לכולם רעיון לשרשור

ashley kate

New member
לכולם רעיון לשרשור

אולי נשרשר תמונות של פספוסים מכל מיני סרטים או מקומות למשל התמונה הזאת מלהגיע לשם פיספוס באמצע הסקי

motib4

New member
מצאתי רק אחת... ../images/Emo3.gif

והיא מדרכון לפריז.... קבלי

Nomero Uno

New member
לא בדיוק פספוס

אבל הנה שלי מ"לא מגלות לאף אחד" זה הופיע בפספוסים בסוף הסרט ואשלי קייט - לפי מה שהבנתי התמונה שלך היא לא פספוס. זה מה שקורה בסרט אבל יכול להיות שאני טועה...

הנה פספוס

חכו שניה אני בנתיים מחפשת כי אני בטוחה שיש לי איפה שהוא... ואוו!! הנה מצאתי אחת ממש נדירה. שימו לב לעיגול המואר, רואים למרי קייט את החוטיני! וזה אמיתי!!! אני כמעט בטוחה!!!

../images/Emo42.gifחחחחחחחחחח../images/Emo42.gif

איזה חוטיני יפהה...יש לילדה סטיייל! ליייייגה.....חחחחח בכל מקרה....הנה עוד תמוווונה

Nomero Uno

New member
ת´אמת

אני די בטוח שהתמונה מזויפת משום שהמכנסיים שלה לא נמתחים בצורה טבעית לא יכול להיות שיהיה רק עיגול כזה חשוף

רואים שאתה בן.....

מה???? אם מתכופפים מכנסיים יכולים לרדת...... וכן, יש אפשרות שכן יראו לה את החוטיני... למה לעשות מזה כזה עניין, זה לא שהיא ערומה שם זה בסך הכל חוטיני....

כן...רעות צודקת..../images/Emo70.gif

אני הולכת מלא עם מכנסיים נמוכים נמוכים ותמיד רואים ת´חוטיני.. זה לא אמור להפריע לאף אחד..זה שהיא סלבריטי לא אומר כלום! ומכנסיים כן יכולים לרדת ככה!!!!! טחחח...איזה בןן! רעות צודקתתת חחח צ´וצ´´´´ה!

יוני ומיס פרינססה... (שם?!?!?)

חוץ מזה, זה לא נראה מזויף... כי אפשר לראות על תמונות מזויפות שהן מזויפות.... כמו למשל התמונות שלהן בעירום.. ואני שמחה שמסכימים איתי =)

Nomero Uno

New member
רעות

אני מסכים איתך שמכנסיים יכולות לרדת אפילו לסלבריטי התכוונתי לצורה שהן ירדו זה נראה לי לא טבעי ומה הקשר שאני בן?? גם לבנים יורדים המכנסיים ( במיוחד לאינסטלטורים שמנים)

motib4

New member
WOW! הן ממש מתוקות כאן...

את יודעת מאיפה הפספוס? הסביבה מזכירה לי קצת את המדרגות של גברות פילמור ב"טובות השתיים".

למעלה