסיון כניראה לשנה אז אם למישהוא יש גירסה כזו הוא צריך להסיר אותה אחרי פחות משנה להוציא את העוגיה שאומ רת שהיה אצלו קובץ כזה ואז להתקין מחדש או שכמובן אפשר לקנות אותה. מעבר לכך אני לא מכיר את האנטיוירוס הנ"ל אבל אני יודע שבעקרון אין כלום חינם באינטרנט, מתי שהוא סביר שתתחילי לגלות שיתכן שאנטיוירוס הזה ינסה למכור לך דברים או יעקוב אחרי הרגלי הציכה שלך או הגלישה שלך ועוד.... כל המידע הזה שווה כסף המון כסף אז אם אין פרסומות גלויות אז שאלי את עצמך מדוע עושים את זה ??? יש אמנם פרוייקטים התנדבותיים באינטרנט אבל נראה לי שאם היה מדובר באחד מהם אז הייתי תעודכן בו. או שאולי הזנחתי לאחרונה את ההתעדכנות בסלש דוט
אבל בגדול אני יכול לאמר לכולם שאני מקווה שבקרוב יהיו אלטרנטיבות לחלונות שיתנו לכל משתמש רגיל את האפשרות להשתמש במערכת הפעלה יציבה שלא תהייה כ"כ חשופה להתקפות.

למעלה