לכולם- רותם אלון נכנע-והשאר כנסו

לכולם- רותם אלון נכנע-והשאר כנסו../images/Emo23.gif

רק רציתי לכתוב לכם ממש ממש לכולם :ציפי , עידן, טארק, טל, דורית, רותם , משה המנהל , ציפי . מאיה שלי היחידה, נכנע לאהבה,שחור,טוכל השאר שאני אל כל כך זוכרת לי בשם במשפט אחד יש לי משהו לומר לכם:אני פשוט אוהבת אותכם חברים שלי וזהו !!!! אוהבת בלי גבולות . נשמות אתם דיי אתם מקסימים אנשים זהב----- אז אני אוהבת אותכםםםםםםםםםםםםםםםםםם. אוהבת יותר מתמיד>>>>>>>> ילדת החופים<<<<<<<< אלין נ.ב - רותם איך אתה מרגיש נשמה? אני מקווה שירד לך החום ואתה קצת יותר טוב עכשיו- כל שתבקשו לו יהי- אמן!!!!!

כפרה........../images/Emo24.gif

שראיתי את ההודעה שלך הייתי שמח...אלין אני חושב שהבראת אותי רק בזכות ההודעה שלך.אני חולה עלייך .אני מקווה שקצת הודעות טובות לא יזיקו לפורום ...נכון נשמה ~!~!~!~!~!~! *****רותם*****

נו-רותםמהחשבתי שעשיתי כל הלילה?

רק שמרתי עליך נשמה מכאן- שתחלים ל נו מהר כמה שאפשר לפחות. אפילו בלילה הזה עבדתי עם עצמי לאהבה שלכם כל כך קשה שרק עכשיו אני ניכנסת לישון, אז הורדתי לי מאל שירים- במקבילה החלמתי אותך רותם עכשיו אתה יותר בריא נשמה ואל תשאל איך אה? את החלומות של אלון ודורית אני דאגתי לאחד, שמרתי על מאיה הילדה הכי יפה דוגמנית שלנו -כומובן כמובן שמרתי על עומר הנכנע לאהבה היקר שלי/שלנו, שתהייה לו שינה כמלאכים- לבסוף מיתברר שהוא גם כן לא ישן כל הלילה- עומר: מה קרה לא נירדמת אה??? :))))))) וזהו. כשעלה האור אז ניקית יאת החדר ושיניתי אתה סדר שלו והמיקום שלו כאן הסובבתי את כולו לגמריי- עוד רעיון שגנבתי מנכנע לאהבה- אז לפי צי שעה סיימתי הכל - עכשיו רק יצא תי מהמיקלחת ואני יכנס קצת לישון- אבל לפני כן אני אוכלת עכשיו- אוכלת לי בחדר שלי מש כעשיו ביס מכאן וכותבת לכם כאן- טוסט וסלט ירקות, כן אני אוכלת וטוב לי וטעים לי מאוד- אם אני לא י תחיל לאכול וימשיך עם השטויות שלי אני עוד עלולה להידרדר ולהגיע למצב שלא נ דע טפו טפו טפו (כבר מילדות שאני לא ירקתי) :) אז זהו חברים-איתי הכל טוב אני חזקה יותר - מעודדת - יש לי מצב כרוח וכוח לעשות דברים לנקות לחשוב להתרכז לסדר- אני אומנם לא ישקר כי קשה לי מאוד כל ביס וביס אבל אני חייבת כי מגיע לי לחיות- ולחיות כל הצורה הכי טובה ובריאה שיכולה להיות - אם לא אהייה כאן חלילהאז: מי יאהב אותכם כמוני??? וחוץ מזה - רותם אתה מלאך- ואלון ודורית אני ממתינה להזמנה לחתונה לא לשכוח אותי אה? אמיה אני אוהבת אותך נשמה שלי נפש תיאומה שלי - תעש ימה שביקשתי למרות שאת לא אוהבתאת "ההרצאות"שלי בקשר לתחום "הזה".ואתה נכנע אחריי שלא ישנת כל הלילה אני מקווה שאתה ישן כמו תינוק עכשיו רק שאחותך יפת הבנות לא תפריע לך לישון אה? תודה על השיר ששלחת לי בלילה, ולך ציפי שלנו אוהבים אותך נשמה!!!! ולך ----- משה------ המנהל שלנו פעם הבאה כשאתה נימצא אצל החברה שלך בעכו תבואו לבקר אותי אני גרה חצי שעה נסיעה ממנה תגידו לי מתי תגיעו אני פותחת שולחן וקונה לכם עוגת שוקולד הכי טעימה בעולם( לא - הפעם לא מפלסטיק) זהו אני את ההרצ את בוקר שלי סיימתי יש צלצול אתם משוחררים.....:) אוהבת חולה ומאושפזת עליכם בלי אינפוזיה........ ביי נשמות יום מקסים לכולכם -אמן! אוהבת יותר מתמיד<<<<<<< ילדת החופים>>>>>>> אלין.

