לכולם שינו קצת את האתר הרישמי של

motib4

New member
../images/Emo12.gifוואי../images/Emo70.gif

הוסיפו קטגורייה של פריינשיפ קונקשיין! מגניב...

כדוד שלי היה בחו"ל....../images/Emo9.gif

אז ביקשתי ממנו שיביא לי כל מיני סרטים ובגדים- ויש להם בגדים די יפים
בכל אופן הוא הביא לי גם את הולידיי אין דה סאן וסו ליטל טיים ווליום 1 ו-2. זה ממש יפה

תשמעו סיפור מעצבן!

היום היה לנו שיעור טכנולוגיה לא באשכול פיס, אלא בחדר מחשבים. אז בדרך לשם הלכתי עם ילדה שקוראים לה סתיו, וילדה אחת שקוראים לה מיכל. סתיו זאת זאתי שתמיד כשיש לה משהו בראש אחד-היא מביאה לי, כי היא מנויה, ושונאת את התאומות. ומיכל-חשבתי שהיא אוהבת אותן, אבל מה? סתיו כבר אמרה לי כמה פעמים שהתאומות לא יפות (
) ושהן לא משחקות טוב וזה, וכמובן צעקתי עליה!
אז היום מיכל, אומרת לי בדך לשעור טכנולוגיה, שהתאומות לא משחקות טוב, והסרטים שלהן גרועים, ושהן מעצבנות וכ´ו
אתם לא יודעים איך התעצבנתי! כי אני יודעת שאפילו בפורום הזה, ואפילו אני לפעמים לא אוהבת את הסרטים של התאומות, אבל היא לא צריכה להגיד שהן ממש משחקות גרוע! כי לפי דעתי עם תקחו שתי ילדות בנות 16, ותבקשו מהן גם ללמוד (וזה וואחד לימודים, אני יודעת כי אחותי בגיל שלהן) וגם ללכת כל יום לצילומים, וגם לקדם מוצרים, וגם לתת חתימות וזה. זה מאוווווד קשה. אז אני גם אוהבת אותן על זה שהן ככה עומדות בלחץ ועדיין לפי דעתי משחקות יפה מאוד, אבל כמובן שאם תשאלו אותי מי משחקת טוב יותר, אשלי, או ניקול קידמן (ואותו הדבר לגבי מרי-קייט) אז מובן שניקול קידמן. אבל אם תשאלו אותי את מי אני יותר מעריצה, אני יענה אשלי ומרי-קייט. אז אני וואי מזה כעסתי עליה! למרות שלכל אחד מותר להביע את דעתו...ואז היא חיקתה אותן, אז אני כסה אומרת לה, מיכל, את לא צריכה לחקות אותך בחוג דרמה... חחח
איזו דחקה (או שלא) והתגעגעתי אליכם! לא יודעת ככה אני פתאום באמצע השיעור אני פשוט חייבת לדבר עם ילדים מהפורום...חחח!

ח ו ס ה

New member
מישהו יודע אולי.....

איפה אפשר להשיג באינטרנט את המשחק הזה של התאומות?< פליזזזזזזזזז תגיבוווווווווווו

cartasf

New member
נראה לי שאפשר מהאתר הרשמי!!!

הנה הלינק!!! http://olsentwins.com/

למעלה