לכולם, שאלה בקשר לשרית + ...

Music4Life

New member
לכולם, שאלה בקשר לשרית + ...

אתם הכי אוהבים? סתם חשבתי על זה...כי אני כ"כ שקועה באלבום החדש שכשאני שומעת את השירים הישנים אני נזכרת שיש מלא שירים ישנים שאני ממש אוהבת!
אז בואו תגידו לי רגע, נכון שקשה לבחור שיר אחד שהכי אוהבים אבל איזה שירים בעיקר בעיקר אתם אהבתם מאז ומעולם ועד היום במיוחד? סתם מעניין אותי... + תרשו לי להגיד לכם, אם כבר מדברים על שירים שבזמן האחרון אני שומעת הרבה את השיר "אבא" של שרית שהיא הלחינה וזה שיר מדהים. רק היא מסלסלת לטעמי יותר מידי שם
מאז שראיתי את הכתבה בערוץ 10 עם שרית על הקליפ והכל ושהיא שרה את השיר הזה, כל פעם שאני רואה אותה בא לי לבכות...פשוט עצוב בטירוף. זה שיר מאד יפה, והלחן כ"כ מרגש... מה אתם אומרים ? תגובות פליז.

אוקיי התשובות שלי

יש המון המון שירים שאני אוהבת,אבל שמתי לב שהכי הכי את לבדי מההופעה בצרפת אני שומעת אותו כבר חודשים וזה עדיין לא נמאס..השיר נורא נורא מרגש ושרית שרה כל כך יפההההההה
ויש את אחד פחות,קצת משוגעת,אם תאהב אותי, הכל
ובקשר לשיר אבא...פעם ראשונה ששמעתי אותו כמעט בכיתי

Music4Life

New member
השאלה ה-1 אמורה היתה להיות...

איזה שיר ישן של שרית אתם הכי אוהבים (לא ישן ישן, אפשר גם מהאלבום הקודם) שיר שבמיוחד שאתם אוהבים לשמוע שוב ושוב ושוב...

Music4Life

New member
בקשר לאבי של שרית...

תגידו רגע, איך קוראים לו? וממה הוא נפתר בדיוק? תודה. כן, אכן שיר עצוב לגמרי...לא יודעת למה, אבל תמיד כשאני שומעת אותו אני נכנסת למן לדיכאון כזה. וניקול, ראית את שרית בכתבה, אלוהים...תסתכלי על הפרצוף שלה, זה היה כזה רע...היא לא בכתה מבחוץ אבל אני רואה עליה בעיניים כשהיא בוכה מבפנים וזה נורא נורא קשה לי לראות את זה...

Music4Life

New member
יו נשבעת לכם שהתחרפנתי..

עוד טעות הדפסה...יו מה קורה לי - לא "נפתר" אלה.."נפטר* אוחחח!!!

א...מ

אני אוהבת הרבה....... לא יודעת את כולם אבל אני יכולה לשמוע פעם אחרי פעם מלא זמן את הכאב הזה לראות את הכאב כשהלב בוכה תשקטים אני אוהבת קצת עצובים ומרגשים אבל אין מה לעשות... ותשיר אבא שמעתי אולי פעם אחת פעמים וזהו את אחד פחות אני אוהבת לא יודעת למה אבל את כל השקטים בעיקר למרות שאני אוהבת את הכל אי אוהבת גם תקיצביים

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אני אוהבת את השירים...

"העצב בתוכי"
"אהבה ללא סיכוי" "אל תבקש משאלות" "יאללה לך הבייתה מוטי!"
"תשתוק תשתוק"... ועוד המוןןןןן...
כמובן שגם את רוב השירים מהאלבום "חגיגה"!! (כמעט את כולם!) את השיר "אבא" אני לא כ"כ מכירה, שמעתי אותו אבל אני לא זוכרת את המילים שלו... בכל מקרה, כשהיא שרה אותו בערוץ 10 זה היה מאוד מרגש!!

Music4Life

New member
הנה: "והילדה הקטנה שהכרת, השתנתה...

מבינה קצת יותר...אבא בוא, וחזור כבר הביתה, שנשב לפחות לדבר..." מדהים!!
זה היה רק הפזמון מן הסתם.

חחחחחחח קרועות

ונסיעה נעימה עינב! ונראה לי הוא היה אלכוהוליסט...איך שלא רושמים את זה...

חחחחח איזה מצחיקות

וואי השיר ''אבא'' אני לא יכולה לשמוע אותו הוא עצוב בטירוף...אני יכולה להיות הכי מאושרת בעולם לשמוע אותו ולבכות יו השיר הזה מרגש בטירוףף!! ובקשר לשאלה שלך ניבה אממ לא יודעת את כל השירים אני אוהבת בטירוף...יש כאלה שפחות אבל הרוב...לא יודעת אני צריכה לחזוב על זה חחח

למעלה