לכולם...(סתם מסר חברתי)

Music4Life

New member
לכולם...(סתם מסר חברתי) ../images/Emo41.gif

היי מה שלומכם? סתם רציתי לשמוע ממכם מה חדש וכאלה? אני עד לא קבלתי את הפוסטר משרית...אבל איכשהוא ידעתי שאני לא אקבל אותו, כי שלחתי לניר מייל עם הכתובת שלי וזה לא הכי בטוח שהוא יראה את זה או יזכור...אז אני מקווה שהם ישלחו לי אותו, אם לא, לא נורא... אבל חבל!
מחר היום הגדול!!
נו שיגיע כבר
ספרו משהו...ביי בנתיים

A v i s h y 1 7

New member
בבית השנטי !

אני ברחתי אתמול מהבית ! נסעתי לת"א לבית השנטי איזה כיף היה ! מקום סטלה אחושרמוטה אבל אחלה מקום !

mor mor2

New member
בלי ניקול משעמם בטירוףףףף

שהיא לא פה אני מרגישה כאילו שאין לי מחשב...חחח

Music4Life

New member
כן מור זה נכון מה שאת אומרת...

כמו שהיא אמרה קשהייתי בקנדה שאני חסרה לי ככה לדבר וכאלה היא מאד חסרה לי עכשיו לכל הדיבורים והבדיחות, אני באמת מרגישה בחסרונה שזה מצחיק כזה..
מה קרה למחשב שלה בדיוק?

Music4Life

New member
אבישי -

בחרת ממה? מבית ספר ? בונא, אתה ילד רע
אז מזה הבית השנטי הזה? נשמע טוב, אני אוהבת מקומות כאלה..אולי יש בת"א או בהרצליה ואני ילך לשם גם.

Nicol1991

New member
נראה לי שמעתי על השנטי הזה...

זה מקום לאלה שאין להם בית...אם זה זה אז אתה מפגר חח בבית הכי נוח ובטוח לא?בעצם אני יכולה למה ברחת חחח

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif לאאאאאאאאאאאא, ניבה!

תקראי טוב!!!!!!!!!!!!!!! הוא ברח מהבית!!! לבית השנטי
אודות בית השנטי- << ניבה, תקראי טוב! >> בית השנטי נוסד בשנת 1984, במטרה לטפל בנערים ונערות שברחו מביתם לאחר שסבלו מאלימות פיזית, מינית ומילולית, מהורים נרקומנים או אלכוהוליסטים, נערים שנמצאים בעימות עם הרשויות, שנפלטו ממסגרות טיפוליות פורמליות או ננטשו על ידי הוריהם. בני הנוער מגיעים לבית השנטי בכוחות עצמם מכל הארץ, מכל שכבות האוכלוסייה, מהעשירון העליון ועד העשירון התחתון ומכל המגזרים, או נשלחים אליו על ידי הרשויות (בתי המשפט, המשטרה ופקידי סעד). עבור בני נוער רבים בית השנטי הוא הזדמנות אחרונה לפני הידרדרות לחיי הרחוב והזדמנות אחרונה לבית חם ואוהב. לבית השנטי שתי שלוחות, בית מגורים ומרכז שנטרפייה ( מקום מפגש של ריפוי, תרפייה באומנויות וטיפולים אלטרנטיביים לנוער) שתי השלוחות ממוקמות בשכונת נווה צדק בעיר תל אביב. בבית המגורים שוהים בו זמנית 40-50 בני נוער מגיל 14-21 בית השנטי הוא הבית היחיד בישראל הקולט נוער בגיל 18-21.
נשמע טוב
את אוהבת מקומות כאלה???? את תלכי לשם גם??? חחחחח... מה חשבת שזה?
ושוב, קראי שוב הודעות- לפני שאת מגיבה.. כי לפעמים את טועה! :) חחח ערב טוב לכולם
ואבישי, תהייה בריא.. מה יש לך לעשות בבית השנטי??

Music4Life

New member
מיטל...חחחח...אוקיי........

תהיי לי בריאה מיטל.....מזה הסיכום הענק הזה?! נראה לי נדבנת "קצת" יותר מידי מידע ממה שרציתי... חוצמזה, מאיפה לי מזה בית השאנטי? כמו שאמרתי לך, זה נשמע עמו איזה פאב או מסעדה... אבישי? - תגיד, אתה נורמלי?!?!?! איזה אנשים קרועים יש פה...אמאל'ה !

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחח נכון!! זה נשמע כמו

פאב או משהו כזה.. אבל כמו שהסברתי לך, זה בכוונה! השם "בית השנטי" נותן אווירה יותר נעימה, יש תחושה של מקום רגוע, נעים, מעניין, בלה בלה.. אבל למשל, אם היו קוראים למקום "עמותה לנפגעי אלימות במשפחה"- לאיזה מן המקומות את חושבת שילד יעדיף לפנות??? ובטח את אומרת שאין קשר, אבל ברור שיש קשר!!! (קשר פסיכולוגי כמובן..) יש אנשים שאומרים שילד במצוקה- לא משנה לו לאן הוא יפנה.. אבל זה לא נכון! השם של העמותה/ המקום הוא גם גירוי (סיבה) לילד, לפנות לעמותה מסוימת... יש על זה גם מאמרים- מחקרים וניסויים... וזהו! לילה טוב לכולם

mor mor2

New member
תאמת אין לי מושג שכחתי לשאול

אבל היא אמרה שהיום לקחו ת'מחשב לתיקון...אם אני אדבר איתה היום שוב אני אשאל אותה...

Nicol1991

New member
חח עלק לקחו...הטמבל לא בא

ויש לי וירוס...מחר אני מקווה יבואו לקחת אותו...חח משעמם בלעדי אה? חחחחח

mor mor2

New member
הוא לא בא בסוף? איזה מעפן אלוהיםם

חחחחחחח שקט לא להתלהב

A v i s h y 1 7

New member
אין לי שום בעיות במשפחה !

יש לי בעיות עם אמא שלי היא לא רצתה להחזיר לי את הכרטיס לקיסרייה !!!!!! הייתי שם מאתמול בלילה עד היום בצהרים ואז הבנתייי ! ש---- א-י-ן כ-מ-ו ב-ב-י-ת ! ! ! ! יש להם שם על הדלת מדבקה של "רק אהבה מביאה אהבה" ! חחחח.. אהבתי !

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo13.gif חח לא אמרתי שיש לך

בעיות במשפחה! אבל.. אתה בעצמך אמרת שיש לך בעיות עם אמא שלך! חח.. אמא= משפחה!! בכל מקרה, באמת אין כמו בבית

Nicol1991

New member
נו גמני שלחתי מייל ועובדה שקיבלתי

יו איך אני מתה כבר שיהיה מחר!וניבה,ציפור קטנה לחשה לי שמשעמם לך בלעדי חחחחח סתם סתם...

mor mor2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יו שכחתי ת'מציות חחחח אני אחפש עוד מעט..יווו מחרררררר חחחח

למעלה