אלין.........

כמו שאת יודעת. אני שברתי שיא ג´ינס. ישנתי 21 שעות אני חושב שאני לא ירדם חודש .אני ער מאתמול ואני לא מרגיש טיפה של עייפות. אז ככה נשמה .אני מרגיש מצויין חוץ מזה שיש לי עדיין קצת נזלת..{איכס}.. אני יותר שמח לשמוע שאת אוכלת !!! אני מרקווה שגם את שמחה אם זה !!! טוב אז חברה .אני יכנס לפורום קצת פחות בשבוע האחרון. אני עוד שעה כבר לא יהיה בבית .אני זז לדוד שלי.אני הולך להתנחל אצלו שבוע כמו שהוא רגיל לעשות. אני יוריד אצלו אולי איי סי קיו. אם יש לו מצלמה אני מוריד רק בשבילך מסינג´ר אני מת כבר שתראי אותי נשמה. ואם לא נקווה שיש לו סורק לפחות אני יקח כמה תמונות למקרה שיש לו ...אז ככה אנשים לכולם כולם {פשוט אין לי כוח לכתוב שמות}תסלחו לי ....שיהיה לכולם חג-שמח חג מוצלח חג מהנה והכי הכי חשוב שכולם יחזרו לי אם חוויות חולה עליכם בדם ובנשמה *****רותם*****

לילדת החופים שלנו....

גם אני אוהב אותך אחות יקרה שלי, תמשיכי לשמור על עצמך ולהיות טובה כמו שאת. אנחנו צריכים אותך לידנו תמיד... ממני אחיך, אלון זכריה. (דרך אגב, שמתם לב כמה אחים נהיו לי בזמן האחרון...חחחחח)

שחור

New member
אוהבים אותך גם

זה ממש עושה חם על הלב ההודעות האלה ומקווה שנמשיך ככה ונצעיד את הפורום הזה למה שמגיע לא להיות באהבה לכולם שחור

שחור לשנו תודה נשמה- אני יותר../images/Emo23.gif

אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת <<<<<<<<< ילדת החופים<<<<<<<<<<<<<<< אלין

דודו21

New member
מה קורה לך בזמן...

האחרון את לא ישנה? ניראה לי שהכותבים פה, לא מאפשרים לך לישון. ברוכה הבאה אל שער התהילה.

דודו אני לא אוהבת לישון בלילות../images/Emo29.gif

א ני לא אמרתי וסיפרתי לכם שאני חברה טובה של הירח ? נו אז איך אני אנטוש אותו בלילה? לא לא אין לי אופי בוגדני אני חייבת לירח שלי את זה , לפחות לו - מבין נשמה?? אוהבת כמו תמיד >>>>>> ילדת החופים>>>>>>>> אלין

למעלה