לכולם....משהו ממש חמוד !!

omer wild

New member
לכולם....משהו ממש חמוד !!

אתם יודעים שיש לי חברה...תמרוש והיא גם נמצאת פה בפורום אבל עכשיו במחנה של הצופים...וכמובן שהיא גם אוהבת את התאומות ! אז...היא ועוד חברה שלה שאוהבת אותן...הכינו הרצאה על התאומות באנגלית הן הביאו את כל החומר שהיה להן !! וזה היה מ-ל-א !! קלטות,גלויות,ספרים,פוסטרים,לוחות שנה... פשוט מלא ! ואני חושבת שהן קבלו 97 בהרצאה וזה נחשב להרבה !!ההרבהבה !!!! ואני השנה גם מרצאה עליהן ! זה ממש רעיון אדיר ! כל אחד מכם יכול גם להכין הרצאה ! הרי כולנו מומחים בנושא של התאומות אולסן!! לא ?!

T h e G i r l

New member
אני כבר עשיתי-

עשיתי עליהן בנושא אישי וקיבלתי A+ (אנחנו מקבלים בציונים של אמריקה...) ועשיתי על הספר שלהן Book Report וקיבלתי A.... =)

אופס התבלבלתי

חשבתי שרשמת מקבלים ציונים כאלה באמריקה ובעצם רשמת בציונים של אמריקה אז שכחי מהשאלה

T h e G i r l

New member
מצטערת ש-

לא עניתי קודם.. פשוט רשמתי הודעה ותפוז לא שלחו אותה, אבל בכל אופן- צדקת

יאאאאא צודקת!!! בובה../images/Emo68.gif

אני פעם עשיתי על סלין דיון והטיטניק אבל זה לא נחשב כי זה בזוגות ועם הייתי עושה על התאומות אז אני רק הייתי עושה וזאת שאיתי חח מסכנה:)

rahelm

New member
אני עשיתי עבודה עליהם...

היה צריך לעשות עבודה על מפורסם שאתה אוהב באנגלית וזה היה חייב להיות מעל ל-10 דפים אני עשיתי וקיבלתי 97!!!!!

omer wild

New member
אני מכינה עוד דברים עליהן !!

ברור שתוך כדי השנה היא מכינה על הספרים בוקריפורטים !! וכל מה שמתאפשר לי אני כותבת עליהן ! בבית ספר בחוברות...עבודות...פשוט ה-כ-ל !!

rahelm

New member
מעניין איזה פרק יהיה היום...

אני נורא אהבתי את אשלי בפרק עם האיש המבוגר שהיא עושה לו יומהולדת!

rahelm

New member
אני יודעת מה יהיה הפרק היום במזל...

משבר של דוגמנית על- ריילי פורקת כעסים על קלואי בזמן דיון כיתתי. טדי מעדיפה טבעות בצל על פני דוגמנות.

למעלה